![]() |
#311 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() EMİRGİL Şuan
![]() Son Aktivite: 08.12.2008 18:45
Tecrübe Puanı: 654
![]() |
![]() Erol merhaba.Bu durgunluk genel bi durgunluk biz Türkiye genelinde farklı,farklı firmalara ve sektörlere mal veriyoruz adı konmamış kimsenin söyleyemedigi,bi kriz var bu buralarda böyle hissediliyorsa sanayisi olmayan sivasta daha derin ve daha yıkıcı olması muhtemel!Birde mevcut kamu kuruluşlarının tasfiyesi bu durumu dahada vahim bi duruma getiriyor özelleştirecek bi şeyde kalmadı bakalım daha neyi satacaklar,neleri kapatacaklaramcımız siyaset degil tabiki ama malesef tercihler dogru olmadıgı sürece bu sıkıntılar katlanarak devam edecekBizler bi çok ekonomik krizler gördük am bu sanki çok daha derin eskiden krizler sektörel olurdu ne biliyim tekstil darbogazda,otomativ durgun denirdi şimdi global bi kriz var.Allah herkesin yardımcısı olsun!
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Bu resmi özellikle koydum çanakkale şehitligi her TÜRK ve MÜSLÜMAN 'ın görmesi ve ziyaret etmesi gerekir:Bu ülkenin ne zor şartlarda ve ahvalda kazanıldıgının en güzel görseliÇANAKKALE ŞEHİTLİGİ 18 mart'ta yıldönümü inşallah gitmişinizdir!Herkese selamlar,saygılar.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#313 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4545
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() İyi akşamlar arkadaşlar nerdesiniz!?İlhan hayırdır kardeşim yoksun Erol sende bu sitenin sivas ayagısın boş bırakmayın kardeşim!!Umarsız ve duyarsız kalmak diger insanlarıda sogutur.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Yiğido
![]() ![]() emirgil Şuan
![]() Son Aktivite: 13.11.2008 23:10
Tecrübe Puanı: 651
![]() |
![]() cümleten hayırlı akşamlar metin abi resmin çok güzel abi bize kısmet olmadı ama bu yaz gitmeyi düşünüyorum inşallah allah ta nasip eder gideriz görürüz oraları bi iki kere niyet ettim ama fırsat olmadı inşallah bu sefer olur.ayrıca ben burdan şişli belediye başkanı sayın MUSTAFA SARIGÜLE teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum çok güzel etkinlikleri var güzel faaliyetleri var pazar günü şişli de oturanları toplamış otobüs tutmuş otel ayarlamış ÇANAKKALEYE ŞEHİTLİGİ gezmeye götürmüş gerçekten güzel ve anlamlı bir gezi.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Hakancıgım merhaba inşallah gitmek nasip olur.Birçok belediyenin bu konuyla ilgili aktivitesinin oldugunu duydum ben ferdi olarak ailemle gitmiştim kesinlikle bi rehber eşliginde gezmeni tavsiye ederim!Okadar çok hikaye ve detay varki o anlatımların eşliginde gezmek oraları daha iyi anlamana yardımcı olur.Yaş ortalamasının 19'u geçmedigi şehitligi ziyaret ettiginde o duygu saganagını yaşamanı isterim.Hayırlı akşamlar:
NOT:Abi nerden çıktı bu çanakkale şehitligi hikayesi diyebilirsin!? Son günlerde ülkede yaşanan olaylara dikkat çekmek için orda yatanların hiçbirinin siyasi kaygıları yoktu,rant peşinde degillerdi dertleri para,pul,şöhret degildi sadece VATAN VATAN VATAN'dı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Yiğido
![]() ![]() erolkaya Şuan
![]() Son Aktivite: 11.12.2008 20:15
Tecrübe Puanı: 638
![]() |
![]() mrb tum yazan arkadaslar slm olsun bakyorumda siteyi yeni acmısın amam hemen cik de osandınız sanırım metin vede hakandan baska yazan kalmamıs nerdeler anlıyamyorum bu kafa ilemi dernek kurlacak arkadaslar belki size biraz yazdıklarım tuaf gelcek amam neden se hic bir zaman köylulerimiz bir arya zor geliyor bir noksanlık bir aksaklık var mam nerde bilemyoruz kimsede cözemiyor böyle gidersek ne akraba nede köylulerimiz bir birin tanımaz hale gelcegiz bakın hakanın kardesi ile ibrahimin kardesi aynı bölukde aynı kogusta amam tanımıyorlar bir birini böyle sey göruldumu ya herkes elini tasın altına koymaya calısın yoksa bir arya gelmeiz daha cok zaman alcak evet isiniz cok ola bilir zamanınız olmuya bilir on bes daka bir zaman ayırsanız bir iki kelime yaz sanız bu site canlanır neden her kes bir birine söylemiyor bilmiyorum ben sivasta tel etmedigim kalmadı biraz caba olursa olur butur isler yoksa asırlardır yok asırlardırda yok olarak kalır
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Yiğido
![]() |
![]() slm ömergilin salim nerdesin hani neden yazmıyorsun tel edyorsun söyluyorsun amam yazmaya gelince yok ben 1 hafta oldu yazmaya baslıyalı seni daha hic görmedim bir aksılık yok umarım birde orjinal cirhinli topalın oglu adasım nerdesi erol sarıkaya aksam kadar bilgi sayarın basındasın bir iki kelime bilamıyormusun yazmıya en kısa zamanda yazmıya basla beni kantara getitirme gunaya memede de söyle onlarda öye olsunlar bir seyler yazsınla kendilerini tanıtarak tabiki yazmaya devam ederseniz size tatlı ikram edcem erol sen seversin
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Yiğido
![]() |
![]() ilhan gül hacı agarı göryormusun konusyormusun hacının haberi belkide yok teli sende varsa haber ver o böyle seyleri genelde kacırmaz veysel abini oglu vardı burda okdu ismini hatırlıyamadım onada söyle bir zahmet bizle uyaralım söyluyelim onlar yapmas onlar utansın bak ben inaninki yazmayı bilmiyordum duydum yavas yavasda olsa yazyorum belki dikatızınız cekmistir bazen harfler eksik fazla ola bilir yanlıs anlamayın bek becermiyorum ireliyen gunlerde daha ii yazmıya calısacam arkadaslar
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Erol merhaba kardeşim döktürmüşsün yine allahtan geldin yoksa kimseler kalmamıştı.Sen yaz kardeşim biz anlarız bende senin gibi fazlaca merakım yoktu biz de yeni,yeni ögreniyoruz!Zamanla sende düzeltirsin.Seninde ifade ettigin gibi bazıları birkez yazmışlar sonrası yok bu ara ilhanda yok yarın arayacam bu kadar ara vermezdi.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|