|
|
#31 | |||||||
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() çiğdem kaya Şuan
Son Aktivite: 26.11.2010 22:56
Tecrübe Puanı: 686
![]() ![]() |
Alıntı:
bak canım konusma adabından cok uzaksın.bu ınsanlar amerıkaya kafa tutunca herkes ırtıcacı gerıcıler avrupaya uzak duruyor gıdıp ıranla arabıstanla bır olacak dıye cıglıklar yukseltıyordu.sımdı o avrupa sevdalıları ne olduda tayyıbe abd ye karsı cıkar oldu.abd super guctur ve hıc kımsede kafa tutamaz oyle gercekler dunyasında yasayalım lutfen. hem bende katılıyorum bır yabancıya turkum dedırtmek cok sacma.onların ırkı baska mılletı baska herkes turk olamaz zaten.bunun mıllıyetcılıkle alakası oldugunu dusunuyorsan sende mantık kıtlıgından suphelenırım. |
|||||||
|
|
|
|||||||
|
|
#32 |
|
Yiğido
![]() ![]() fakıllı Şuan
Son Aktivite: 13.09.2012 16:10
Tecrübe Puanı: 670
![]() |
KADİR58
Yazdıklarına ve yorumlara baktım.Yorumların çoğunu sen yapmışsın.Bakanın dedikleri kısmen de olsa doğru.Türk olmayanlara türküm dedirtemezsin.Kişiler türküm demekle türk olmazlar.Türklük bir ırkdır.İnsanın hangi ırktan olduğuda doğuştandır.Aynı andın başka biçimini dış ülkelerde bizim çocuklarımıza sayletseler zorumuza gitmezmi?Tek taraflı düşünme .Sen ırkçı birisisin.Senin gibiler türklerden başkasına yaşama hakkı vermezler. Korkarımki sen türk olmayan müslümanlarıda sevmezsin,öyle olduğunu tahmin ediyorum. çerkezi kürtü ayrı millet olarak görmüyorsun.Senin hiç bi şey bilmediğin buradan belli.Çerkezler ayrı bir millettir.Ayrı bir ırktır.Türk ırkından değillerdir.Ama türk vatandaşıdırlar.İstersen bir çerkeze sor sana ne cevap verecektir.Yazdıklarının çoğu kulaktan dolma bilgilerdir.Sen abiklerinden iyi çamur atma dersi almışın. Ecevitin önünde elpençe divan duran bahçelimiydi.Aponun idamını talep dahi edemeyen,türkiyede idamcezasının kalkmasını sağlayan hükümette bahçeli yokmuydu? Cumaya gitmediği için laf söyleyen,parti imamını tartaklayarak dışarı attıran bahçeli değilmiydi.DAha neler neler. Bir şeyi savunmak için o şeyi çok iyi bilmek ve onu yaşamak lazımdır.Duyumlarla iş olmaz.
|
|
|
#33 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() aozdemir Şuan
Son Aktivite: 22.01.2015 11:38
Tecrübe Puanı: 804
![]() |
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() aozdemir Şuan
Son Aktivite: 22.01.2015 11:38
Tecrübe Puanı: 804
![]() |
HAKARET İÇERMEYEN YORUMLAR YAPARSAN SEVİNİRİM.
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Yiğido
![]() ![]() aspasya58 Şuan
Son Aktivite: 18.11.2009 11:37
Tecrübe Puanı: 671
![]() |
iktidarki partilerin uzun zaman iktidarda kalması kim olursa olsun en çok milli eğitim bakanlığı için önemli
çünkü her kısa iktidar kendine göre bir eğitim planı hazırlar uygular ve iktidar değişincede planlarda değişir öğrencilik yıllarımdan biliyorum biz acısını çektik kredili sistemler üniversiteye girişteki kargaşalar sağlık meslek liseleri kendi bölümüne girmek için sayısal bilmek zorunda ama okulda görmemiş ertesi yıl sınavsız geçiş ertesi yıllarda ek puanlar filan
|
|
|
#36 | |
|
Yasaklı
Kadir58 Şuan
Son Aktivite: 29.05.2008 00:27
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Alıntı:
Valla irkci olmadigim kesin, ama senin gibiler bana irkci diyorsa, bu benim dogru yolda oldugumu gösterir. Ayrica, sen de bana göre köministsin. Cunku savunduklarini koministlerde savunuyor. Onlar da anti türk. Yazdiklarimin kulaktan dolma bilgiler oldugunu ispat et istersen. Ne biliyorsun. Ben kimseden ders almam. Beni kendinize benzetmeyin. Siz amerikanci abilerinizden ders aldiniz diye, herkesi kendinize benzetmeyin. |
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Yasaklı
Kadir58 Şuan
![]() |
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Yasaklı
Kadir58 Şuan
![]() |
Alıntı:
Avrupa ya guya uyum saglamak isteyen bu hukumet, acaba avrupa ulkelerinin, yabancilara karsi uyguladiklarini hic bilmiyor mu? |
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Yasaklı
Kadir58 Şuan
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Yasaklı
Kadir58 Şuan
![]() |
Alıntı:
yigit olan, erkek olan kafa tutar, hic korkma. Ahmedinejad kafa tutmuyor mu? Yada Chavez kafa tutmuyor mu? Senin mantigindan gidersek, ozaman Istiklal Marsi da söylenmesin. Türk olmayanlari Türk Vatandasi yapmayayim. Yada pasaport verelim, ama adina degistirelim. Türk Vatandasi degil, tayyip in dedigi gibi Türkiyeli olsunlar. Türkiye vatandasi. Türk olan butun kelimeleri Türkiye veya Tûrkiyeli olarak degistirelim. Atalarimiz Canakkalede Düsmanlar ülkemize girmesin diye savasmislar, ama ne yazikki, düsmanin mantigi, kafa yapisi bugun icimizde var. |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|