|
![]() |
#1 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() şerafettin yardımedici, çevresinde sevilen bir isimdi. onun dini telkinler vermesinden rahatsız olanlar, "arena silahını" kullanmaya karar verdi. hazırlanan senaryo, yapılan gizli kamera çekimleriyle icra edildi ve ortaya "büyücü hoca" tablosu çıkarıldı.
şerafettin yardımedici hoca'nın çıkıp ekrandan sesini milyonlara duyurarak uğur dündar gibi isyan etme imkanı yoktu. 1 kasım 1996'da arena'da yer alan iddiaların ardından yardımecedici hoca, uğur dündar'ın "yaparım ha!" dediğini yaptı. silahı şakağına dayadı ve intihar etti. ............................ ramazan bayraktar, içine düştüğü çaresizliğin çözümünü, böbrekelerini satmakta bulmuştu. böbreğini sattığı doktor tarafından dolandırıldı. 8 bin dolara böbreğini satmış, karşılığını alamadığı gibi ameliyat yeri bile tedavi edilmemişti. 27 yaşındaki ramazan bayraktar, sesini arena ile duyurabileceğini sandı. 2 küçük kızı ile birlikte kanal d'nin mecidiyeköy'de ortaklar caddesi'ndeki binasına geldi. uğur dündar, gizli kamera çekimleri yapması halinde kendisine 5 milyar lira verileceği taahhüdünde bulundu. çekimler yapıldı, "böbrek tacirleri" haftalarca arena'da pehlivan tefrikaları gibi yayınlandı. her program, uğur dündar'ın "ben yaptığım programlardan kazandım" dediği servetini oluşturdu. doktorun vermeyi taahhüt ettiği 8 bin doları alamayan razaman bayraktar, arena'ya her gelip gittiğinde aldığı 100-200 liralık harçlık dışında para alamadı. 5 milyar verilmesi taahhüt edilen rakamın beşte biri bile verilmedi. sonunda ne mi oldu dersiniz. evet ramazan bayraktar, tahmin ettiğinizi yaptı. bayraktar, arena ile yaptığı son görüşmede de para alamadığı için yanında getirdiği benzini üzerine döktü ve arena'nın yayınlandığı kanal d binası önünde nisan 1997'de kendini yaktı. daha önce annesiz kalan 2 küçük kız, yanarak can veren ramazan bayraktar'ın ölümünden sonra babasız da kaldı.
![]() |
#2 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() madımak_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 16.10.2012 12:47
Tecrübe Puanı: 739
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Bu yazdıklarınızın birde kaynağını yazsaydınız keşke Sayın Cley! Durun bir tahmin edeyim,haber7 olabilir mi acaba? Hani kendileri her türlü şeyi yapıp,kendileri kadar korkak olmayan,kendilerinden! olmayanları karalayan YANSIZ ve TARAFSIZ ![]() Keşke şu yazıyı yazan da Uğur Dündar kadar cesur bir gazeteci olup tarafsız ve gerçek haberleri ortaya koysaydı. Olayları,araştırmayıp,işin aslını öğrenmeyip insanlar hakkında atıp tutmak ne kadar basit değil mi? Her söylenene inanmayıp araştırmak ne kadar güzel bir duygu Allahım ![]() ![]() Uğur Dündar'ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.İyi ki sizin gibi gazeteciler var Sayın Dündar...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
![]() |
![]() Alıntı:
Her söylenene değilde işime gelene inanıp gelmeyene inanmamak desen daha doğru olurmuş ![]() qio gruplaşma olmasın diyorsun ama tarafının belli olması gerekmez mi. Taraf olmazsan bertaraf olurusun.
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() madımak_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 16.10.2012 12:47
Tecrübe Puanı: 739
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() Eğer orada ters bir yorum yapmış olsaydı Uğur Dündar,o zaman taraflı diyebilirdiniz belki.Konu inanıp inanmamak değil,insanları zan altında bırakmak.Ben her konuyu her açıdan okuyup araştırıyorum.Sadece kendi düşünceme uygun olanları değil... Gizli kamerayla ne iyi yapmışta gerçekleri açığa çıkarmış.Bu da benim konuyla alakası olmayan bir konuya yorumum! Gruplaşma konusuna gelince... Ya da ben hiç gelmeyeyim ![]() Konuya yorum yapan tüm üyelere Saygılar ![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siyahnur Şuan
![]() Son Aktivite: 15.09.2013 00:22
Tecrübe Puanı: 807
![]() ![]() |
![]() Iyi yapmis, yanliz onu izlemek beni hep güldürmüstür bu kadarmi yanli yayin yapilir... keske hep firinlarda fare arasaydi
![]()
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 895
![]() |
![]() Ugur Dündar'i begenen biri olarak bu davranisindaki ince nokta ve duyarliliktan ötürü onu tebrik ediyorum
Üzücü olan nokta ise IHA'nin böylesi aci bir kaza sonucunda hayatini kaybeden yillarca onlarin basarisi icin diden bir personelinin bir esyasi karsisinda ailesinden para talep etmesi. Bu isler vicdan meselesi, gözden irak olan gönüldende silinip gidebiliyormus meger... Ayrica, gercekten artik cok SIKILIYOR insan sürekli bu parti yandasliklarini, kürt türk, alevilik konularini okumaktan sitede. Saygi cercevesi icersinde herkes fikrini beyan edebilir, lakin hic kimse hic kimseye kendi görüsünden farkli diye bir saldirida bulunmamali, bu sebepten lütfen daha duyarli olalim, bazen istemeden insanlari kirabiliyoruz...
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qio Şuan
![]() Son Aktivite: 02.04.2012 22:41
Tecrübe Puanı: 1000
![]() |
![]() Alıntı:
Ramazan Bayraktar , oda dinimize göre günah olan birşeyi yapmamışmıdır. Allah'ın verdiği böbrekleri para karşılığı satarak ne kadar aciz bir izlenim veriyor. Ben azimli çalışkan hiçbir insanın açlıktan öleceğini sanmıyorum. Ha para karşılığı fuhuş yapan bir insan ha böbreklerini satan bir insan.
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() can99 Şuan
![]() Son Aktivite: 16.08.2010 20:01
Tecrübe Puanı: 648
![]() |
![]() Alıntı:
uğur dündarı yaptıgı bu onurlu davranıstan ve bunca yıllık dürüst habercilik anlayısından ötürü kutluyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4553
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Konuyu nerelere getirmisiz, Sayin Dündar´in yaptigi is güzeldir ve takdir edilmelidir. Hatalari mutlaka vardir ama bu konuyla ne alakasi vardir, anlamadim. Anlamadigim birsey de partizanlik; tutugu partinin yaptigi herseye dogru demek ne kadar dogrudur? Ugur Dündar benim tuttugum partiye karsi diye, sayin Dündar´i yermeye calismak ne kadar dogrudur?
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Alkış Lütfen. | Kardelencicegi | Hertelden | 18 | 04.05.2009 13:00 |
Birer alkış istiyorum :)) | besyo_cu | Hertelden | 1 | 21.02.2009 21:33 |
Alkış... Lütfen | fertelliyim | Eglence | 4 | 14.01.2009 21:18 |
Uğur Yıldırım Sivasspor'da! | _DuMaN_58 | SivasSpor | 4 | 01.02.2008 12:53 |