|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#31 | |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Navigator
Alıntı:
Bana akıl vermene gerek yok. Şikayetin varsa Özelden msj at. Gereği yapılır... |
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1339
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu sitedeki dini ve siyasi tüm imza ve avatraların yasaklanması ve mevcut olanların da silinmesini istedim..bakalım ne zaman sonuç çıkacak...
-yeni üye olanların hemen saldrır konusu amasını engellemek içini 100 mesaj şartı konulması şartı.... -100 mesaj göndermemiş birisinin özel mesaj gönderememesi -ve açılan konun önce modlara gitmesi eğer uygunsa açılması istekelrdendir.. bu dediğim maddeler özelike son madde siteyi so derece uygun bir hale sokacaktır..
|
|
|
#34 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() SONMEZ Şuan
Son Aktivite: 26.05.2013 12:50
Tecrübe Puanı: 800
![]() ![]() |
NE BU YAHU...?
YOK ALEVİ OLMAYANLAR DIŞLANIYOR MUŞ, YOK SİTENİN ADI DİNCİ SİVASLILAR OLSUN MUŞ, YOK BİMEM NE...? YOK... YOK... FİKİRLERİNİZİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAZARSINIZ, RAHATSIZLIK DUYDUĞUNUZ TAVIRLARI DA YÖNETİME İLETİRSİNİZ VE YÖNETİM DE GEREĞİNİ YAPAR...! SİTEMİZ HERKESE AÇIKTIR VE DE FARKLI DÜŞÜNCELERİ ZENGİNLİK OLARAK GÖRMEKTEYİZ. BU RENKLİ MOZAİK İÇERİSİNDE ROL ALMAK İSTEYEN BAŞ TACIMIZDIR...! EĞER BU ZENGİNLİKTEN RAHATSIZ OLANLAR VARSA EGOLARINI TATMİN EDEBİLECEKLERİ BAŞKA ADRESLERE YOL ALABİLİRLER. AMAÇ ÜZÜM YEMEK DEĞİL DE BAĞCIYI DÖVMEKSE, BUNA MÜSADE EDİLMEZ...! KİMLERİN KIŞKIRTICI OLDUĞUNU VE KİMLERİN BASİTLEŞTİĞİNİ, KİMLERİN KOMLEKSLİ VE KAPRİSLİ OLDUĞUNU BURDAN NET OLARAK GÖZLEMLEYEBİLİYORUZ...! BU KONUNUN UZAMASININ HİÇ AMA HİÇ BİR ANLAMI YOK...!
|
|
|
#35 |
|
Navigator
Bin kere söyledim hala şu konuya cevap yazdınız.
Zorla kapattırdınız konuyu bana helal olsun Size!!! |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|