|
|
#21 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19
Tecrübe Puanı: 809
![]() |
Belediye Başkanımız Kötümü demiş İşsizliği Çözecem demiş Türlü yolsuzluklar yapacakta Millete Öylesini sever.
|
|
|
#22 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38
Tecrübe Puanı: 1387
![]() |
tabi ki öyle diyecek insanlar kendisine iş için gelmiş..
belediyenin işleri aksıyor deyince para yok diyorsunuz belediye başkanı işsizliği çözeceğiz deyince ortada para sorun olmuyor. neyse çözecek işsizliği parasız işsizlik mi çözülür?
|
|
|
|
#23 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19
Tecrübe Puanı: 809
![]() |
Park Bahçe Yaparak İnsanların Karnı doymuyor İşsizlik var sivasta göç veriyor Diğer İllere bakın Nasıl geliştiler Sivas geriliyor Hala Bazıları Park bahçenin derdinde.
|
|
|
#24 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
Tecrübe Puanı: 1154
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]() adam çalışma yaptırıyorsa su kesilecek mutlaka..damacanayla su dağıttıracak değil.eğer mail atacak kadar bilinçli bi insansan (hala) yine at mailini. demekki sen o 'öncekiler'le sivasın sorunlarından daha çok ilgilisin!
|
|
|
|
#25 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1339
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Halktan soğuk diye eleştirdiğiniz Sami Aydın döneminde bana telefonla bile dönüyorlardı..Bunu açıkla madem aklın sıra laf çakmaya çalışıyorsun! Belediyemiz bir arızayı bilmem kaç aydır tamir edemeyecek kadar beceriksiz mi? Ya da arıza olduğunu ve ansızın suların kesilebileceğini halka duyurmaktan aciz mi? Mahallemizin muhtelif yerlerinde belediye haporlorü var.Kaç gündür bisiklet turnuvası duyurusu yaptılar..Mahalledeki herkesin haberi oldu bu turnuvadan..Peki suların kesileceğini neden duyurmuyor?Zor mu? Ne öncekiler umrumda,ne şuanki ne de sonraki gelecekler.Benim bir ocağa,partiye hiç bir bağım yoktur bile olamaz da..Benim tek derdim Sivas'tır ve Sivas'ın üstünde hiç kimse yoktur.Ben,Türkiye'nin en güzel,sahil kenarı şehirlerini bir kenara itip Sivas'ta görev yapmayı seçmişsem Sami Aydın için,Ak Parti,Doğan Ürgüp ya da BBP için değil sadece ve sadece Sivas sevdamdandır.Hiç bir parti ya da şahıs zerre kadar umrumda değil.Sivas her partinin,her ocağın, her şahsın üstündedir benim nazarımda. Şöyle bir-iki büyük proje görsek ben susuzluğa da razıyım ya....O da yok! ![]() Ama derdi kendi partisi olanlarla iş yapmak zor.. Zamanında Sami Aydın'ı eleştirdim,CHP'li oldum.. Şimdi Doğan Ürgüp'ü eleştiriyorum Ak Partili oldum..Vay be!Ne memleket ama! ![]()
|
|
|
|
#26 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38
Tecrübe Puanı: 1387
![]() |
Alıntı:
hem İşsizlik Sivas'ın değil Türkiye'nin sorunu.hem de çok yönlü bir sorun..Nezaketen böyle demiştir. ama somut ne yapılabilir doğrusu merak ediyorum..
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
Alıntı:
|
|
|
|
#28 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pusula_58 Şuan
Son Aktivite: 28.08.2013 14:51
Tecrübe Puanı: 811
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İşsizlik yenilsinde kim yenerse yensin hükümetmi, belediyelermi yenecek, resmi rakamlara göre işsizlerin sayısı 5 milyona ulaştı, işsizlikle kim güreş tutuyorsa pehlivanlığa soyunduysa dört gözle tuş edip galip gelmesini bekliyoruz.
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1339
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#30 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
bana mantıklı gelen şeylerin tümü size mantıksız geliyor onun için madde madde sıralamama gerek varmı bilmiyorum tüm maddeler verdiğiniz linkte var yoksa benmi yanlış baktım
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|