![]() |
#21 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
![]() Son Aktivite: 15.06.2016 13:31
Tecrübe Puanı: 741
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar KAOS'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#22 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1317
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas'a bakan yönleriyle bir meziyetleri yok.Olmayan meziyetin neyini tarif edeyim..Meseleyi aslında kendin söylüyorsun,bu vekiller hakkında Sivaslılar bilgi sahibi değil ama Sivas'tan aday bu zaatlar..
![]() |
#23 |
Yiğido
![]() ![]() blacksky Şuan
![]() Son Aktivite: 29.12.2015 15:21
Tecrübe Puanı: 747
![]() |
![]() Yalakaliga gerek yok.. acik ve net olun.. Allah askina atin su at gozluklerinizi.. "8 yildir iyiyiz" diyenler bi silekelensinler kendilerine gelsinler.. neremiz iyi? Kayseri'ye yapilanlarin 100'de 1'i yapildi mi memleketimize? Konya'ya giden, gitmekte olan hizmetin 50'de 1'ini alabildik mi? Istihdam artti mi Sivas'ta?.. patir patir her yer uni. acildi.. neredeyse koylere bile acilacak.. kimisi ozel kimisi devlet.. senelerdir konusulan Sivas'a 2. universite mevzusu hic dile geldi mi?.. stadimiz bile en sona birakildi ne hikmetse.. Ben dogru duzgun bir ilerleme gormuyorum sivas'ta kimse kusura bakmasin.. bir inceki belediye baskanimiz sehrin cehresini biraz olsun degistirmis olmasa caddeler, sokaklar bile bire bir ayni kalacakti.
Belli bir zihniyetin kolesi oldunuz diye koca memleketin kaderini uyuyarak daha fazla mahvetmeyin.. iktidar partisinin ilimize reva gordugu su listeye Allah askina bir ses cikartin.. Nur Suna Memecan kimdir? Sivas icin ne yapacaktir? proje uydurmak cok kolay bunlarin pesine dusecek kararliligi ve sivas sevgisi var midir? hic sanmiyorum.. kendisi basin sayesinde gayet yakinen bildigimiz uzere tam bir burjuva hayati suren, halkin arasina karismayan.. guc muhafazakar bir partide oldugu icin kendisi de o cizgiye yanasarak kisisel cikarlarini gozeten bir insan portresi cizmektedir.. 1. sira adayi baro baskanidir.. muhtemelen anayasa ile ilgili komisyonlarda gorev alacaktir yani ak parti'nin isine yarayacak ama sivas icin bir sey yapmayacaktir.. cunku kendisi icraat adami degil gorev adamidir.. diger siralara girmiyorum bile.. bu iktidar bu sehirden 3 tane koyun aday gosterse ilk 3 sirasi zaten meclise gidecektir... ama bu onlara sivas'liyi koyun yerine koyma hakkini vermez.. vermemeli.. biraz cesaret biraz hareket.. kendine gel artik sivas'li memleketinden cuvalla oy alip goturenler once kendileri zenginlesiyor sonra belli basli 1-2 memleketi ihya ediyor sen de avucunu yalayip duruyorsun.. bu gidise bir dur de! |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar blacksky'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#24 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() AKP : 4
CHP : 1 Malik Ejder Özdemir veya AKP : 3 CHP: 1 MHP yada BBP : 1 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() tavarih Şuan
![]() Son Aktivite: 19.07.2014 12:21
Tecrübe Puanı: 623
![]() |
![]() Arkadaşlar ben mevcut vekillerimizi her fırsatta eleştiren birisiydim. Onların değişmesini olumlu gördüm sadece.
