|
|
#21 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1241
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ruhları Şad Olsun, Mekanları cennet olsun inşallah, fikirleri, görüşleri ve hedefleri uğruna can verenler %100 farklı dünya görüşlerine de sahip olsak benim için çok değerlidirler... Tekrar Allah Rahmet Eylesin Hepsine...
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#22 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Bir Yıl Önce Seçim Çalışmaları İçin Gittiği Kahramanmaraş'ta Elim Bir Helikopter Kazasında Hayatını Kaybeden Büyük Birlik Partisi Kurucu Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Taceddin Dergâhı'nda Dualarla Anıldı. Katılımın Yoğun Olduğu Anma Töreninde Yazıcıoğlu İçin Kur'an-ı Kerim Okunup, Dua Edildi.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#23 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
Son Aktivite: 09.10.2015 16:30
Tecrübe Puanı: 1082
![]() |
Huzur dolu içimde
Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum işte sonsuzluğun sahibine ulaştınız... Allah mekanınızı cennet etsin ruhlarınız şad olsun
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı SsİiVvAaSsLlIı'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#24 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() GÖVDELİ Şuan
Son Aktivite: 21.12.2012 12:56
Tecrübe Puanı: 794
![]() |
![]() mekanın cennet olsun koca reis ve arkadaşları sizleri unutursam namert olayım |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı GÖVDELİ'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#25 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() *AHISKALI* Şuan
Son Aktivite: 31.08.2024 03:39
Tecrübe Puanı: 734
![]() ![]() |
bir yiğit vardı gömdüler şu karşı bayıra
arkadan kefenini gömleğini soydular aman kalkar deyip üstüne taşlar koydular bir yiğit vardı gömdüler şu karşı bayıra ![]() ses ver yiğidim ses ver yoksa beni duymuyormusun asırlar varki hep hayalinle oynaşıyorum kalkıp geleceğin ümidiyle yaşıyorum ses ver yiğidim ses ver yoksa beni duymuyormusun ![]() iradelerde çatırtı ruhlarda müthiş şok tarihi yağmaladı bir düzine talihsiz değerler altüst oldu mukaddesat sahipsiz iradelerde çatırtı ruhlarda müthiş şok ![]() tıpkı rüyalarda olduğu gibi diril gel beyaz atın üzerinde bir sabah erken gözlerim kapalıruhumda seni süzerken tıpkı rüyalarda olduğu gibi diril gel ![]() SİZLERİ UNUTMAYACAĞIZ... ![]() BEKA ALEMİNE GİDİŞİNİN 1.YILINDA SENİ RAHMETLE ANIYORUZ YİĞİT İNSAN, MEKANIN CENNET OLSUN YAZICIOĞLU...
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı *AHISKALI*'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#26 |
|
Yiğido
![]() ![]() pover58 Şuan
Son Aktivite: 05.01.2015 21:28
Tecrübe Puanı: 602
![]() |
genel başkanım ve degerli arkadaşları sizi gerçekten özledik ruhunuz şad mekanınız cennet olsun.yigit insan alperenleri yetim sivası sahipsiz bıraktın en çokta bizi üşüttün halen üşüyor üşüyor üşüyor ve aglıyoruz.ismini her gördügümde resmine baktıgımda partinin ismini gördügümde göz yaşlarıma engel olamıyor dahada çok üşüyorum.hakka yürüyüşünün 1. yılında seni dualarla anıyor yokluguna alışmıya çalışıyoruz.koca reis dava arkadaşlarınla birlikte cennet bahçelerinde olmanı dilerim.başkanım sensiz ne siyasetin nede meydanların tadı yok siyaset tamamen kirlendi bunu dile getirende yok sen bir başkaydın reis basın olmasada sen sözünü bi şekilde duyuruyordun seni rahmetle anıyorum.bütün ülkücüler seni gerçekten özledi,geçte olsa degerini anladılar ancak ne yazıkki şimdide sen yoksun.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı pover58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#27 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() MUTLU İTİK Şuan
Son Aktivite: 13.07.2015 18:04
Tecrübe Puanı: 740
![]() |
Adalete dayanmayan kuvvet zalimdir.
Kuvvete dayanmayan adalet acizdir. Biz önce kuvveti Hak'ta ve haklı olmakta ararız. Baki olan Hak'tır. Öyleyse biz Hak'ka dayanarak yürüyeceğiz. Biz siyaseti meslek algısıyla yapmıyoruz. Gücümüze inanıyoruz. Çünkü haklıyız. Kimseye haksızlık yapmadım, yaptırmam! Haklı bir davayı gördüğüm zaman başımı korum onu çözerim. Ona buna çalım atmam. Onun bunun önünü kesmem. Ona buna iftira etmem. Benim derdim kişilerle değil! Bizler bu ülkede yaşayan insanların her şeyin en iyisini hak ettiğine inanıyoruz. TÜRKİYE'nin her köşesinde;Türkmen'i, Laz'ını, Çerkez'ini, Kürt'ünü, Boşnak'ını, Alevi'sini, Sünni'sini kim varsa hepsini özgürlük, bağımsızlık ve vatanseverlik paydasında birlik ve beraberlik içinde yaşatmak istiyoruz. Birlikte üretelim... Birlikte tüktelim. Külfeti de beraber paylaşalım. Nimeti de beraber paylaşalım. Hep onlara nimet, hep bize külfet olmasın. Biz bunun için yola çıktık. Büyük Birlik Partisi Ebedi Lideri Merhum MUHSİN YAZICIOĞLU Mekanınız Cennet Efendimiz MUHAMMED (S.A.V) Komşunuz olsun. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı MUTLU İTİK'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#28 |
|
Yeni Yiğido
![]() gurbetten Şuan
Son Aktivite: 18.04.2010 11:52
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
RABBIM MEKANINI CENNET ETSIN SENI ASLA AMA ASLA UNUTMAYACAGIM
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı gurbetten'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#29 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() rüzgar79 Şuan
Son Aktivite: 10.09.2010 21:19
Tecrübe Puanı: 1788
![]() |
Allah rahmet eylesin muhsin yazicioglunu amcam gilde yakindan görmüstüm cok üzdü bizleri seni asla unutmayacagiz
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı rüzgar79'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#30 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hepsinin mekani cennet olsun, Allah rahmetlerini bol versin
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı SivasLady'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|