|
|
#21 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bencede Afrikada ki insanlarin halini görüpte oarda begenmeyenleri efesle kiniyorum.
Nimete kusur bulunmaz. Bizde derlerki nimet zaten insanin önüne gelince titrer bir kusur bulunacak diye. Bunlar bir degil bin kusur buluyor.
Konu Kardelencicegi tarafından (11.03.2009 Saat 12:38 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() FatihCan Şuan
Son Aktivite: 03.07.2009 15:15
Tecrübe Puanı: 808
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]() :P:P
|
|
|
|
#23 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ramazan_d Şuan
Son Aktivite: 28.02.2011 18:52
Tecrübe Puanı: 699
![]() |
valla sosyeteye yemek beğendirmek imkansızz onlara ikram edeceğime bir fakiri doyuyurum hiç değilse sevap kazanırım........ kendileri acaba hiç evde doğru düzgün yemek yapmışlarmııı acabaa
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
herkez bu programı eleştiriyor ama yinede reytigleri tavan yapıyor
tıpkı bbg avi gibi anlamadım gitti bizim millette bir acaip ama :?
|
|
|
#25 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() deniz kızı Şuan
Son Aktivite: 08.10.2009 08:57
Tecrübe Puanı: 814
![]() |
kesinlikle eleştirilerin hepsi olumsuz ama o satte izlenme rekorları kırıyor. neden acabaaa
|
|
|
|
#26 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
ama eleştirildiği için bayağı olduğu için saklıyorlar kendileride dışardan bayağı görünmemek için. gibime geliyor.
|
|
|
|
#27 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() deniz kızı Şuan
Son Aktivite: 08.10.2009 08:57
Tecrübe Puanı: 814
![]() |
olabilir evet izlenen program bayağı ama herkes izliyor izlenmese zaten bu kadar uzun soluklu olmazdı.
|
|
|
|
#28 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
Vallahi bilmiyorum bıçak nerede durur?
11 Mart 2009 Çarşamba Biz Türkler herşeyi evelallah çok iyi biliriz... Oturduk mu "mangalda kül bırakmayız"... Her konuda uzmanız... Her konuda bilgi sahibiyiz... Ve her konuda mutlaka en doğruyu biz düşünürüz... Hani iş arayan vasıfsız kişiye sorduğumuzda; -"Ne iş yaparsın" diye... Yanıt verir ya; -"Ne iş olsa yaparım" diye... İşte bizler özetle böyleyiz... Akşam "Yemekteyiz" yarışmasına denk gelince bunlar düştü aklıma... Ya nasıl bir iştir bu Allah aşkına... Masada 5 kişi... Sanırsınız hepsi profesyonel aşçı... Dahası bunlar müthiş sofra kültürüne sahipler... Masa dizayn etmekten... Çatal-bıçak yerleştirmekten meğer ne iyi anlıyorlar... Allah aşkına söyleyin... Orta gelirli hangi Türk ailesinin evinde böyle masalar hazırlanıyor?.. Eğri oturup doğru konuşalım... Hangimiz biliyoruz bıçağın nerede duracağını? Kesici kısmı tabağa mı bakar yoksa dışarı mı? Yanında kaşık mı olur çatal mı? Bunlara takan var mı acaba? Kendi adıma söyleyeyim hiç birini bilmem... Bıçak ister solda olsun ister sağda... Umurumda da olmaz... O yarışmacıların da benden farklı olduğuna inanmıyorum... Bir de şu var... Yarışmacı itiraf ediyor diyor ki... -"Siz geleceksiniz diye gidip su kadehleri aldım... Bu programı ailem izleyecek, arkadaşlarım, dostlarım izleyecek sonuçta..." Yani o güne dek evinde su kadehi olmamış... Şimdi programa çıkacak diye gidip almış... İş mi bu söyleyin bana... Anlamıyorum vallahi... Nedir bu özenti... Nedir bu hava atma merakı... Nedir bu ikiyüzlülük... Kameralar yokken... Bir konuğunuz geldiğinde böyle mi masa hazırlıyorsunuz... Niye bu olmadığımız gibi görünme derdi... Aslında bu da bizim klasik huyumuz değil mi! Türk halkı olarak ya kendimizi hakir görürüz, horlarız... Ya da anında özümüzden çıkar... Avrupai görünme adına hemen onlara benzeriz... İzlediklerim bana bunları hatırlattı... Hacer Alkan İnternethaber.com
|
|
|
#29 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() sivaslihakan Şuan
Son Aktivite: 16.09.2015 22:16
Tecrübe Puanı: 782
![]() |
sivasta cekildimi gercekten bi bilgisi olan varmi
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Yeni Yiğido
![]() dogan-f Şuan
Son Aktivite: 14.11.2010 23:49
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
valla işin açıkcası bizim sivas a yaraşmaz o programın formatı o yuzden çekmezler.Bizde misafir baştacı dır en iyi şekilde ağırlanır ama program formatı gereği bağırıp çağırıyorlar ben sivasıma ve sivaslıma böyle bir formatı yakıştıramam
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|