|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#21 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ŞAHBEY Şuan
Son Aktivite: 08.10.2010 15:10
Tecrübe Puanı: 660
![]() |
Arkadaşlar bende BURAĞI destekliyorum Sivaslı isen memleketine yatırım yapacaksın bakın sürekli göç veriyor bunun önüne geçmek lazım herşeyi devletten beklemeyelim büyük illerdeki Sivaslılar SİVAS için sadece vakfın ve derneklerin özel günlerinde boy gösteriyorlar bakın bizde burdayız diyorlar arkası gelmiyor.bakın bir kayseri bir antep bizde kuru kuruya otoban kenarlarında saz çalıp eğlence yapalım yaptık ne oldu ne faydasını gördük avrupadasın tanıtım yaptın bir kaç otobüs yada uçak turismi getirdin ekonoyi canlandırdın onu söyle...alnından öpeyi gardaşım etme
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ŞAHBEY'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#22 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4572
![]() |
Alıntı:
Ayrıca siz ferdi olarak sivasımıza maddi ve manevi ne gibi bir katkı sağladınızda bu sözleri söyleme hakkını kendinizde buldunuz?
|
|
|
|
#23 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ŞAHBEY Şuan
Son Aktivite: 08.10.2010 15:10
Tecrübe Puanı: 660
![]() |
evet benim bakış açım bu düşüncelerimi yazdım çağrıldığım her özel günde elimden geldiğince maddi manevi desteğimide yapıyorum ...yukarda yadıklarımında arkasındayım çünkü ben bir SİVAS SEVDALISIYIM
|
|
|
#24 |
|
Yeni Yiğido
nazirhazir Şuan
Son Aktivite: 01.09.2010 18:22
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
valla resim leri görünce tüylerim diken diken oldu valla çok gurur duydum böyle bir etknlik yapılmış ve bizim gibi sivaslılar yapmış harikasınız gardaşlar......
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|