|
|
#31 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() goktan58 Şuan
Son Aktivite: 01.11.2013 09:58
Tecrübe Puanı: 719
![]() ![]() ![]() |
sagol gardas tsk ederim....
ZALIM GURBET vakit gece yarısı hala seni düşünüyorum bir şarkımız vardıya işte onu dinlıyorum ıslak gözlerım pencerede kulagım kapıda ansızın gelecekmısın söyle ben senden sonra hergün böyle divane yaşıyorum inan öyle sevmısımkı ne yapsam unutamıyorum.............. geceler bana hasret kokar aklıma sen gelınce gözlerım ağlar nezaman bitecek diye beklıyorum bu hasret bitmezse öldürecek benı bu zalım gurbet..........goktan(kenan) |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Tatlı Yarışması 1.si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gürün_güzeli Şuan
Son Aktivite: 31.01.2014 09:32
Tecrübe Puanı: 982
![]() ![]() ![]() ![]() |
emeğine sağlık sen ne güzel şşirler yazıyorsun böyle yaww..bidene de ben isterem aybalam
![]()
|
|
|
|
#33 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() |
neden olmasın nasıl siir istedıgıne baglı ok........................
SADECE SUSUYORUM Senden sonraki yasadigim tüm asklari, Senden daha cok sevdigime inandim, Ama her ayrilik aninda yanildigimi anladim, Sen aktin gözlerimden, Cekip giden sevgililerin ardindan, Sen kanadin hergün yarali yüregimin damarlarindan, Ve sen geldin aklima her yalniz kaldigim gecenin sessizliginde, Meger ben hep seni yasadim onlarda, Yüregimdeki sevginin sahibi onlar sandim, Ve her yenı baslangicta seni unuttuguma inanmistim, ... Yillar gelip gecti bu sevdanin ardindan, Gözlerine hasret kaldim mevsimler boyu, Bugün haberini aldim icimde buruk bi sevinc vardi, Evlendigini biliyordum ama, Bi oglun olmus isminide Göktan koymussun, Tipki hayallerimizdeki gibi, Anne yine sendin, Ama baba rolü baskasinin, ... Ben hala bekarim bu gidislede öyle kalacagim, Belkide korkuyorum nedeni ne bunu bile bilmiyorum, Evet hala seni seviyorum, Ama dönmeni asla beklemiyorum, Yüregim acidikca bi sarki söylüyorum, Bazende seni düsünüp siirler yaziyorum, Kaderim beni nereye sürüklüyor, Ve ben ne icin yasiyorum , Bilmedigim okadar cok soru varki, Ama cevapsiz kalacak, Tipki düslerim,hayallerim, Ve senin gidisin gibi, Bu yüzden ben artik Bu hayata SoRu SoRmuyorum YALNIZCA SUSUYORUM...goktan(kenan) 2006 |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() |
Bu Sehırde
kaybolup giden gökkuşağı gibi güzelliginle nefesimi kesip sonra birden bire kayboılup gittin yağmurların ardından simdi yoksun ne evımde ne odamda ellerın ellerımde tenın bedenımde yok ama bulundugum şehirdesın bu bile yetiyor hasretine senin nefes aldıgın şehırde bende varim varlıgımı kabul etmesende ara sıra rüzgar alıp getirıyor uğultusuyla beraber kokunu seni göremesemde yıldızlar gecelerı izliyor benım yerime uzatsam ellerimi dokunabılecegım adım atsam sana ulaşacagım haykırsam belki sesimi duyarsın sen olmasanda bırakıp gitsende ben aynı sehirde senınle olmanın heyecanını yaşıyorum ikimızınde ayakları aynı yollardan caddelerden geciyor farkında olmasanda ben hala ardından seni yaşıyorum sokaklarda hergün senınle karşılaşıyor her kadında senı görüyorum bedenin olmasada yanımda her saniyemde seni sensiz kendimce yasiyorum belkıde cesaretın yok yenıden gelmeye ama bilmezmısın bu şehırde sen diye çırpınan senin için ömrünü yok sayan benim oldugumu gelmen için sermezmiyim ayaklarına yıldızları ölmezmıyım senın bi sözün için söyle be gülüm ben sensiz yaşayabılırmıyım bu can nasıl dayanır yokluguna gelmek için daha ne beklersın yetrmedımı bunca cefa bize dönde artık tüm acılar bitsın yaşanmıyor işte anla be karaçıçeğim sensız bu şehırde anlamı yok artık yağmurların olmayınca yanımda sen bu şehırde...........goktan(kenan ) 2002 |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() |
BekLe Bebegım..........
