![]() |
#311 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1385
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() AYLA DİKMEN - İlk ve son aşkım sen olacaksın
Uzaktan bakıyorsam Aşkından kaçıyorsam biraz anla beni Benden önce birisi görmüş sevmişse seni Hakkın yok sevme beni, Hakkın yok sevmeye beni. Varsın bu aşk böyle yarım kalsın Sen içimde yaşayacaksın Bu dünyaya bir daha gelirsem İlk ve son aşkım sen olacaksın Bu dünyaya bir daha gelirsem İlk ve son aşkım sen olacaksın.. Gizli saklı habersiz Orada burada sessiz geçen günlerimiz Herzaman yaşanmayan Bir benzeri olmayan nerede o sevgimiz. Söyle nerde o sevgimiz Varsın bu aşk böyle yarım kalsın Sen içimde yaşayacaksın Bu dünyaya bir daha gelirsem İlk ve son aşkım sen olacaksın Bu dünyaya bir daha gelirsem İlk ve son aşkım sen olacaksın. Bu dünyaya bir daha gelirsem İlk ve son aşkım sen olacaksın. Bu dünyaya bir daha gelirsem İlk ve son aşkım sen olacaksın. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı kronik'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#312 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() HERŞEY SENİNLE GÜZEL
Her şey seninle güzel yolda yürümek bile Olmayacak düşlerin peşinde koşmak bile Her şey seninle güzel bu toprak bu taş bile İçimdeki bu korku gözümdeki bu yaş bile Beklenmedik bir anda ayrılık gelip çatsa Seninle paylaştığım tek bir gün yeter bana Her şey seninle güzel duyduğum bu ses bile Yalnız içtiğim su değil aldığım nefes bile Her şey seninle güzel bu yağmur bu kar bile Yüzümdeki gözyaşının izleri onlar bile |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı kronik'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#313 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 776
![]() |
![]() Bir hariç ve bir dahil
İki cüsse bir kıssa bir hisse Biri uzaklaşır ve biri yanaşır bahse İki göz var biri kuru çöl öteki su dolu kase Bak sürmeli Yunus mutsuz her şey tatsız tuzsuz Hâlim biraz huysuz yaptıkların mahsus Çünkü bildiklerim bana mahsus Budala kuş bu dala konma ve uç sonsuz Bak düştükçe düşesi geliyor yağmur damlalarının ve Sindikçe sinesi geliyor Yunus'un Ama sakinlerin hali pişkin çok yemiş göbekleri şişkin Ahvalim değişkin yerinde durmaz vaktim Geçer gider vedalar Uğultum taban ve en garip tual İçinde ben ve benden bozma yansımalar Ben ve benden sızma hakiki gözyaşı var lan Nakarat(2) Bu cihanın kayışları kopsun Dönüp duran seyyar dünya ilk istasyonda dursun Dışarıda ıssızlık bensiz, bendeyse yalnızlık ıssız Sen git ardından bakarım Bak dörtlük 5 kardeşle tanıştı Tokat değdiği yeri yaktı Ateşin hâli farklı Gebeşin dili kanlı Medya yanlı ve yanlış her dönme alkış Ben sadece oyum 1.90 küsür boyum Rap benim en güzel huyum Ben işte buyum Kul Yunus ve meşkûr Sago bak ne güzel uyum Telaşlanma elbet benim de kaynar bir gün suyum Burası mahçupluk mapusu kurmam şart yoluna pusu Haydi kafesimin kükrek aslanı çık dışarı Kurt takliti yap ulu gaddarlar gider aşırı Bırakma beni koru Mönüyü sundum ölümlerden ölüm beğeneceksin Şimdilik susuyorum çok yakında göreceksin Görmek için gözlüğe ihtiyaç duymayacaksın Not: Sago beyaz Michael Jackson Nakarat(2) Bu cihanın kayışları kopsun Dönüp duran seyyar dünya ilk istasyonda dursun Dışarıda ıssızlık bensiz, bendeyse yalnızlık ıssız Sen git ardından bakarım Sagopa Kajmer-Ardından Bakarım [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı 58_SEMİH_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#314 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() Haluk Levent - Dert Olur
Dusundurdu yine beni gözlerin Her bakisin icimde ates olur Beni benden alir senin sozlerin Biri biter otekisi dert olur... Gecmiste kaldi artik mutlu günler Deli gonlum sana hala vurgundur Yeter artik yeter gonul feryad et Bir bakarsin duslerin gercek olur... Biliyorum bu is boyle cozulmez. Dusunup susmak icime dert olur Yeter artik yeter gonul feryad et Bir bakarsin duslerin gercek olur... |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı kronik'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#315 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ebrulum Şuan
![]() Son Aktivite: 27.03.2011 11:00
Tecrübe Puanı: 687
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Erdal Güney
SAKLIMDASIN Yürüyorum ey yar insanların arasında Kimi yorgun kimi dökük kanar sabır yarasında Ozlüyorum seni zamanla barışamadım Geçip gidiyor ömrüm günlere doyamadm Ucum yok bucağım yok Saklımdasın ey yar haberin yok Yıllar geçti sönmedi ateş Yanıyorum ey yar haberin yok Uşüyorum ey yar yangınların ortasında Yürek kırgın yürek talan kanar sevda yarasında Kahırlı yılları çizdin alnıma Dost eyledin beni göçüp giden kuşlara |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Ebrulum'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#316 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() Parçalandı sabır taşı
