![]() |
#3271 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1073
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() bendeee bendeeee yaaa sen benimi taklit ediyon yoksa benmi seni ![]()
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sweetgirl'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3272 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]()
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3273 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1073
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hastanenin Kapısı
Hastanenin kapısına kar doldu Gafil düştüm yüreğime dert oldu Anam hastaneye bende yatmazdım Hastanenin köşeleri yurt oldu Açma pencereni girmesin yeller Bugün efkarlıyım bilmesin eller Köyüme varınca veremli derler Ölüm ver ALLAH'ım ayrılık verme Merdivenden çıktım yanbasa basa Ciğerim kurudu kan kusa kusa Biliyorum anam ömrüm çok kısa Ölüm ver ALLAH'ım ayrılık verme Cebimde kalmadı artık metelik Sorma anam sorma ciğerim delik Ağzımdan geliyor kan bölük bölük Ölüm ver ALLAH'ım ayrılık verme Mezarım üstünde yayılan koyun Gelin komşular öldüysem soyun Nazlı yar gelmeden mezara koyun Ölüm ver ALLH'IM ayrılık verme
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sweetgirl'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3274 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5479
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yürü Yüreğim Gökhan Tepe
Her yürek kayıp verir, Ağır olur yenilgi Kabullenmek zor gelir, Adı aşk bu hatır değil ki Sevmedim sevemedim, Kabul etmek suçtu sanki Hep vermeden istedim, Bu kalp benim ödünç değil ki Bu kadar anla yeter, Acı zamanla geçer, Bilmiyorsan, Hiç değilse, hasrete saygı göster Yürü yüreğim gidelim buralardan Aşk bizimle değil Sana buralarda bişey olsa, Kimsenin umrunda değil Anıları, acıları biraraya topla Yak, dağıt külleri Bize de güler bu hayat nasıl olsa, Hiç umrumda değil |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3275 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ....Erkan Ağa - Dağlarına Dargınım....
|
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar EyüphanAydın'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3276 |
Navigator
![]() Ferdi Tayfur Hasret Sancısı
Şarkı Sözü Bak yine baharımı kışa çevirdin Aşk dolu yüreğimi taşa çevirdin Bitti derken keder dolu günlerim Yolumun sonunu başa çevirdin Başladı gönlümde hasret sancısı Gurbette dostların çok yalancısı Birde senin derdinin yakan acısı Kanadı kırılan kuşa çevirdin Mutluluk sevincim hep eskidendi aman Derdimin birine binler eklendi aman Feleğin oyunu beni de yendi Vurunca sırtımı tuşa çevirdi ALINTIDIR |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3277 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 883
![]() |
![]() Zuhal Olcay - Pervane Sana gönlümü verdim nazli güzel, seni almazsam gözlerim acik gider! Bana ellerini ver hayat seni sevince güzel, yoluna adadim ömrümü gel kacma güzel...
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar tatli-dilli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3278 |
Navigator
![]() GÖNÜL YORGUNU
SEBEBSİZ BU DARGINLIĞIMIZ GÜNAH DEĞİLMİ AYRI KALMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL SEVGİLİM AŞKIMIZI UNUTMAMIZ ÖNCE BENİ SEVİP TE SONRA BIR BAŞKA OLDUN, SANKİ KİMSE KALMAMIŞ GİBİ GELDİNDE BENİ BULDUN SEN HAYATTA SEVİLMİŞ YA SEVİLMEMİŞ BİRİSİN YA ÇOK MUTLU GÜN GÖRMÜŞ YA GÖRMEMİŞ BİRİSİN SEN AÇTIN KALBİME BU KAPANMAZ YARAYI TANITAMADIM SANA BEYAZ İLE KARAYI NE ARADIN SEVGİLİM NE SORDUN HALİMİ ANLAMADIN HALİMİ ACI DOLUYUM TANRIM SANA DA VERSİN KARŞILIKSIZ SEVGİYİ SENDE ÇEK BU ÇİLEYİ DERMANSIZ DERDE TUTUL SEVDE SENDE UNUTUL GEL BENDE BUL ÇAREYİ TALİHİNE DARILMIŞ UMUTLARA SARILMIŞ SEVMİŞTE TERK EDİLMİŞ BİR GÖNÜL YORGUNUYUM. AŞK YOLUNDA EZİLMİŞ ÜZÜLENLE ÜZÜLMÜŞ YÜREĞİNDEN VURULMUŞ ZALİMİN MAHKUMUYUM. SEN AÇTIN KALBİME BU KAPANMAZ YARAYI TANITAMADIM SANA BEYAZ İLE KARAYI NE ARADIN SEVGİLİM NE SORDUN HALİMİ ANLAMADIN HALİMİ ACI DOLUYUM TANRIM SANA DA VERSİN KARŞILIKSIZ SEVGİYİ SENDE ÇEK BU ÇİLEYİ DERMANSIZ DERDE TUTUL SEVDE SENDE UNUTUL GEL BENDE BUL ÇAREYİ F.TAYFUR |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3279 |
Navigator
![]() sev yeter
güldürmedin,hep ağlattın, derdi bana sen tattırdın. dert üstüne zulüm yaptın. sanki benı sen yarattın. isyan eden kalbimi, biraz olsun duy yeter. aşka susayan gönlümü, seveceksen sev yeter. feryat eden kalbımı, bıraz olsun sev yeter. aşka susayan gönlümü seveceksen sev yeter. koşturdun hep yıllar boyu peşinden hergün beni. ağlattın hıc güldürmedin, bu yaralı kalbımı. isyan eden kalbımı, biraz olsun duy yeter. aşka susayan gönlümü seveceksen sev yeter.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3280 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 883
![]() |
![]() Zuhal Olcay - Yalnızlığım Yeni tanıştık belki de Ama kimbilir belki de hep vardın Eşlik ediyordun sessiz ve sinsice belki de Şimdi şimdi anlıyorum Kurnazca ayırdın beni beki de Lime lime savurdun sevdiklerimi Belki de Yalnızlığım Yaşamak zorunda olduğum beraberliğimsin Yalnızlığım kanımsın canımsın Sen benim çaresizliğimsin Yalnızlığım Bugünüm yarınım Sen benim hüzünlerimsin Yalnızlığım Tek bilebildiğim sen benim Vazgeçilmezimsin Senin olmamı istedin Ama belkide bir aşık gibi İnatla bunca zaman kendine sakladın Belki de bir tohum gibi serpildin Filizlendin ben oldun belki de Yatağımı bile paylaşabilmek için Benimle
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar tatli-dilli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 14 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 14 Misafir) | |
|
|