![]() |
#21 |
Yeni Yiğido
![]() A_B_U Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2014 23:50
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Yok yok oruç oruç olmuyor
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Duhan58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.01.2013 13:30
Tecrübe Puanı: 754
![]() |
![]() Plansız Çalışma(lara) Halk Tepkisi yani tek o cadde için söylenmemiş tüm çalışmalar için söylenmiş Allah korkusu belediye için üsütünüze alınmayı Allahtan korkmuyorlar kaç gün oldu daha bu gün belirlendi yolun şeçli bayrama kadarda zor biter bir kavşak yapmak haftalarmı sürer
ödenek yoksa bu kadar yol hangi para ile yapıyor yol yapılacağına borçları ödesinlerde çıksın desinlerde şu kadar borcu kapattık o yüzden bişey yapamadık durup dururken yenişehirin tümünün sağlam olan asfaltları ve kaldırımları neden degişti belediye başkanının hangi akrabası oturuyor orda ,,,, 3-5 ayda bir gelip gidiyorsunuz biz sivasın içindeyiz ne olur ne bitiyor görüyoruz biz sizden daha iyi görürüz galiba ne olup bittiğini |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() Ayşegül1967 Şuan
![]() Son Aktivite: 01.07.2012 21:41
Tecrübe Puanı: 618
![]() |
![]() durup dururken asfaltlar kaldırımlar sanki sadece bu belediye döneminde değişti...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() beyfendinin kardeşi oturuyor gel evini gösteriyim istersen
yenişehirin karşısında otuyorum klavye başında degil olayların içindeyim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Moderator
![]() Alıntı:
iyide burda niye sallıyorsun iki adım yer git öğren çokmu zor yoksa reyting peşindemisin acaba çözemedim ben senin kadar dert yansam ve bide sivasta otursam gider sorarım bunda nevar utanma burda anlatacağına git öğren öğrenmek ayıp değilki
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() .. kardeşim ne sallıyacam adamın kardeşi oturuyor gel evine gidelim diyorum daha ne diyicem
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Yeni Yiğido
![]() A_B_U Şuan
![]() |
![]() Ben yenişehirin içinde oturuyorum çalışmalar evimin önünde yapılıyor.Bitince mükemmel olacak ve her güzel şeyin zorlukları vardır.Başka türlü yapılamaz çalışmalar.Daha öncekiler de aynısını yaptı.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Moderator
![]() ben evine neden gideceğim sen bu çalışma tek şahsa karşı yapıldığını düşünüyorsun hiç kimse şahsa karşı bi yol çalışması yapmaz öyle olsa sadece o şahıs kullanır değilmi oradaki vatandaşın hepsi kullanacak bu yolu hala niye inat ediyorsun anlamadım yapılan her iş bi hizmettir bunun böyle bilinmesi gerek ama biz napıyoruz şurda şunun evi var burda bunun dükkanı var onun için yapılıyor deyip verilen emeğe yapılan hizmete saygısızlık ediyoruz şundan eminimki sen o yolu kullanmassın değilmi ben senin bi kelimenden anladım amacının ne olduğunu beyefendinin evi var karşıda diyorsun bu kelime ne demek istediğini anlatıyor onun için sen haklısın seninle tartışmaya gerek bile duymuyorum artık eyvallah selametle
![]() |
#30 |
Yeni Yiğido
![]() A_B_U Şuan
![]() |
![]() Duhan58 konuştukça batıyorsun
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |