Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: Kendi inancınızdan başka birisi ile evlenirmisiniz ?
Evet, evlenirim 19 38,00%
Hayır, evlenmem 27 54,00%
Kararsızım 4 8,00%
Katılımcı sayısı: 50. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 05.02.2009, 21:49   #21
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ofgurleyuk78 Şuan ofgurleyuk78 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.01.2010 16:58

Tecrübe Puanı: 773 ofgurleyuk78 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kendi inancınızdan başka birisi ile evlenirmisiniz ?

Bütün dinlerde Allah inancı vardır. Allaha inanan kişinin dili, dini, inancı ne olursa olsun. Yeterki insan olasun. Adam evladı olsun. Yurt dışında yabancılarla evlenen hemşerilerimiz var. Bizim kızlarımızdan, erkeklerimizden daha iyi ve hayırlı olan bir sürü yabancı var. Ben bekar olsaydım önümede fırsat gelse evlenebilirdim...
Alt 05.02.2009, 23:09   #22
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1202 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
...Kangallı... Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Allah neden ve kimi hangi sebepten ıslah etsin ? Islah edilecek bir durum yok, gayet normal bir durum. Çok önemli konuların unutulması derken, unutmayın bizim Allah'ımız varsa diğer vatandaşlarında Tanrı'sı var, sonuç aynı değilmi ?
Çok haklısın gardaş... Ama konu ile alakasız birşey söyleyeceğim.... Diğer vatandaşların Tanrı'sı var derken, Tanrı Allah'ın Türkçesidir onu unutmamak gerek. Öztürkçe olan bir kelimedir. Sadece bir açıklık getirmek istedim...

Saygılar...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2009, 23:20   #23
love_me_58
Tecrübeli Yiğido

love_me_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

love_me_58 Şuan love_me_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.07.2009 00:31

Tecrübe Puanı: 623 love_me_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

insan ayrımı yapmam önemli olan adam gibi olsun. yoksa uyum olmazsa tabiki evlilikde yürümez

BEDENİM AYAKTA BAK YİNE SENSİZ
love_me_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2009, 00:05   #24
...Kangallı...
Tecrübeli Yiğido

...Kangallı... - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

...Kangallı... Şuan ...Kangallı... isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2010 12:02

Tecrübe Puanı: 640 ...Kangallı... FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Çok haklısın gardaş... Ama konu ile alakasız birşey söyleyeceğim.... Diğer vatandaşların Tanrı'sı var derken, Tanrı Allah'ın Türkçesidir onu unutmamak gerek. Öztürkçe olan bir kelimedir. Sadece bir açıklık getirmek istedim...

Saygılar...
Aynı şeyi demeye çalıştım bende zaten, adı ne kadar değiştirilirse değiştirilsin Allah Allah 'tır, haşa haşa değişmezki. 99 adı var o yüce nin, ne diyilirse diyilsin, o O ' dur.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
...Kangallı... isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2009, 00:46   #25
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42

Tecrübe Puanı: 898 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK

Evlenmem diyorum ama ilerde olurya karşıma gerçekten çok sevecegim ciddi düşünebiliceğim bir kişi çıkarsa o zaman bu konuyu tekrar gözden geçirebilirim.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2009, 07:52   #26
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2191 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
ofgurleyuk78 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bütün dinlerde Allah inancı vardır. Allaha inanan kişinin dili, dini, inancı ne olursa olsun. Yeterki insan olasun. Adam evladı olsun. Yurt dışında yabancılarla evlenen hemşerilerimiz var. Bizim kızlarımızdan, erkeklerimizden daha iyi ve hayırlı olan bir sürü yabancı var. Ben bekar olsaydım önümede fırsat gelse evlenebilirdim...
Yabacı kızlar bizim kızlardan daha hayırlı diyorsun kimin kime hayırlı olacağını Allah karşılaştırıyor zaten

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2009, 08:14   #27
fatoş_yvz
Usta Yiğido

fatoş_yvz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fatoş_yvz Şuan fatoş_yvz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.05.2010 14:19

