![]() |
#3651 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 889
![]() |
![]() Yildiz Tilbe - Vazgectim
her gün biraz daha aşkı yitiriyor yüzündeki gökkuşağının ağrılı rengi sabahlara yakın sessiz gelişlerin hırsız gibi kararsız, kararlı yatağımdasın kırk yıllık yabancı vazgeçti direnişim seni sevmeyi ağır ödüyorum vazgeçti direnişim seni sevmeyi ağır ödüyorum vazgeçtim yana yana seni sevmeyi ağır ödüyorum vazgeçtim yana yana seni sevmeyi ağır ödüyorum vazgeç yüreğimden düşlerimden yaralıyım bin yerimden ben değilim seviştiğin affedemem beni affet gidiyorum uzaklara sensizliğe kahretsin, yapamıyorum kaçtıkça sana geri dönüyorum kahretsin, yapamıyorum seni sevmeyi ağır ödüyorum..
![]() ![]() |
![]() |
#3652 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Günel - Adi yok
gelip kapina dayansam elimde bir demet cicek ben özür dilerim sen affedersin per perisan gelirim kabul edersin sadece sarilip birbirimize aglayalimmi ne dersin?
![]() ![]() |
![]() |
#3653 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() *AHISKALI* Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2024 03:39
Tecrübe Puanı: 701
![]() ![]() |
![]() erdal güney:
GÜL KOKUŞLUM....
![]() |
#3654 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() acemkızı1 Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2009 01:26
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Solmadan gel artık aşkımın gülü
Olsada konuşsa kalbimin dili Küçücük dünyamda bir bilsen seni Görünmez yazıyla yazdım kalbime Nasıl sevgiliymiş göründe bakın Sevgilim seninle buluşmam yakın Unuttum desemde inanma sakın Anılarla yazdım sni kalbim Böyle bir aşk görülmemiş dünyada Ne geçmişte nede bundan sonrada Araslar bulamazlar rüyada Göremezler seni yazdım kalbime |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3655 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() acemkızı1 Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2009 01:26
![]() |
![]() Ayla Dikmen - Anlamazdın
Sevilirken bilmedin mi? Ben söylerken gülmedin mi? Falımızda hasret var, ayrılık var demedim mi? Anlamazdın anlamazdın, Kadere de inanmazdın. Hani sen acı veren kalpsizlerden olamazdın? Dilerim ki mutlu ol sevgilim, Ben olmasam bile hayat gülsün sana. Günahım boynunda, ağlayan bir çift göz bıraktın arkanda. Kalbim bomboş kaldı sanma, Acılar geçer zamanla. Aşka tövbe demem ben, Görürsün sevince yeniden. Anlamazdın anlamazdın, Kadere de inanmazdın. Hani sen acı veren kalpsizlerden olamazdın? Dilerim ki mutlu ol sevgilim, Ben olmasam bile hayat gülsün sana. Günahım boynunda, ağlayan bir çift göz bıraktın arkanda. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3656 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
Sene 1341 nefsime uydum Sebep oldu şeytan bir cana kıydım Katil defterine adımı koydum Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz Sen üzülme anam dertlerim çoktur Çektiğin çilenin hesabı yoktur Yiğitlik yolunda üstüme yoktur Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz Çok zamandır çektim kahrı zindanı Bize de mesken oldu Sinop'un hanı Firar etmeyilen buldum amanı Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz Sinop kalesinden uçtum denize Tam üç gün üç gece göründü Rize Karşıki dağlardan gel oldu bize Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz Bir yanımı sardı müfreze kolu Bir yanımı sardı Varilcioğlu Beşyüz atlı ile kestiler yolu Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz
![]() |
#3657 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Günel - Adi yok
bugünde bu sarkiya tatkim iyi mi, cok hos sözleri cok güzel...