Ama isimler konusunda haklısınız. İsmet Yılmaz ismi konusunda herkes olumlu düşünüyor. Diğer isimler kapalı kutu görünüyor. Mesude Nursuna Memecan hakkındaki görüşlere katılıyorum ama umarım bekledğimizden iyi olur. Belki genel merkezdeki veya Başbakan nezdindeki itibarını şehrimize dönüştürebilir. Sanatçı Melike Demirağ ile akrabalığı vardı galiba. Nuri Demirağ'ın da torunuydu sanırım. Ama sakın yanlış anlamayın bu isimler belirlendi diye çok mutlu değilim. Sadece önceki isimler değişti diye sevinçliyim. Özellikle Selami Uzun ve osman Kılıç. Listede Mustafa Açıkalın'ın olmasını da çok isterdim. Bana göre Sivas'ta durup Sivas'ı bilen adaylardan şimdiye kadar fazla kazanımımız olmadı. O nedenle Ankara'da etkinliği olan isimlerin olmasını istiyorum. Özellikle aday adayları listesine baktığımız zaman çoğu zaten TBMM'de Osman Kılıç'ın yaptığından fazlasını yapamayacak isimlerdi bana göre. Hepimizin isteği tabiki memleketimiz için faydalı olması yönünde. O nedenle tüm görüşlere saygılıyım. Ve inşallah beklediğimizden iyi tablolarla karşılaşmak nasip olur diye dua ve temenni etmekten başka çare yok gibi görünüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() memet24 Şuan
![]() Son Aktivite: 27.05.2014 18:09
Tecrübe Puanı: 637
![]() |
![]() akparti 5-0 alırrrrrrrrr..............
![]() |
#27 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() memet24 Şuan
![]() Son Aktivite: 27.05.2014 18:09
Tecrübe Puanı: 637
![]() |
![]() İsmet Yılmaz bakan olabilir...........
![]() |
#28 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İsmet YILMAZ
![]() MESUDE NURSUNA MEMECAN ![]() Hilmi BİLGİN ![]() Ali TURAN ![]() Adem YILDIRIM Malik ECDER ÖZDEMİR ![]() Baki Çoban ![]() Bülent Renda DENİZ Hüsnü Yusuf Gökalp ![]() Cemal Çevik ![]() Ünal Çoşkun ![]() Muammer Demirci ![]() Abdullatif Şener ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar _DuMaN_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#29 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() özgüven Şuan
![]() Son Aktivite: 04.04.2015 06:50
Tecrübe Puanı: 740
![]() |
![]() AKP...4
CHP...1 Şener kazanabilirse ak parti üçe düşer başkada bi değişiklik olmaz..
![]() |
#30 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
![]() |
![]() BBP barajı geçemeyeceği için milletvekili çıkarma şansı yok.
MHP Sivasta fazla bir etkinliği olmayan bir parti milletvekili çıkaramaz. Saadet,Has,DP,DSP, vs bunlarında barajı geçebilmesi imkansız. Muhsin Yazıcıoğlu'nun bile zorlanarak kaptığı bağımsız vekilliği A.Şener'in kazanabilmesi de çok zor. CHP nin kemikleşmiş bir seçmeni var 1 milletvekili garanti. Akparti de yaptığı revizyon ile 4 miletvekili sayısını korur.
![]() |
Konuyu Toplam 8 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 8 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
HAYIRLI CUMALAR... | sibelYILMAZ | Dini sohbet | 1230 | 08.02.2013 02:13 |
Ey Yüce Rabbimiz! | iman | İslami Şiirler | 9 | 02.11.2009 14:37 |
Xp"de Hız Ve performans İçin Pratik BiLgiLeR | 58_SEMİH_58 | Bilgisayar ve İnternet Dünyası | 13 | 01.06.2009 13:04 |
KADINLARDAN KAMYON SÖFÖRÜ OLUR İSE KAMYON ARKASI YAZILAR NASIL OLUR::::) | bulutum | Hertelden | 19 | 28.02.2009 17:23 |
BİTKİLERLE ŞİFA | Sivaslilar.Net | Sağlık | 8 | 20.10.2007 22:27 |