|
|
#3911 |
|
Yasaklı
HaSiVasLıM58 Şuan
Son Aktivite: 14.01.2009 12:33
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
AYRI DÜŞTÜ YOLUMUZNE ARAYIP NE SORDUN
SEN ORDA BEN BURDA MUTLUMU OLDUN KAR ÇİÇEĞİ MİSALİ SARARIP SOLDUM UNUTAMADIM SENİ UNUTAMIYORUM YÜREĞİNİ BAŞKASINA VERME KAR ÇİÇEĞİM KAPILARIN AÇIK OLSUN BİR GÜN GELECEĞİM SENDEN UZAK OLSAMDA BEN SENSİZ DEĞİLİM CANIMIN İÇİNDE BİR CAN SENSİZ GÜL ÇİÇEĞİM SENİ SEVİYORUM CAN YÜREĞİMDEN İSMİN BİR DUA DÜŞMEZ DİLİMDEN BU NASIL HASRET BETER ÖLÜMDEN AVUTAMADIM KENDİMİ AVUTAMIYORUM YÜREĞİNİ BAŞKASINA VERME KAR ÇİÇEĞİM KAPILARIN AÇIK OLSUN BİR GÜN GELECEĞİM SENDEN UZAK OLSAMDA BEN SENSİZ DEĞİLİM CANIMIN İÇİNDE BİR CAN SENSİN GÜL ÇİÇEĞİM [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
|
|
#3912 |
|
Yasaklı
HaSiVasLıM58 Şuan
![]() |
Sen Uykudayken
Sen uykudayken odana bir girebilsem Başucunda durup seni seyredebilsem Sana diyecek o kadar çok sözüm var ki Ama hiç birini sana söyleyemiyorum Uzaktan uzağa hayaller kurarken Sevgimi sana nasıl anlatsam bilemiyorum Sen bana büyü mü yaptın sen bana Çocuk gibi bağlanmışım ben sana Uğrunda bu canımı,ben feda ederdim Bir kere dönüp baksan bana Sen benim günahım oldun Sen benim sevabım oldun Sen benim can yoldaşım Sevincim kederim oldun Sen benim her şeyim oldun Sonunda esirin oldum… Sen uykudayken odana bir girebilsem Usulca sokulup yanında yatabilsem Sen bir daha uyanmadan koynunda öylece Sonsuz bir uykuya bir dalabilsem Bu dünyada sana ben kavuşamam biliyorum Bir gün çekip gidersen yaşar mıyım bilemiyorum Sen bana büyü mü yaptın sen bana Çılgın gibi bağlanmışım ben sana Uğrunda bu canımı ben feda ederdim Bir kere dönüp baksan bana Sen benim günahım oldun Sen benim sevabım oldun Sen benim can yoldaşım Sevincim kederim oldun Sen benim her şeyim oldun Sonunda esirin oldum [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
|
|
#3913 |
|
Yasaklı
HaSiVasLıM58 Şuan
![]() |
basım alıp gitsem buralardan
bilmem ki ben o yarı unuturmuyum nefes gibi muhtacım ekmegım suyum bilmemki ben o yarı unuturmuyum oylesıne alıstımkı ekmegım suyum bilmemki ben o yarı unuturmuyum oyle sırın guzel gulusu vardıyuregıme akıp gıden bakısı vardı alev alev bedenımı yakısı vardı bilmem ki ben o yarı unuturmuyum ben o yarın nesını sevdım bılmem kı neresını sevdım bılmiyorum ama bırtek sey bılıyorum ben o yarı cok sevdım oylekı olurcesıne hayatıma yenı bır sayfa acsam ıse guce dalıpta kafamı yorsam resımlerı cebımden cıkarıp yaksam bilmem ki ben o yarı unuturmuyummektupları yerınden cıkarıp yaksam bilmem ki ben o yarı unuturmuyum... anıların ıcınde saklıyorum yar ısmını duslerımde sayıklıyorum ozlemeyı kendıme yasaklıyorum bilmemki ben yarımı unuturmuyum... ben ona delı gulum bebegım dedım meneksem kuzum dıye oper severdım gozgoze gelınce dalar gıderdım bilmemki ben yarımı unuturmuyum [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
|
|
#3914 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevgim 58 Şuan
Son Aktivite: 09.06.2015 00:53
Tecrübe Puanı: 1061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben kankimi dinliyorum ................yani dark_yamtar
|
|
|
#3915 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 933
![]() |
Ibrahim Tatlises - Hosgeldin
hosgeldin yar yüregime bosver be elalem ne derse desin hadi hadi hadi
|
|
|
|
#3916 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
|
|
|
|
|
|
#3917 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Ya Sen Gel - Mustafa Yıldızdoğan
Fırtına kopuyor içimde bilsen Yağmurum sen olsan Gözümden insen Ey benim yoldaşım, gönül yüreğim Uykusuz gecemin ihlamı bir sen Ya sen gel yanıma, ya da ben varayım Derdine derman yaranı sarayım Ey benim güneşim, ışığım, yıldızım Seninle olayım sende kalayım Çaresiz kalmışım bağlı bileğim Kahretsin sen yoksun, nasıl güleyim Ey benim hevesim, arzum, dileğim Yaşamak seninle, öl de öleyim |
|
|
|
|
|
#3918 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Kubat - Topal
seni gidi topal seni hayin topal bu gece de burda kal :ppp
|
|
|
|
#3919 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Hüseyin Turan - Acayip hayvanlara benziyir sen : ))
|
|
|
|
#3920 |
|
Yasaklı
HaSiVasLıM58 Şuan
![]() |
bir çırpıda aşka çizik çekilir mi yar
dünya malı için boyun bükülür mü yar bir yiğidin gözünden yaşlar süzülür mü yar *?* ferhat gibi dağın döşünü yarmam mı lazım yar yarmam mı lazım yar yarmam mı lazım yar *?* bir kız için 3-5 kişi vurmam mı lazım yar vurmam mı lazım yar vurmam mı lazım yar *?* ferhat gibi dağın döşünü yarmam mı lazım yar yarmam mı lazım yar yarmam mı lazım yar *?* senin için 3-5 kişi vurmam mı lazım yar vurmam mı lazım yar vurmam mı lazım yar *?* şu dünyada inanki sensiz yaşanmıyor ki yar aptal gönlüm başkasını tanımıyor ki yar uykuyu unuttum sensiz çekilmiyor ki yar *?* ferhat gibi dağın döşünü yarmam mı lazım yar yarmam mı lazım yar yarmam mı lazım yar *?* senin için 3-5 kişi vurmam mı lazım yar vurmam mı lazım yar vurmam mı lazım yar *?* ferhat gibi dağın döşünü yarmam mı lazım yar yarmam mı lazım yar yarmam mı lazım yar *?* senin için tatlı cana kıymam mı lazım yar kıymam mı lazım yar kıymam mı lazım yar*?* [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 25 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 25 Misafir) | |
|
|