![]() ![]() |
![]() |
#3658 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() OSMAN ÖZTUNÇ-USTA Ellerinden değil ayaklarından öpüyorum Sebebim ustam koca babam Sana yazıyorum ey gidi ihtiyar Ellerinden değil ayaklarından öpüyorum Köylüydün belki ama onurlu mağrur Bilirdin bir çok şeyi bir çok bilenden Sıcaklar altında orak sallayan Güneşten kavrulan teni bilirdin Kendini bilirdin kendini Köylüydün belki ama Onaltı yaşındaydım “Birgün Türkiye tanıyacak” diyordum beni Rençberiydim vahşi ve çılgın saflıkların Gülerdim benden ileri ve geri olanlara Dengesiydim her ikisinin Çocuksu saf masum gülerdim Birazda erkekçe Onaltı yaşındaydım Kırıldım belki defalarca bil ki eğilmedim. Utanmadım ruhuma çizilen resminin yırtılışından Bir gül dalıydım koparılan çelik bir kol ”Her fırsatta kasırgalaşan yellerin de Yerlerinde yeller eser” diyebilecek kadar büyümüştüm Kırıldım belki defalarca bil ki eğilmedim Bu ezan hani selâya çıkar baba Nefesim acıyor Sözlerim gözde kaldı artık kaşlarım sual Duymasın güzellerin gülü can birazdan gideceğimi Birikmesin gözlerinde intihar yüklü bulutlar Bende yolculuk telaşı var Bu ezan hangi selâya çıkar baba Vurgun yedim baba vurgun Oltu taşı tesbihim tütün tabakam ve siyah çakmağım şahit Bir de yüreğime çizdiğim resmin vardı yanımda Üç damla kan düştü geceye üç damla baldıran zehri Vurgun yedim baba vurgun Ben böyle düşünmüyordum ölmeyi baba Altından azgın suların geçtiği demir köprüde olacaktık Rakip de olacaktı İkimizin elinde iki ondörtlü ve gece Birbirimize sıkarak koşacaktık birbirimize Yıldızlar yağacaktı üzerime beni sabaha götüren Ben böyle düşünmüyordum ölmeyi baba Bir gece düşüme giren ihtiyar adam ”Murad olsun söyleyim oğul” dedi ”Zafer nerde gizlidir” dedim “Ömrüne ömür can güzelin yüreğinde” ”Peki güneş nerde saklanır” dedim ”Yavuzun atının ak yelesindesindeki sırdır oğul” dedi Bir gece düşüme giren ihtiyar adam Burda insanların yalnız ağzı var Siyah beyaz bir fotoğrafın içindeyim muzdarip Düşüncelerim kurşuna dizildi sabaha karşı ”Esselatu hayrun minen nevm” derken ezanlar Açıldı sonsuza giden yol Burda insanların yalnız ağzı var Ne açtı yüreğini güzellerin gülü can Ne de beyaz atın yelesindeki sırra erdim Ve buyur eyledi ötelerden o ihtiyar adam “Hoşgeldin oğlum Osman hoşgeldin” Ne açtı yüreğini güzellerin gülü can Ne de beyaz atın yelesindeki sırra erdim Şiir-Müzik: OSMAN ÖZTUNÇ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3659 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Leyla - Osman Öztunç Söyleyin Leyla'ya Onda merhamet var ise Yakmasın böyle beni Ben bu aşka uğrayalı Bana Mecnun dediler Ben nasıl Mecnun'un hocam Aramaz Leyla beni Söyleyin Leyla'ya Leyla, kendi var hazzı yok Leyla, dili var ağzı yok Leyla, eli var nabzı yok Leyla, çekilen bir su Ben kahır kuyusu Söyleyin Leyla'ya Ben bu aşka uğrayalı Gönlüm telaşta benim Sinemi sitem çürüttü Gözlerim yaşlı benim Ne dizimde derman var hocam Ne aklım başta benim Söyleyin Leyla'ya Leyla, kendi var hazzı yok Leyla, dili var ağzı yok Leyla, eli var nabzı yok Leyla, çekilen bir su Ben kahır kuyusu |
![]() |
![]() |
![]() |
#3660 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() çılgın_türk Şuan
![]() Son Aktivite: 08.04.2012 18:32
Tecrübe Puanı: 679
![]() |
![]() ne senden öncesi ne senden öncesiiii ....... sezen ablaaaaa mahvettin beni :(
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir) | |
|
|