|
|
#321 |
|
Yiğido
![]() ![]() emirgil Şuan
Son Aktivite: 14.11.2008 00:10
Tecrübe Puanı: 667
![]() |
hayırlı akşamlar millet nerdesiniz ya allahtan erol abi geldi de birazda olsa canlanma var erol abi ben senin söylediklerine aynen katılıyorum abi biaraya gelebilsek sorunları aşarız tek tek hepsi halolur dernegimizide kurarız evel allahın izniyle..ilhan abimin işi falan vardır çok yogundur diye tahmin ediyorum başka bi yaramazlık yoktur inşallah yoksa o bukadar yazmadan duramazdı kesin iki satırda olsa birşeyler yazardı ibrahim abi kayıp asıl nerdesin sayın abicim desem şimdi igdaştayım der degilmi sayın abicim nerdesin sen ya kayboldun gittin özletme kendini bukadar sayın ibrahim özgür
|
|
|
|
|
|
#322 |
|
Yiğido
![]() ![]() emirgil Şuan
Son Aktivite: 14.11.2008 00:10
Tecrübe Puanı: 667
![]() |
merhaba metin abi valla çok istiyorum gitmeyi inşallah allahın izniyle gidicem bu sefer bi aksilik olmazsa biraderle falan gitmeyi düşünüyoruz o daha önce gitmişti benden daha iyi bildigi kesin oraları artık izine gelirse bu yaz gelmezse seneye kalır teskeresi kışa geliyor kısmet deriz seneye gideriz hayırlı akşamlar cümleten metin abi görüşürüz dayımlara selamlar
|
|
|
|
|
|
#323 |
|
Yiğido
![]() ![]() iozgur Şuan
Son Aktivite: 02.07.2013 09:37
Tecrübe Puanı: 761
![]() |
Erol maşallah döktürüyorsun.Ben seni bildim bileli hep ağlıyorsun sivasta pastahaneler zinciri kurdun cirin köyü sana çalışıyor bide şükret kardeşim karamsar olma.
Yazdıkların beni çok duyğulandırdı ha bide milleteti size tatlı ısmarlıyacağım diye kandırma yapamayacağın vaadlerde bulunma biz paramızla zor yiyorduk.![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#324 |
|
Yiğido
![]() ![]() iozgur Şuan
![]() |
Arkadaşlar Çanakkaley bende gittim ama gene gidecegim aslında kendi aramızda bir orğanize yapıp hep beraber bir minibüs ayarlayıp gide biliriz nedersiniz.Hemde bir kaynaşma olur derim.
|
|
|
|
|
|
#325 |
|
Yiğido
![]() ![]() iozgur Şuan
![]() |
Arkadaşlar Çanakkaley bende gittim ama gene gidecegim aslında kendi aramızda bir orğanize yapıp hep beraber bir minibüs ayarlayıp gide biliriz nedersiniz.Hemde bir kaynaşma olur derim.
|
|
|
|
|
|
#326 |
|
Yiğido
![]() ![]() erolkaya Şuan
Son Aktivite: 11.12.2008 21:15
Tecrübe Puanı: 655
![]() |
mrb meti cim 2 gun önce hasan arslanla bir likdeydik senden söz acıldı tanımıyor sen belkide sende onu tam olarak cıkarammısındır hasalna metin cok yakın akrabasınız hasanda bilmiyordu belkide sende bilmiyorsun hasanaın babası hanan huseyin arslanla ennelerimiz öz vede öz hala cocukları olurlar yani senle ben gibiler tanıtmıs olayım ennemin halası cenet cis derler belki duymusundur onun torunudur hasan arslan bende tanıtmak gersi size kalmıs
|
|
|
|
|
|
#327 |
|
Yiğido
![]() |
metin senden bir istegim olcak busitenin bir az daha canlanması icin bizim nurettin agara söylese oda yazsa birseyler birde feyfikde yazsın sizin teyfigede de oda bir seyler yazsın bos zamanlarda halamlara selam söyle kendine ii bak
|
|
|
|
|
|
#328 |
|
Yiğido
![]() |
slm hakan deden nasıl sizdemi kalyor selam söyle gerci gelmesine az bir zaman var galiba bahar gelyor yakında gelir gerci amam görersen selam söyle hakan senden de bir istegim olcak senin amca oguları nerdeler neden girmiyorlar siteye abu abini usakları yani sebahattin benim okul arkadasımdır onada selam söyle en son teyfigin dugununde görmustum yaklasık 20 yıl ardan sonra gördum orda tanıyamadık bir birimizi bende selam söyle oda uye olsun bir seyler yazsın özledim onu
|
|
|
|
|
|
#329 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4562
![]() |
Merkez çaygören köyülüleri akşamınız hayırlı olsun herkese selamlar saygılar
|
|
|
#330 |
|
Yiğido
![]() |
ibrahim mrb nasılsın gelelim sana aglam diyorsun sukur diyorsun hep aglıyorsun diyorsun sanırım yazın geldiginde konustuklarımızı hatırlamısın dır en gec 3 aya varmaz zamlar baslar demistim haklı cıktım sanırım o görusmede hasan vede ilhan arslanda vardı yani 4 kisi idik saat sanırım gec 1 kadar tartısmıstık 3 tek dim
amam bugun hasan bana hak verir konumda hic birsey laf olsun diye söylemedigim birilerin savunayım diye hic bir zaman konusmadım hep dogru bildiklerim birde bir iki sene önceyi dusunerek konusurum gelcegi parlak görmuyorum ben bunları sivas icin yazdım amam genede aynıdır sivasın ekonomisi isci memur emekli uzerine kurulmustur yani devlet desdegi olmasa sivas buyuk bir köyden baska bir sey olmaz emekli olanın yerine hic alım yapıl mıyor her yer özelesiyor her devlet ayresi kuculdukce sivastan bir seyler gidyor kimse farkında degil sivasta sanayi yok tur bak bu hukumet geldiginde 41 ker masallah diye 41 tane temel atıldı fabrika temeli sadece 5 tanesi calısyor gersi oldugu gibi bos yani gösterisden baska bir sey yok sivastaki kurumlar bir bir kapayılyor mam her ne kısmet se kimseden cıt yok benim bu söylediklerimi anlamaları icin bazı arkadasların sanırım bir 5 yıl gecince bugunki yazdıklaraım isalah hatırlarlar birde paramla bile tatlıyı zor yedim diyorsun baklava ustu dondurmaları löp löp göturyordun unutma neden öyle kilo aldın hep benim tatlı larla dondurmalarla unutma neyse kendine ii bak mustafa ile konusyorsan selam söyle askerebendende senola görustunmu söyledinmi ememin oglu sebahattine de söyle o aksam kadar bilgi sayarın basında haberi yokdurdur olsa o yazar birseyler kesin haber ver canım öpyorum seni kel kendine ii bak |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|