|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#21 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 835
![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Yeni Yiğido
![]() harunsahin Şuan
![]() Son Aktivite: 21.03.2010 21:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() ben millet vekili akrabası değilim onlarıda savunmuyorum balık baştan kokar biz neysek vekilimizde o olur. götüren götürdüde kaçırılanlarda bizim halkımızın vebali var bundan 15 yıl önce daha türkiyede özel üniversiteler piyasada yokken sivas kendi doçentlerine doktorlarına profesörlerine sahip çıkamadı, öyle doktorlarımız vardıki isim vermem doğru olmaz çevre illeri bırak ankara istanbul izmirden sadece o doktorlar için gelirlerdi, ne yaptı sivas değerini bildimi acaba belki isimlerini bile anmıyorlardır. sihaz diye bir hazır giyim fabrikası vardı ( bina hala mevcut camları kırık kuş yuvası görevi yapıyor şimdi ) sihaz'da 600 ü aşkın çalışan vardı özelleştirildi. isim vermiyim bir iş kadını almış burada imal edilenler direkt amerikaya gidiyordu, orada çalışanları daha iyi bilir ( fabrika yönetimindeki bir arkadaşın anlattıklarını söylüyorum ) 1 konteynir mal amerikada indirildiğinde bütün malları makaslamışlar bu mallar bizim sivas'ta yüklenip gidiyor ve bu mallar sivasta makaslanmış. ayrıca fabrikada çalışan hemşerilerim demeye utandığım şahıslar sırf gece vardiyasında yatmak için hava hortumlarını kesiyorlarmış ve bunun gibi çalışmamak iş yerine zarar vermek gibi yüzlerce şeyler anlattı ve sivaslı olduğumdan utandım ve sivasın neden gelişmediğini ve gelişmeyi hak etmediğini kendi yaşadıklarımda gözümün önüne gelince anladım. ben sivasta iş yaparken işçi çalıştırırken diyordum doğru düzgün adam beni bulmaz mı diye demekki bu sıkıntıyı bir ben çekmiyormuşum iş veren olarak ve işçi olarak hepimizin BİZİM KÖKTEN DÜZELMEMİZ LAZIM..... önce ALLAH korkusunu bilelim, dürüst olalım, ekmek yediğimiz yere ihanet etmeyelim, ,iş verenlere sahip çıkalım, işimizi doğru düzgün yapalım , kim ne yapmış, kim parayı nasıl kazanmış, kim kimi dolandırmış, dedikoduyu, gıybeti, iftirayı, kara çalmayı( b.. atmayı) bırakalım kendi işimize bakalım o zaman inşallah Allah'ın izniyle düzeliriz, biz düzgün olursak başımızdaki insanlarda düzgün olur, vekillerimizde düzgün olur, biz düzgün olursak vekillere tayin için gitmez, hak etmediğimiz kredileri almak istemek için gitmez, alımızın terinin hakkını isteriz vekiller vermesede ALLAH verir
Saygılarımla |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar harunsahin'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#23 |
Yeni Yiğido
![]() CANER GENCER Şuan
![]() Son Aktivite: 30.07.2010 15:59
![]() |
![]() sevgili arkadaslar siz secmedinizmi belediye yi bbp sinden niye agliyorsunuz .siz secmesseniz iktidar partisinden beldiye baskani tabikide böyle olur.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() Nuray_Kilic Şuan
![]() Son Aktivite: 11.02.2010 12:40
![]() |
![]() allahindan bulsun böyleleri ne diyim.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() MUTLU İTİK Şuan
![]() Son Aktivite: 13.07.2015 18:04
Tecrübe Puanı: 714
![]() |
![]() kardeş konu selami uzun ne belediyesi ne BBP sinden bahsediyorsun Cumhurbaşkanın Kayserili olursa seninde bürokratların pısırık olursa senin gibi cahillerde halen çekemezlikten BBP yi suçlarsınız
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
SİVASIMIZIN TARİHÇESİ | Sivaslilar.Net | Sivas Tarihi | 26 | 13.05.2016 17:51 |
SİVASımızın Amatör kulüpleri... | Serd@r | Sivasimizin Amator Klupleri | 15 | 18.08.2010 12:28 |
SİVAS HAKKINDA BİLGİLER | sivaslısedat | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 7 | 09.02.2010 22:18 |
İLHAMİ (Arslantaş) | SivasLady | Ozanlarımız | 2 | 24.12.2008 00:47 |
GÜZEL SİVAS'IM | metay58 | Zara | 0 | 05.09.2007 07:49 |