Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Kayseri'ye gelince kullanışlı, Sivas' a gelince kullanışsız oldu - Sayfa 3 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 05.02.2010, 00:13   #21
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 835 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Unglücklich Cevap: Kayseri'ye gelince kullanışlı, Sivas' a gelince kullanışsız oldu

Alıntı:
akademik Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ne diyeyim bilmiyorum ki Sivas her dönemde iktidar partilerine deliksiz destek vermiş bunun karşılığında aldıklarına bak.
1-Ruh ve sinir hastalıkları hastanesi tokata
2-Helikopter ambulans Sivas dışında her yere
3-Cumhuriyet Üniversitesi fen Edebiyat formasyon desleri çevre illere
4-Bölge Hastanesi sarı çizmeli memedaya
5-Dikimevi İstanbul'a Ayon'a
6-Devlet Malzeme Oisi bölge bir başka yere
7........
Hatırlayamadıklarımıda siz ekleyin artık.

4 tane iktidar partisinden milletvekilimiz var soruyorum ne işe yarar bu vekiller?laf ebeliği yapmaktan başka
Her örnekte şu Kayseri'yi örnek vermekten bıktım
Ey Sivas uyan artık Din değiştirmeyeceksiniz!!!!! Parti değiştireceksiniz parti.
Çıkarınız nerede ise sağ yada sol vallahi farketmez yeter artık!!!! Sivas'ın kan kaybettiği yeter!!!! Sivas bitiyor!!!! böyle gidersede bitmeye mahkum bitmeye mahkum bir il.
sana aynen katılıyorum hatta ekleme yapmak istiyorum.bunların sivasa birşey yapmadığı gibi herşeyide götürüler.hani stadyum hani adliye sarayı(yazın temeli atılıyor kesin.)nerede hastane falan filan nerede diğer yalanlar.biraz ben yalan ekleyim.atmadan kolay ne var.ama icraat yok ortada.
burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2010, 13:54   #22
harunsahin
Yeni Yiğido

harunsahin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

harunsahin Şuan harunsahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2010 21:23

Tecrübe Puanı: 0 harunsahin isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Kayseri'ye gelince kullanışlı, Sivas' a gelince kullanışsız oldu

ben millet vekili akrabası değilim onlarıda savunmuyorum balık baştan kokar biz neysek vekilimizde o olur. götüren götürdüde kaçırılanlarda bizim halkımızın vebali var bundan 15 yıl önce daha türkiyede özel üniversiteler piyasada yokken sivas kendi doçentlerine doktorlarına profesörlerine sahip çıkamadı, öyle doktorlarımız vardıki isim vermem doğru olmaz çevre illeri bırak ankara istanbul izmirden sadece o doktorlar için gelirlerdi, ne yaptı sivas değerini bildimi acaba belki isimlerini bile anmıyorlardır. sihaz diye bir hazır giyim fabrikası vardı ( bina hala mevcut camları kırık kuş yuvası görevi yapıyor şimdi ) sihaz'da 600 ü aşkın çalışan vardı özelleştirildi. isim vermiyim bir iş kadını almış burada imal edilenler direkt amerikaya gidiyordu, orada çalışanları daha iyi bilir ( fabrika yönetimindeki bir arkadaşın anlattıklarını söylüyorum ) 1 konteynir mal amerikada indirildiğinde bütün malları makaslamışlar bu mallar bizim sivas'ta yüklenip gidiyor ve bu mallar sivasta makaslanmış. ayrıca fabrikada çalışan hemşerilerim demeye utandığım şahıslar sırf gece vardiyasında yatmak için hava hortumlarını kesiyorlarmış ve bunun gibi çalışmamak iş yerine zarar vermek gibi yüzlerce şeyler anlattı ve sivaslı olduğumdan utandım ve sivasın neden gelişmediğini ve gelişmeyi hak etmediğini kendi yaşadıklarımda gözümün önüne gelince anladım. ben sivasta iş yaparken işçi çalıştırırken diyordum doğru düzgün adam beni bulmaz mı diye demekki bu sıkıntıyı bir ben çekmiyormuşum iş veren olarak ve işçi olarak hepimizin BİZİM KÖKTEN DÜZELMEMİZ LAZIM..... önce ALLAH korkusunu bilelim, dürüst olalım, ekmek yediğimiz yere ihanet etmeyelim, ,iş verenlere sahip çıkalım, işimizi doğru düzgün yapalım , kim ne yapmış, kim parayı nasıl kazanmış, kim kimi dolandırmış, dedikoduyu, gıybeti, iftirayı, kara çalmayı( b.. atmayı) bırakalım kendi işimize bakalım o zaman inşallah Allah'ın izniyle düzeliriz, biz düzgün olursak başımızdaki insanlarda düzgün olur, vekillerimizde düzgün olur, biz düzgün olursak vekillere tayin için gitmez, hak etmediğimiz kredileri almak istemek için gitmez, alımızın terinin hakkını isteriz vekiller vermesede ALLAH verir

Saygılarımla
harunsahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar harunsahin'e Teşekkür Ediyor...
Alt 11.02.2010, 12:20   #23
CANER GENCER
Yeni Yiğido
NO AVATAR

CANER GENCER Şuan CANER GENCER isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.07.2010 15:59

Tecrübe Puanı: 0 CANER GENCER FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kayseri'ye gelince kullanışlı, Sivas' a gelince kullanışsız oldu

sevgili arkadaslar siz secmedinizmi belediye yi bbp sinden niye agliyorsunuz .siz secmesseniz iktidar partisinden beldiye baskani tabikide böyle olur.
CANER GENCER isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.02.2010, 12:36   #24
Nuray_Kilic
Yeni Yiğido
NO AVATAR

Nuray_Kilic Şuan Nuray_Kilic isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.02.2010 12:40

Tecrübe Puanı: 0 Nuray_Kilic FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

allahindan bulsun böyleleri ne diyim.
Nuray_Kilic isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.02.2010, 15:26   #25
MUTLU İTİK
Tecrübeli Yiğido

MUTLU İTİK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MUTLU İTİK Şuan MUTLU İTİK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.07.2015 18:04

Tecrübe Puanı: 714 MUTLU İTİK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
CANER GENCER Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sevgili arkadaslar siz secmedinizmi belediye yi bbp sinden niye agliyorsunuz .siz secmesseniz iktidar partisinden beldiye baskani tabikide böyle olur.
kardeş konu selami uzun ne belediyesi ne BBP sinden bahsediyorsun Cumhurbaşkanın Kayserili olursa seninde bürokratların pısırık olursa senin gibi cahillerde halen çekemezlikten BBP yi suçlarsınız
MUTLU İTİK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)