|
|
#31 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() SONMEZ Şuan
Son Aktivite: 26.05.2013 12:50
Tecrübe Puanı: 800
![]() ![]() |
Hakikaten sıradışı ve orjinal bir organizasyon olmuş.
Engin Abi ile msn den sık görüştüğümüzden, bu organizasyonun üzerine ne kadar titrediğini ve nasıl çırpındığını iyi biliyorum. Anlaşılan o ki; emekler boşa gitmemiş, ve de ortam olarak ta çok nezih bir tercih yapılmış. Camilerin sadece namaz kılma mekanları değil; sosyal içerikli misyonu da olduğunu çok ince bir mesaj ile hatırlatmış oldular. Katılımın yüksek olması ve de Bursa galibiyeti de organizasyonun bir anlamda ödülü ve madalyası gibi olmuş. Emeği geçenlere, katılımcılara ve paylaşımlara teşekkürler.
|
|
|
#32 |
|
Yasaklı
Engin58 Şuan
Son Aktivite: 09.01.2010 11:34
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() |
bizler tsk ederiz insallah bir sonraki iftarlarimizda yine bulusuruz:saygilarimla...
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Super-Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GuNaY Şuan
Son Aktivite: 03.11.2013 23:42
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Katılımda güzelmiş, ortamda bir harika, insanın canı çekmiyorda değil,
Engin abi bu güzel iftarı hazırladığın ve arkadaşım Tolga'yıda iftara götürdüğün için çok teşekkür ederim. İftar sonrası maçın yanında çay muhabbetide baya güzel olmuş... Hele birde galibiyet ohh demeyin keyfinize... Engin abi Tolga bizim gollerde sevindimi ![]()
|
|
|
|
#34 | |
|
Yasaklı
Engin58 Şuan
Son Aktivite: 09.01.2010 11:34
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Tatlı Yarışması 1.si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gürün_güzeli Şuan
Son Aktivite: 31.01.2014 09:32
Tecrübe Puanı: 982
resimlerin hepsi süper allah kabul etsin iftarınızı ve orucunuzu.............
|
|
|
|
#36 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 922
![]() |
@ Engin58
Engin abi dün beni okadar güldürdünki allah da seni dayima güldürsün emi, cok tatlisin sen ya... Bi ara kuzeni arim da söylim seni gördüm diye : ))
|
|
|
|
#37 |
|
Yiğido
![]() ![]() NESLİ Şuan
Son Aktivite: 25.09.2009 12:51
Tecrübe Puanı: 670
![]() ![]() |
valla bende çok beyendim içi gidiyor insanın keşke bende katılabilseydim buradaki organizasyona
bu arada yemekler gerçekten çok güzel görünüyordu hanımları yaptı evde merak ettim valla
|
|
|
#38 | |
|
Yasaklı
HaSiVasLıM58 Şuan
Son Aktivite: 14.01.2009 12:33
![]() |
Alıntı:
Engin abi gerçekten çok güzel mükemmel bir birliktelik dayanışma örneği sergilemiş olup;iftar davatine katılan herkesden ALLAH Razı olsun hele hele gurbetteysen sıladaysan bu birlik dayanışmanın önemini sanırım sizlere sormak gerek neticede sılayı hasreti özlemi çeken bilir abi harbiden BÜYÜKSÜN Abi yakışır süper bir organizeye imza atmışsın oooo tavuklar sarmalar çorbalar salatalar tatlılar v.s v.s sonra çaylar menü çok şükür geniş herkese bol bol yetmiştir ALLAH Razı olsun abi senden inan ayakta alkışlıyorum abii İnşallah Tr ye birgün gelirseniz bizde yaparız gerek iftarımızı gerek sahurumuzu gerekse Ramazan sonrası bir yemeğimizi candan içten muhabbetimizi inşallah bir gün nasip olur.. Abi tek beğenmediğim bir nokta var oda idare edeceğiz hani dedim saçlara Jöle sürecektin ![]() ![]() ama neyse abi yine Karizmasın sen Bu arada abi en büyük rakamsal olarak katılımı sanırım hamburg gerçekleştirdi .Son Skor durumu şöyle..![]() 1.)Hamburg Off yaaa![]() 2.)İstanbul ![]() 3.)Sivas ![]() 4.)Ankara 5.)Gelsenkirchen 6.)Abd 7.).... 8.) 9.) 7-8-9 Mersin Fransa İzmir de yapılacak organizasyon gerçekleşmedi henüz şu an yenilmezlik ünvanını elinde bulunduruyorsun dedim ben İst hamburg avantaja kalır Ama sen epey farklı bir galibiyete imza atmışsın abi Şike felan yok değilmi abi ama seneye sıkı bir çalışma yapıp bomba gb Transferler gerçekleştireceğiz hem menü zenginisiniz hemide Bomba gb taraftarın var abi Oleyyyyy oleyyyyyy çektirseydin çayları yudumlarken bariiiii kıskandık beaa abi ne edersin |
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Yasaklı
HaSiVasLıM58 Şuan
Son Aktivite: 14.01.2009 12:33
![]() |
Alıntı:
Tabi....Tabi....Tabi.....İstan bul'a katıldın kesin burayada katılırsın Almanya nedirki şurdan şuracık ya 10 dakikada bir otobüs kalkıyor![]() |
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 918