damlalar içinde yasadım sensızlıgı hep yağmurlar içinde kurdum senınle düşlerımızı uzaklardaydın bılıyorum her rüzgarla kokunu bekledım aramızda ucurumlar vardı ama bızım sevdamız engel tanımayacaktı sevgimiz önunde dağlar denızler var biliyorum kolay olmayacak bıdaha kavusmak ama ben her gecen gecenın her dogan sabahın ısıgında yolunu bekleyecegım birgun gerceklesecek hayaller bekle bebegım sanmakı yoklugunda baskasının olacak bu yürek sanmakı kenan senı unuturda baskasını sevecek bilmezmısın bu kalp yalnız senı sever ve senı yolunu bekleyecek gözlerımde senın hayalın yüregımde senın yalnız senın atesin bırde benı hayata baglayan hayalde olsa bana gelısın yağmurlar arasında beyaz gelınlıgın hepsı olacak bekle bebegım senınım yalnızca senın uzaklarda olsanda gurbet kusu olsanda ben can versemde sensızlık ugrunda ınan kımse ama kımse sökemez senı içimden gün gelecek bırgün günes bızım için şafaktan sökecek üzerımızdekı bu karanlık bulutlar ebedıyen cekıp gıdecek beraber elele mutluluga gıdecegız ölümde olsa o gıden yolda beraber ölecegız bekle bebegım benım senı bekledıgım gıbı bekle................ goktan (kenan) |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() |
Bu SARKI
yaşanmıs bır masal bu geri dönüşü olmayan acılarla gecen hüzünlü bır sarkı sönmüş yanardaglar gıbı umudu olmayan hayallerı hep karanlıkta kalmıs bır rüya gibi kaybedılmıs askların anısına tüm duygularının derınlestıgı bır sarkı bu dinlendıkce hüzünlenılen ve gözlerindekı damlaların yerlere saçıldıgı sankı sen varmıscasına saglıgına kadeh kaldırmak senın yıldızlardakı yüzüne bakıp bakıp bır offf çekerek siğarayı içine çekmek uzaklardan kokunu bırde rüzgar ugultusuyla sesını duymak senın varlıgın yanımda gıbı sabahları sana uyanmak ve senın dızlerınde yatar gıbı sana uykuya dalmak gıbı bu sarkı umrunda olmayan bır dünya ve yaşamanın tek gayesı olan giden sevgılı ardından yenılgının verdıgı üzüntü keder sensızlık gıbı işte bu sarkı anımsıyormusun gecmısımızı ve bu sarkıyı hiç dinlıyormusun hala eskıden gözlerın dolardı şimdi ağlıyormusun yoksa yada müziğini duydugun anda kapatıyormusun nefretmı var ıcınde yoksa bır temmuz gecesıydı köşe basından ardına bıle bakmadan gıttın kırmızı eşarbını evde unutmussun dolabında hala ya belkı gelırsın dıye neolurdu sankı anlasaydın içimdekı heyecanını sensızlık sonum olacaktı söz vermıstım işte bu sözler bu sarkının son bestesı senden sonra beceremedım ben yasamayı bu bızım sarkımızdı ve sonu ayrılıktı ve bende ayrılıyorum senden sonsuza dek elveda....goktan (kenan) 2005 |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() |
--SENIN KOCAN--
bitmesi gerektiğinde herşeyın bı bitişi vardır tıpkı ölümsüz denılen ve bızı yalnızca ölüm ayırır diye yemin edilen sevdalar gibi güzel günler mazide gülücükler hayallerde kalır anılar içinde gezinirsin umutların hep dünde kalmıs gözlerin yaşlı ve düşüncelisin aklında hep o olur aman edip dövünsende giden gitmiştir artık dönüşü olmayan bir yoldadır o gelecek yarınlarında sen olmayacaksın artık onun dünyasında nasılki o alışmıssa sensız yasamaya sende başarmaya