Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 14.06.2009, 12:43   #21
HaKaaN
Usta Yiğido

HaKaaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaKaaN Şuan HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.05.2015 01:29

Tecrübe Puanı: 781 HaKaaN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: ÇYDD Sivas Şubesi Açıldı

Herkese Selam Verilir Ama Destek Verilmez ...Kibrisli Saygilar..............

ÖLüMüDe ÖLDüReN RaBBe...SeCDeLeR OLSuN.....
HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.06.2009, 12:44   #22
betüs58
Usta Yiğido

betüs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

betüs58 Şuan betüs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.02.2010 21:07

Tecrübe Puanı: 864 betüs58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yhanii katiliromm hakan abii allahin slmii kimseden esirgenmezz ama dedigim gibi böle insanlarii asla ve katta desteklemem
betüs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.06.2009, 12:49   #23
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 810 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Dinime Düşman Olanı ve faliyet Göstereni Sevmem ve düşman olurum Birilerinin sevmesi beni ilgilendirmez ve korumasıda.
Alt 14.06.2009, 12:52   #24
betüs58
Usta Yiğido

helall bee abii kimm tutarr senii aynenn aynii düsüncedeyimm milimlikk baska bisi düsünmüomm yhanii okadar olurr..
betüs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.06.2009, 13:23   #25
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1241 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Haklısın Aynen Katılıyorum.

Onu savunanlar onun düşüncesini savunuyor demektir O islama düşmandı.
Kimin müslüman olduğunu, kimin islama karşı olduğunu ya da dindar olduğuna sen mi karar vereceksin??? Onu savunanlar onun düşüncesini savunuyordur evet bende onlardan birisiyim... Hele hele 3 Kez Hacca gitmiş birisi, yüzlerce cüzzamlı hastayı iyileştiren bir kadın, ZAMAN gazetesine göre başörtülülere burs verilmediğini iddia edilmesine rağmen cenazesine yüzlerce başörtülünün katıldığı bir insan ile aynı görüşleri paylaşmaktan onur duyarım, ona iftira atan onursuz gazeteler düşünsün...

Kusura bakmayın belkide ilkkez haddimi aşıyorum ama ölmüş birisinin ardından bu kadar konuşan bir müslüman toplum yoktur, araplar bile bizim kadar konuşlmaz ve ZAMAN gazetesi gibi ölmüş insanların ardından iftira atacak kadar karaktersiz olamaz...

Saygılar...

(Bu konu hakkında son yazımdı nedeni çekinmem olmayacak sadece sınırlarım zorlanıyor, ölmüş bir insanın ardından konuşmak hangi müslümanlığa sığar bilemiyorum, ayrıca o derneğe yıllarını vermiş arkadaşlarım, dostlarım, başörtülü arkadaşlarım var onları gördükçe ZAMAN gazetesinin karaktersizliğini bin kat daha anlıyorum ayrıca Anneminde Sivas şubesine girip kız çocuklarının okutulması için çalışmasını da her türlü şekilde özendireceğim, bundan daha büyük bir hayır yoktur heralde)

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.06.2009, 13:27   #26
betüs58
Usta Yiğido

gazete ismi vermeyleimm lütfenn reklamm oluor...ayricaa biz karar vermioyruz görülenii sölüyoruzz..bosuna dememisler görülen köy kilavuz istemez diyee..
Alt 14.06.2009, 13:36   #27
HaKaaN
Usta Yiğido

HaKaaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaKaaN Şuan HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.05.2015 01:29

Tecrübe Puanı: 781 HaKaaN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Her nefis ölümü tadacaktır. Kıyamet günü, ecirleriniz size mutlaka ödenecektir...

Benimde Bu Konu Hakkında Son Yazımdır.....

ÖLüMüDe ÖLDüReN RaBBe...SeCDeLeR OLSuN.....
HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.06.2009, 14:29   #28
madımak_58
Usta Yiğido

madımak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

madımak_58 Şuan madımak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2012 12:47

Tecrübe Puanı: 766 madımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISI

Bir tek siz Müslümansınız değil mi?
Kendilerinden başka Müslüman tanımayanlara göre Türkan Saylan Dinsiz...

İslama düşman olan biri neden hacca gitsin?
Ailesi türbanlı yada kendi türbanlı diye burs vermiyormuş.Siz o "zaman" denilen yanlı gazetenin yalanlarını okuyun sadece.Tartışma programlarında türbanlı kızlarımızıda gördük Türkan hoca sayesinde burs alıp okuyan.Alevi olanlara burs veriyormuş muş.Bırakın bu saçma düşünceleride insan gözüyle bakın çevrenize.

Kaç insan cüzzamlı hastalara yardım elini uzattı? Kız çocuklarının okutulmadığı bu zaman da kim onlar için çalıştı?

Birde bana sayın yazıcıoğlu'nuz için ölmüş insanın arkasından böyle konuşulmaz diyordunuz.Sizde aynı hatalara düşüyorsunuz,YAPMAYIN!...
Alt 14.06.2009, 14:32   #29
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1241 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
madımak_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Ailesi türbanlı yada kendi türbanlı diye burs vermiyormuş.Siz o "zaman" denilen yanlı gazetenin yalanlarını okuyun sadece.Tartışma programlarında türbanlı kızlarımızıda gördük Türkan hoca sayesinde burs alıp okuyan.Alevi olanlara burs veriyormuş muş.Bırakın bu saçma düşünceleride insan gözüyle bakın çevrenize.

Kaç insan cüzzamlı hastalara yardım elini uzattı? Kız çocuklarının okutulmadığı bu zaman da kim onlar için çalıştı?

Birde bana sayın yazıcıoğlu'nuz için ölmüş insanın arkasından böyle konuşulmaz diyordunuz.Sizde aynı hatalara düşüyorsunuz,YAPMAYIN!...
Tebrik ediyorum Madımak kardeşimi, Yazıcıoğlu öldükten sonra yazdıklarının hata olduğunu kabul edip burada aynı hataya düşen arkadaşları hata yapmamaları yönünden uyardığın için.

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.06.2009, 14:45   #30
knight
Yeni Yiğido

knight - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

knight Şuan knight isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2010 11:25

Tecrübe Puanı: 0 knight FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
madımak_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Tebrik ediyorum Madımak kardeşimi, Yazıcıoğlu öldükten sonra yazdıklarının hata olduğunu kabul edip burada aynı hataya düşen arkadaşları hata yapmamaları yönünden uyardığın için.
Körler sağırlar birbirni ağılar. Sizleri okuyunca Rabbime binlerce kez şükür ettim.
knight isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)