![]() |
#3161 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1079
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ebru Yasar - YALAN Sanki bir gün döneceksin yalan Duracak bu kalbim artik inan Ne hatasi suç bul bariz olan Uzadikca gecelerde haram Isteseydin basarirdik Deneseydik en azindan Bundan böyle onurumdur yaram Nasil koptun sen bu melekten Sayilmazsin sen erkekten Kaçma simdi bu gerçekten Her sözün hep yalan yalan Yalan yalan……. Sanki bir gün döneceksin yalan Yalan yalan yalan….. Duracak bu kalbim artik inan Ne hatasi suç bul bariz olan Uzadikca gecelerde haram Isteseydin basarirdik Deneseydik en azindan Bundan böyle onurumdur yaram Nasil koptun sen bu melekten Sayilmazsin sen erkekten Kaçma simdi bu gerçekten Her sözün hep yalan yalan Yalan yalan……. Yalan yalan……. Sanki bir gün döneceksin
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sweetgirl'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3162 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() HER SEVDA BİR ÖLÜMMÜŞ (Hakan Altun )
UNUTMAYA BEŞ KALA GÖZLERİNİ VE SANA DAİR NE VARSA BİTMEYE YAKIN İŞTE BUGÜN BEN HERŞEYİMİ SENDE BIRAKTIM SIRF AŞKIMI ALDIM YANIMA ONUDA KAYBETTİM HÜKÜMSÜZDÜR SORMADIM KİMSEYE UNUTMALIYDIM ÇAREYİ KENDİMCE BULURUM SANDIM GİDERKEN YANIMA AŞKIMI ALDIM HER SEVDA BİR ÖLÜMMÜŞ ÇOK GEÇ ANLADIM ZATEN O ŞARKIYI BEN SANA YAZMADIM FARZET ÇOK UZAKLARDAYDIM SÖZ VERDİM KENDİME AĞLAMAK YOK DİYE DÖNÜLMEZ YOLLARDAYIM GİDERKEN YANIMA AŞKIMI ALDIM HER SEVDA BİR ÖLÜMMÜŞ ÇOK GEÇ ANLADIM VAZGEÇMEK DEĞİL BU ÇARESİZ KALDIM HER SEVDA BİR ÖLÜMMÜŞ ÇOK GEÇ ANLADIM ZATEN O ŞARKIYI BEN SANA YAZMADIM SÖZ VERDİM KENDİME AĞLAMAK YOK DİYE DÖNÜLMEZ YOLLARDAYIM |
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar dark_yamtar58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3163 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() --------------------------------------------------------------------------------
BU KALP SENİ UNUTUR MU? (FİKRET KIZILOK) Yıllar geçse de üstünden Bu kalp seni unutur mu Kader gibi istemeden Bu kalp seni unutur mu Bir hasretlik yüzün vardı İçimde bir hüzün vardı Söyleyecek sözün vardı Bu kalp seni unutur mu Bu kalp seni unutur mu Kalbim seni unutur mu Bir hasretlik yüzün vardı İçimde bir hüzün vardı Söyleyecek sözün vardı Bu kalp seni unutur mu Bu kalp seni unutur mu Kalbim seni unutur mu Anlamı yok tüm sözlerin Sensiz geçen gecelerin Yaşanacak senelerin Bu kalp seni unutur mu Bambaşka bir halin vardı Farketmeden beni sardı Benliğimi benden aldı Bu kalp seni unutur mu Bu kalp seni unutur mu Kalbim seni unutur mu Bambaşka bir halin vardı Farketmeden beni sardı Benliğimi benden aldı Bu kalp seni unutur mu Bu kalp seni unutur mu Kalbim seni unutur mu |
![]() |
![]() |
![]() |
#3164 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() omercoskun Şuan
![]() Son Aktivite: 19.06.2009 23:04
Tecrübe Puanı: 757
![]() |
![]() ümit besen _________ bir çılgınlık eder vururum seni !!!!!!!
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar omercoskun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3165 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5485
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Tarkan
Ikimizin yerine Sevdim çok sevdim tanıdım aşkın en saf halini kokladım gecelerce bıraktığın eşya ve boş evi uzanamadı elim telefona defalarca gidip geldim yenik düştüm kendime göre göre gurur sandım aslında ümitsizliğimdin anladım temelli gittiğini haklıydın üstelik suç benimdi sen üzülme gülüm incinme canımın içi iki gözüm sakın küsme bana hediye bırak bütün kederleri ben ağlarım ikimizin yerine bilirsin aslında adaletsizliğini istemezdin hani sen de bittiğini ama kendinden yanadır ya hep yürek feda edip aşkı korur ya kendini yenik düştüm kendime göre göre gurur sandım aslında ümitsizliğimdin anladım temelli gittiğini haklıydın üstelik suç benimdi sen üzülme gülüm incilme canımın içi iki gözüm sakın küsme bana hediye bırak bütün kederleri ben ağlarım ikimizin yerine............ |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3166 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 774
![]() |
![]() CeZa----------FaRK VaR!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar 58_SEMİH_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3167 |
Usta Yiğido
![]() Ebru Yasar Atesim var külüm yok Karsidan gel göreyim Gel gel aman Sacin uzun öreyim Gel gel aman Senin gibi zalime Gel gel aman Nasil gönül vereyim Gel gel aman Atesim var külüm yok Bülbül oldum gülüm yok Atesim var külüm yok Bülbül oldum gülüm yok Ben bu aska düseli aglamadik günüm yok Ben bu aska düseli aglamadik günüm yok Atladim gectim tasdan Gel gel aman Yasmagim düstüm basdan Gel gel aman Merhamet yokmu sende Gel gel aman Gözüm kurudu yasdan Gel gel aman Atesim var külüm yok Bülbül oldum gülüm yok Atesim var külüm yok Bülbül oldum gülüm yok Ben bu aska düseli aglamadik günüm yok Ben bu aska düseli aglamadik günüm yok Azizim sefa geldin Gel gel aman Hosgeldin sefa geldin Gel gel aman Ne ben öldüm kurtuldum Gel gel aman Ne sevdin sefa verdin Gel gel aman Atesim var külüm yok Bülbül oldum gülüm yok Atesim var külüm yok Bülbül oldum gülüm yok Ben bu aska düseli aglamadik günüm yok Ben bu aska düseli aglamadik günüm yok
![]() |
#3168 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Teselli......... Candan Erçetin........
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar FurkaN'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3169 |
Usta Yiğido
![]() Ebru Yasar Kararsizim Son sözler dayanir kapiya Cok zor gelecek sanada banada Mutlaka bir süre bu yükü tasirim Önce sen git ben cok kararsizim
![]() |
#3170 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Sezen Aksu- Geri Dön
Alışırım zannettiğim yokluğundan acılanmam Vazgeçmek zor senin o büyülü tuhaf sıcağından Dön demeye utanırım zavallı korkularımdan Arkasına saklandığım gururumdan Geri dön geri dön Ne olur geri dön Uzanıp tutuver elimi bir gün Utanır diyemem ne olur geri dön Olur da bir gün sen de özlersen Olur da bir gün sen de gözlerimle buluşmayı istersen Uzanıp tutuver elimi bir gün Utanır diyemem ne olur geri dön Her şey bana seni hatırlatır unutmak isterken Utanırım hep o acılı şarkılarda ağlarken Bazen bir dost ya da bir çiçekle |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 7 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 7 Misafir) | |
|
|