çalısmalısın gönul bu işte belkı istemezdin ulasılması imkansız dallara konmayı ama ferman varmıki sevmek yasak diye belki mutlu belkıde mutsuz olursun yeni yuvanda sımsıcak bir sevgi bulursun ama bilirimki sen eski yari anımsar durursun bilmezsinki giden yolcu bu yolda dönmez artık geri ondan fayda yoktur artık yüregine göm sevgini bosuna ağlar beklersin gözlerın yolda kalbınde heyecan anıden kapı çalındı ama boşuna bu çaban o degıl gelen gelen herzamankı gibi SENIN KOCAN ...goktan58(kenan) 04.05.2003 |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() |
---ANNEME---
kapilar kapali olsada hep bi umut var derler peki biz umudumuzu nerde yitirdik ANNE..... Gözlerimizi yaslar kaplasada gülmek icin hep bi neden var derler peki biz gülmek icin neden birseyler bulamadİK ANNE.... Hayatin son demindeyiz belkide bu son saatler peki biz aslinda hayatin neresindeyiz ANNE...... Çok seymi istedik mutlu olmak icin bu dünyadan yada felekmi cok gördü bunu bize ANNE..... Dualarmi bosuna gitti yoksa haykirislarimizi kimselermi duymadi tek dilegimiz biraz daha nefes almakti ama neden kader birakmadi ANNE..... Rüyalarimiz vardi hani sicacik bir sevgi icinde umutlarimiz hep gelecek günde Ama neden yagmurlara teslim oluverdik ANNE..... O güzel gözlerini hic kapatmasan hep yanimda kalsan hala cocukmusum gibi sensiz üsürüm bu karanlik soguk geceklerde ne olur ANNE ne olur birakip beni hic gitmesen..goktan58 |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() |
GULMEZ KADERIM
isterdım bende eller gibi güleyım isterdım bende eller gibi sevıleyım felek unutturdu gayrı bana gülmeyı böyle yaşamaktansa isterım artık ölmeyı hep çile dolu gecıyor gunlerım giderken çıkmaza cıkıyor yollarım ben anadan dogma bahtsızım gecemı günduzume katar aglarım şu dunyada bır sevenım bıle olmuyor gülmez kaderım yüzüme bagrım yanıyor acma doktor derındır yaran kanıyor acma yaralı yüregım sızlıyor dost bıldıklerın sevmıyor senı KENAN'NIM kaderim böyleymıs cezamı cekerım belkı gun gelır bende gülerım hep kederlemı gececek günlerım ......goktan(kenan) |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() |
SIMDI YOL SENIN
Git ve sakın arkana bakma.... Zamanı geldı artık bitişin sevıyorum demenın anlamı kalmadı, Gözyasları bosu boşuna, Yalan bir sahte dunyaydı bızımkısı, Şımdı sen ellere ben ıse kendı yüregıme mahkumum, Düşünulmeyecek bırdaha sevılmeyecek ve anılmayacaksın, Kendı benlıgım ıcınde yok olup gidecegım bu karanlıklarda,, Olmasanda umrumda degıl, Gitsende üzülmem ağlamam, Ben ne aşklar ne sevgıler yasadım senden büyük olan, Sendemı yıkılacagımı sanıyorsun, Sendemı pes edecegımı, Her son yenı bir baslangıc yüregıme, Her acı son götürecek benı güzel günlere, Her son yepyenı bir ask acacak gönul pencereme Şimdi yol senın, Her adımda baskası kollarında, Ama yüregınden benı sakın atma, Görkı kım daha cok sevecek, Görkı kim degerını daha cok bılecek, Ve görkı kım sana dünyayı zehredecek, Sonra pişman olup geri dönmeyesın sakın, Çünkü yüregim seni birdaha asla istemeyecek........goktan58 |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|