Gelsende bir gelmesende Kurudu gözümün yaşı Silsende bir silmesende Yaşadığım bir beladır Failin gözü eladır Şahidim Arş`ı aladır Bilsende bir bilmesende İster parla ister sabret İster boşver ister cebret Olan oldu artık ibret Alsanda bir almasanda Bilmedin kar zararını Bugüne sattın yarını Pişman olup saçlarını Yolsanda bir yolmasanda Gah ağladım gah inledim Gönlün sesini dinledim Ben sevdamı kefenledim Ölsende bir ölmesende Uğur ışılak -gelsende bir gelmesende Bugünde açmadın çiçeğim, Bugünde doğmadın güneşim, Bu hasret uzun oldu, gelmedin. Bu acımı dindirmedin. Yar senin için, dağlarımı deleyim Yar senin için, daha kaç kalp kırayım Yar adını göklere mi yazayım Seni özlemekten yoruldum. Ne zormuş gömüp Gözyaşlarıma avuçlarını, Sensizliğe sığınmak. Şehre dağılıyor efil efil yüzün, Zifir bir gece geçiyor koynumdan. Sol yanıma içli bir şarkı çöküyor. Söküp atmalıyım bu yarayı yar. Kanatıp günün göğsünü, Sarmalıyım seni hercai sevişlere. Neyleyim ki, Yorgun yüreğime sığdırdım gidişini. Öyle yabancı bir evdeyim, Öyle yabancı serzenişlerde… Bütün yağmurlar sensiz yağar şimdi, Hüzzam makamında bütün mevsimlerim. Düşlerim sararmış gülüşlere dökülür. Neyleyim ki, Yorgun yüreğime sığdırdım gidişini yar. Varsın sende dursun bütün saatler, Kalsın bir gece daha ellerin, Ellerinde bir ömür tükensin. Dilimin ucunda yarım yamalak bir mazi, Çıldırasıya savrulup dursun takvimler, Gitme dağılıp her günüme, Yoruldum beklemekten, Yoruldum. Yar senin için, dağlarımı deleyim Yar senin için, daha kaç kalp kırayım Yar adını göklere mi yazayım Seni özlemekten yoruldum. Konu kronik tarafından (18.04.2010 Saat 00:10 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı kronik'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#317 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() CANER GÜLSÜM -YAR YAR
Sen baharım sen yazımsın Karda kışta koyma beni El gibi sırtını dönüp Yüreginden atma beni Yar yar beni bana bırakma Yar yar beni ele bırakma Yar yar sebebim olursan Yar yar beni yalnız bırakma Beni sensiz bırakma yar yar Sen gidersen adım adım Bozulur düzenim tadım Kırılır kolum kanadım Bir basıma koyma beni Yar yar beni bana bırakma Yar yar beni ele bırakma Yar yar sebebim olursan Yar yar beni yalnız bırakma Beni sensiz bırakma yar yar
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı kronik'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#318 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() kartal- Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2012 16:14
Tecrübe Puanı: 670
![]() |
![]() Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz
Sen beni tutamazsın yıldızlar tutamaz Bir uçurum gibi düşerim gözlerinden Gözlerin beni tutamaz Düşlerinde büyürüm,büyürüm Kabusun olur ölürüm Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz Sen beni tutamazsın yıldızlar tutamaz Bir uçurum gibi düşerim gözlerinden Gözlerin beni tutamaz Bir şiir yazarım bir türkü söylerim Bir sen olurum Bir ben ölürüm Bu akşam ölürüm Sırf senin için Beni ölüm bile anlamaz Düşlerinde büyürüm,büyürüm Kabusun olur ölürüm Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz Sen beni tutamazsın yıldızlar tutamaz Bir uçurum gibi düşerim gözlerinden Gözlerin beni tutamaz Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz Sen bile tutamazsın yıldızlar tutamaz Bir uçurum gibi düşerim gözlerinden Gözlerin beni tutamaz
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar kartal-'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#319 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HasreT Şuan
![]() Son Aktivite: 19.11.2013 13:36
Tecrübe Puanı: 2613
![]() |
![]() Ne sen mutlu oldun nede ben mutlu
İşte hem sen soldun hem de ben soldum Bu ayrılıktan söyle ne buldun ne buldun Aşkımızın sonu acılı sevda Gel de bitsin bu HasreT HasreT çekilmeyen dert Böyle yaşanmaz elbet Götür beni beni mutluluklara Ağlarım ağlarım hatıralara Ağlarım ağlarım yaşananlara Bu sevdanın sonu acılı sevda Bu sevdanın adı acılı sevda Ne sen bırakırsın ne de ben seni Görmemiştir kimse böyle seveni Bu HasreT niye söyle sevgilim sevgilim Bu sevdanın sonu acılı sevda.......
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar HasreT'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#320 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1808
![]() |
![]() akşam olur gizli gizli ağlarım
kaderin dilinden iyi anlarım keder öğütmekle geçti yıllarım beni değirmende taşa döndürdün nefes alsam bile ölü gibiyim aklım başımda yok deli gibiyim suya düşmüş söğüt dalı gibiyim yerim yurdumu düşe döndürdün birgün buradayım bir orada gönlümü göçebe kuşa döndürdün çok şükür gurbeti bitirdim derken yolumu yeniden başa döndürdün lanet olsun sana ey zalim felek ömrümü çarkında boşa döndürdün. zeki MÜREN. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|