![]() |
#21 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() İsmail Özçelik Şuan
![]() Son Aktivite: 17.04.2015 16:17
Tecrübe Puanı: 681
![]() |
![]() Efendim destek olmadan yapılır ve yapıldığını da bizde görürüz inş ve belediye bu yolu o kadar bütçe ile yapamıyorsa o makamı işgal etmesin.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar İsmail Özçelik'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#22 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
![]() Son Aktivite: 14.10.2014 18:19
Tecrübe Puanı: 780
![]() |
![]() Alıntı:
O durumlar(terminal) o durum farklıydı Eğer Sami Aydın Seçilmiş olsaydı o sene biterdi O yolda köprüde Bütçe Nufüsa Göre Verilir Ayrıca Hükümet Partisi olunca daha fazla destek alırlar bunu bir türlü Anlayamadınız bir türlü
Konu H_Turan tarafından (28.03.2010 Saat 22:17 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar H_Turan'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#23 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Sizde öyle birşey olmadığını anlamadınız ama anlatmaya çalışmıyorum artık ben her yazdığımı tüm sitelerden inceleyip yazıyorum ezbere değil, o yüzden bana belediyecilik ve merkezi yönetimin işlerini birbirine karıştırmak doğru gelmiyor zaten değil de. Neden belediye aksu 3. etaptan vazgeçip yolları yapmıyor. neden paşabahçeden vazgeçip yapmıyor?
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar İsmail Özçelik'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#24 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
Vermiyorlar desteği Bir türlü anlamak istemiyorsun Doğruya Akp ye laf yok
Konu H_Turan tarafından (28.03.2010 Saat 22:28 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Ya bu mantıkla da hiçbir işi hiçbir belediye yapamaz. Kapatalım o zaman belediyeleri madem bir işe yaramıyorlar. Sanki aksuda istimlak sorunu yok orda daha fazla ya dünya kadar bu uzun ince bir yol geniş bir parktan daha fazla mı problem?
Ayrıca siz mantıklı düşünün belediye prestij projeden vazgeçmiyor hizmetten vazgeçiyor. Konu İsmail Özçelik tarafından (28.03.2010 Saat 22:28 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
Özel idarenini hiçmi suçu yok Valinini hiçmi suçu yok Karayollarının hiçmi suçu yok Millet vekillerimizin hiç mi suçu yok Bunlarıda görün Doğan ürgübün bu projede beceriksizliği varsa onlarında suçu var yok öyle birine suç at bırak
Konu H_Turan tarafından (28.03.2010 Saat 22:34 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Hangi boyuta geldi medyanın şişirmesi halkın doldurulması boyutu dışında. Mahkemelik mi oldu. adım atıldı da tutmadı mı. belediye Sivas'ın belediyesi ise hizmetini yapmalı. Bana Aksuyu yapıp orayı yapmayarak mazeret üretmemeli. Ben Doğan Ürgüp'e suç atmıyorum sadece belediyemizin bunu yapamayacak kadar çaresiz olmadığını savunuyorum. Ve o diğer saydıklarınızı bu konuda belediye kadar suçlayamam. Çünkü GÖREV BELEDİYENİN.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Bende Diyorumki yinede derim Belediye sadece tekelinde çözemez Çözemiyorda zaten
![]() |
#29 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Çözmek için ne yaptıda çözemiyor? Kaç hak sahibi ile görüşüldü bir bakalım hiç veya çok az.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Ben bu durumu genel i,tibariyle bakarım:
1)belediyemnin suçu 2)o köprüyü yapıp bağlantı yapanların suçu. 3)özel iadarenini suçu 4)Karayollarının suçu 5)valinini suçu En son olarak Millet vekillerinini suçudur Tamam Belediye Çözemedi Diğer Devlet görevlileri ne olacak Şimdi Diyorsunki Her şeyi devletten bekleme Bu sorunu özel çözemezki Belediye Çözemezse pısırık vekillerimiz ne yapıyor Tamam Kbul Belediye Beceriksizdir Diğer Devlet Kurumları ne olacak
Konu H_Turan tarafından (28.03.2010 Saat 22:41 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|