|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#21 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasparix Şuan
Son Aktivite: 01.07.2011 16:53
Tecrübe Puanı: 781
![]() |
Öncelikle harbiden bu sitede yapılan bu tür haberlerde belediye baskanımıza eleşdiriden ziyade bi önyargı görmekdeyim...tarafsız biri olarak öncelikle insaf demekdeyim......ya daha basdan haksıuz yere çalşmamamkla itham edildiğini projenin sonlandırılmasıyla itham edildiğini görmekdeyiz tekrar insaf....ya bu kişi ahde vefa için getirilmiş olabilir..ama insafsızca birilerine yada kendimize yarar sağlayacak diye itilemez bi köşeye tamammı..ben bi çok çevreden sami beyin projelerinin takdirle karsılandığını gördüm....sağolsun..ancak bizim anmacımızında su görev süresince sivasa hizmet etirebilmek olmalı..yeni baskan alternatifliği yada eskiye methiyeler olmamalı..zaten bu millet yanlış yapanı affetmez....
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2230
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aksuya değer verilmiyor resimlerde olduğu gibi :(
Gerçekten içler acısı bir durum var ortada bir an önce düzelmesini ve eski temizliğine kavuşmasını diliyorum.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|