![]() |
#21 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Birbiri ardına geliyorsa mutsuzluklar
Keskin bir bıçak gibi saplanıyorsa acılar Köşebaşlarını tutmuşsa umutsuzluklar Ve uçurumlarda yankılanıyorsa aşkın son çığlıkları Ayrılık güzeldir... En kalabalık yerlerde büyüyorsa kimsesizliğin Binlerce kahkahaya karışıyorsa gözyaşların Son çiviyi çakıyorsan yorgun sabrına Daha kirpiklerinde can veriyorsa hayallerin Ve dilinin ucundaysa en çılgın küfürler Yalnızlık güzeldir... Güvendiğin yüreklere karlar yağmışsa Buz tutmuşsa o sımsıcak bakışlar Sen yangınlar içinde üşüyorsan Ve bir zavallılıksa artık o çok sevmek Ölmek güzeldir...
![]() |
#22 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Usta Yiğido
![]() Gittiğim eğer bensem, söyle bana kimden gittim?
Sende yoktum zaten ben, ben yine bende bittim...
![]() |
#24 |
Usta Yiğido
![]() yüreğine sağlık be çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim başka nasıl tarif edilirki
![]() |
#25 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ramazan_d Şuan
![]() Son Aktivite: 28.02.2011 17:52
Tecrübe Puanı: 675
![]() |
![]() Aglamak güzeldir bazen
Bir umutla bakarsin günesin dogdugu yamaçlara, bazen kizil isiltilar düser teninin gülümseyen sefafligina Kalbinde kopan firtinalar çok sakindir gizem yataginda zincirlenir. Kimildayamazsin, bir tutukluk vardir kollarinda, parmaklarin uyusur. Aglamak istersin nehirleri bogarcasina. Masum hikayelerden bir çiçek açar hiç ummadigin dünyana okumak istedikçe gözlerin dolarya, gelecek karanligin sinsiligini hissedemessin Seb rüyalardasin Bahar bitmeyecek, sevgi pinari akacak, umutlar safagin sevgilisi kalacak. Ve karanlik hissetirir yavas yavas, umutlara siyah müjdelercesine. Düs baharinin yapraklarindaki çisil damlalar birer göz yasi olur hayatina. Aglamak güzeldir bazen.. Bir günes gibi parlayan, derin kalp odalarina gülpembe yapraklari deilmiydi süzülen. Sevgi perdesinin arkasinda saklanan vahsi vampirlerki, çinar agacina asirlari zindan eden. Aglamak güzeldir bazen herseye ragmen. Sevmek güvenmektir efsanesinin yanilgilarla dolan yasamda.. Ruhumuza karisan, Bir yaprak altinda vizildayan sinektir maske altinda yatan. Dogacak yarinlarin, vahsi yaratiklardan uzak gerçek bahar nidasiyla, Gözlerimizdeki yagmurlarla sel olup bogariz, amansiz anilardaki sinsi seytanlari. Aglamak güzeldir bazen herseye ragmen. Ben simdi agliyorum , ya siz ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() ommy Şuan
![]() Son Aktivite: 22.08.2013 14:23
Tecrübe Puanı: 620
![]() |
![]() ![]() Sen Benim Herşeyimsin Sen benim her şeyimsin Ekmeğim, suyum gibisin Her an sana hasret, her an sana özlemim Sen, sen benim yaşama sebebimsin. Gözlerim her an her yerde seni arar Bulmak ümidiyle bakar durur Seni göremeyince üzülürüm, yaş dolar gözlerim Sen, sen benim hep görmek istediğimsin Sadece seninle olmak isterim Seninle ve bana bakan o güzel gözlerinle Yaşamak isterim sonsuza kadar seninle beraber Sen, sen benim ölene kadar yaşamak istediğimsin Ellerin, o güzel yumuşacık ellerin Dokunduğunda bana, ta içime kadar uzanan sıcaklığın Saf ve doğal güzelliğinle sen hep benimlesin Sen, sen benim hep dokunmak istediğimsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 696
![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 696
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() ommy Şuan
![]() Son Aktivite: 22.08.2013 14:23
Tecrübe Puanı: 620
![]() |
![]() ![]() SEN BENİM HERŞEYİMSİN Sen, benim yağmur tanem, Sen, benim hüznüm, sevincim, Sen, tenimde ateş, dudaklarımda aşk şiirim, Sen, aldığım nefes, en sevdiğim güzellik, Sen, masallardaki peri kızı... Sen, bir goncagül kıpkırmızı, Sen, masmavi bir deniz, fırtınada sığındığım. Sen, küçük bir kız hep sevdiğim, Sen, aşk kadını sevgimi yaşatan! Sen, arkadaşım, dostum, sırdaşım, Sen, benim ablam, başım sıkışınca omzunda ağladığım... Sen, umudum yarınlarda, Sen, özlemim rüyalarda, Sen, en sevdiğim, hülyalarda, Ah! Sen var ya sen! Sen benim herşeyimsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bıkmadan izleyebilirim, aşkla bakan gözlerini,
Yıllarca seyredebilirim, uykudaki halini Bir kalemde silebilirim, senden başka her şeyi, O kadar çok seviyorum ben seni.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
sensizlik fakültesi | kronik | Aşk şiirleri | 263 | 25.05.2010 19:56 |
Meslek Gruplarına Göre İlan-ı Aşk .. | özdemir | Hertelden | 4 | 29.01.2009 22:37 |
azeri aşk şiiri | barikat58 | Aşk şiirleri | 12 | 24.01.2009 12:19 |
Bir Aşk Hikayesi.... | yerliturkuaz | Serbest Kürsü | 0 | 17.01.2009 22:00 |
Aşk ve Şevk Nasıl Korunur | seva | Serbest Dini Konular | 2 | 12.01.2009 11:10 |