Tecrübe Puanı: 768 fatoş_yvz FAZLA SÖZE GEREK YOKfatoş_yvz FAZLA SÖZE GEREK YOK

biLmem ben kaRaRsızLardaNım benım içiN sorun oLmaz kım oLursa oLsn ama tabıkı aıLem içiN öNemLi özeLLkLe müsLüman oLması başka biR iNaNç imkaNsız oLurdu herhaLde herkes içiN hayırLısı önceLikLe......

hayaT Ne qaRip b!R vaRsıN bir yok......
fatoş_yvz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2009, 19:51   #28
...Kangallı...
Tecrübeli Yiğido

...Kangallı... - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

...Kangallı... Şuan ...Kangallı... isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2010 12:02

Tecrübe Puanı: 640 ...Kangallı... FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bir ablamızın dediği bir söz ;

Yeterki o güzel Rabbim OL DESİN, onun önünde dağlar taşlar yürür.

O benim alnıma yazmışsa, beğenmemem, almamam, benim haddimemi.

Alemin rızkını veren, yeterki alın yazımı bana göstersin, herşeye eyvallah derim.

Bunu sizlerle paylaşmak istedim.

...Kangallı... isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2009, 19:59   #29
Merkez_Alperen
Usta Yiğido

Merkez_Alperen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Merkez_Alperen Şuan Merkez_Alperen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.09.2012 11:23

Tecrübe Puanı: 667 Merkez_Alperen FAZLA SÖZE GEREK YOKMerkez_Alperen FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Saygılar...
Bende Hollandalı bir bilim adamının yaptığı bir araştırmayı paylaşmak istiyorum..

Hollandalı bilim adamı ve psikolog Vander Hoven ALLAH kelimesini oluşturan harflerin sırrını bulduğunu açıkladı. Prof. Hoven'in hastalar üzerindeki araştırmasının sonucu ise şöyle..

Hollandalı bir psikolog olan Vander Hoven Kur’an okumanın ve ALLAH kelimesini tekrar etmenin hastalar ve sağlıklı insanlar üzerindeki etkilerini bulduğunu açıkladı.

Hollandalı profesör üç yıldan beri bir çok hasta üzerinde araştırma ve çalışmasını yaparak yeni buluşuna ulaştığını söyledi.

Hastalarından bazılarının Müslüman olmadığını, bazılarının da Arapça bilmediğini belirten Hoven hastalarına ALLAH kelimesini öğrettiğini söyledi.

Alınan sonucun çok mükemmel olduğunu, özellikle depresyon ve tansiyon hastalarında çok daha iyi sonuçlar verdiğini belirtti.

Profesör Haven ALLAH kelimesini oluşturan harflerin psikolojik hastaların üzerindeki etkilerini açıkladı.

-ALLAH kelimesinin ilk harfi olan –A- harfi solunum sisteminden direk çıkıyor ve nefes almayı düzenliyor.

- Damaktan söylenen –L- harfi ise, (Arapçada çıkarıldığı şekilde) dil hafifçe damağın üst kısmına dokunuyor ve çene kısa bir duraklamayla birlikte aynı işlem tekrarlanıyor.(İki –L- harfi olduğu için) Bu işlem nefes alıp vermeyi rahatlatıyor

- Son harf olan –H- harfi çıkartılırken akciğer ve kalp arasında bir ilişki oluşuyor ve işlem sonucunda kalp atışları düzeliyor.

Bu araştırmayı yapan Hollandalı profesör Müslüman değil, fakat İslam ilimlerine ilgi duyan ve Kur’an-ı Kerim’in sırlarını araştıran bir psikolog.
Alt 08.02.2009, 00:32   #30
figen-58
Tecrübeli Yiğido

figen-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

figen-58 Şuan figen-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.04.2012 21:11

Tecrübe Puanı: 626 figen-58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

asla allah ğöstermesin işlam dininden olmayan biriyle
asla????EVLEMMEM ASLA????

kadın dediğin bir ğüldür tutmasını bilmessen dikeni batar tutmasını bilirsen o ğül sana tapar
figen-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)