|
|
#21 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1086
![]() ![]() ![]() |
baştaki tahminimde ısralıyım neredeyse 2 ay önceki tahminim
1. abdüllatif şener 2 chp 1 mhp 1 akp
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı abircan'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#22 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() özgüven Şuan
Son Aktivite: 04.04.2015 06:50
Tecrübe Puanı: 757
![]() |
Sayın abircan size katılıyorum sadece mhp nin bir vekilini akp alır diye düşünüyorum..hayırlısı diyelim.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı özgüven'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#23 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5513
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kim Halk icin calisacaksa o olsun hayirlisiyla.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#24 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() dora Şuan
Son Aktivite: 16.10.2012 20:45
Tecrübe Puanı: 683
![]() |
inşallah gidecek sayın apdulatif şener . herkes işne geldigi gibi konuşuyor hemide 2 milet vekilinin aldıgı oyu alıp gidecek inşallah
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı dora'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#25 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() NECMEDDİN ÖZBEK Şuan
Son Aktivite: 18.01.2015 21:31
Tecrübe Puanı: 1547
![]() |
başbakanın cevap veremediği tek siyasetci sayın abdullatif şenerdir onun için meclise mutlaka girmeli inşallah girer sivası satsan 50 milyon etmez diyen tokinin eski başkanınada gerekli dersi vereceğine inanıyorum tabi malik beyle birlikte
|
|
|
#26 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38
Tecrübe Puanı: 1382
![]() |
AKP zaten yine iktidara gelecek Sivas'tan alacağı 4 milletvekili ile birşey değişmez. Neden denemeyelim ya da Abdüllatif ŞENER bir şansı hak etmiyor mu? AKP'nin Tayyip ERDOĞAN kadar ömrü var? Tayyip ERDOĞAN olmasaydı yine bu adaylara oy verir miydiniz acaba?
Abdüllatif ŞENER torpil yaptı da AKP hiç torpil yapmadı mı? AKP nin oyları bölünmesin diye nice güzel siyasetçi meclis dışında kaldı. Çıkmış Tayyip ERDOĞAN benim de partim %10 u geçti diye avrupada yorum yapıyor. Benim mecliste temsil edilmek için yüz kişiden en az 10 kişi gibi düşünmek zorunda mıyım? YGS de şifre olayları oldu çıkıp sorumlulardan hesap soracağı yerde , haklarını arayan gençler için ben de karşılarına şu kadar genç çıkarırım diyor. Bir başbakan bunu nasıl der Allah aşkına?
|
|
|
|
#27 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1834
![]() |
sayın abdullatif şenere başarılar diliyorum inşallah istanbuldaki sivaslılarda oylarını verirler başta ne kadar mhpli olsamda sadece şener bey kazansın diye oyumu mhp ye vermiycem inşallah kazanır çünkü sivasın çok ihtiyacı var sayın şenere allah yolunu açık etsin.
hayatımda ilk defa mhp dışına oy kullanacağım ve çocuklarımada tp ye kullandıracağım. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#28 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() amazon10 Şuan
Son Aktivite: 27.05.2015 12:20
Tecrübe Puanı: 650
![]() |
Akp nin bu adaylar ve yapmadıkları ile birlikte çok az oy alması lazım.
insanlar dini kullandıklarını görmeli artık.
|
|
|
#29 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aktassa Şuan
Son Aktivite: 24.04.2016 20:30
Tecrübe Puanı: 686
![]() |
Kişisel görüşüm eğer Şener seçilirse bu onun üstün nitelik veya kendisini halka sevdirmesinden çok, vatandaşın AKP'ye olan inancının zayıflamasına bağlarım..
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Yeni Yiğido
![]() okkan Şuan
Son Aktivite: 26.09.2011 00:34
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Sayın Abdullatif Şener Sivas için bakanlığı döneminde çok faydalı işler yapmıştır.birçok yatırımlarda faydalı olmuştur.Kendisi AKP deyken zaten her dönem bakanlığı banko olan birisiydi.İcra makamındaydı.Benim anlayamadığım bu kadar elinde imkan varken Sivasa faydası oluyordu.Ama şimdi kendisini meclise gönderdiğimiz zaman nasıl faydalı olacak.Tek başına ne yapacak.Yarın mecliste muhalefet olunca chp ilemi ortak tavır alacak.Bence bunların hepsi bir soru işaretidir.Kendisinin bu konulara açıklık getirmesi lazım.Sonuçta mecliste Sivası temsil edecek.Kendisi AKP den ayrıldığında Tv de Fatih ALTAYLI ile yaptığı söyleşide ,ben AKP deyken hiçbir mitingde partim adına oy istemedim demiştir.Böyle bir tutarsızlık olmaz.O zaman kime oy istedin.İşin kısası kendini bu halka daha iyi anlatmak zorundadır.Hangi amaçla meclise gittiğini bu seçmenin bilmesi lazımdır.Saygılarımla...
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar okkan'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|