Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Diğer Konular
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.11.2008, 11:45   #31
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4579 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart -->: İstanbul Buluşması Fotoğrafları

Bu güzel toplantıya katıldığım için kendimi çok şanslı sayıyorum bazı kardeşlerimle yeni tanışmanın heyecanını yaşamak ne hoş bir duygu bu toplantımızda bizleri bir araya toplayan başta rüştü elmas,Cahar, Günay,Albina kardeşlerime emeklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim
Alt 10.11.2008, 12:23   #32
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1091 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: İstanbul Buluşması Fotoğrafları

Sönmez gardaşım kusura kalma iki kılıbık var biri sen biri ben, ben belki biraz kıdemli kılıbığım bu yüzden daha fazla kalamadım o akşam, ama yüzyüze tanışmayı çok isterdim bir kaç dostumla tanıştım, inşallah devamı büyükşehir maçına olacak
Alt 10.11.2008, 23:15   #33
SONMEZ
Tecrübeli Yiğido

SONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SONMEZ Şuan SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.05.2013 12:50

Tecrübe Puanı: 800 SONMEZ FAZLA SÖZE GEREK YOKSONMEZ FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sönmez gardaşım kusura kalma iki kılıbık var biri sen biri ben, ben belki biraz kıdemli kılıbığım bu yüzden daha fazla kalamadım o akşam, ama yüzyüze tanışmayı çok isterdim bir kaç dostumla tanıştım, inşallah devamı büyükşehir maçına olacak
Ne diyoğn gardaşım sen yaaaa, hasbinallaaa...
Lütfen kendine ait olan ünvanlarına beni ortak etme...!
Sen kılıbıklığın piirisin piriiii.
Recep de veliahtın. Karıştırmaaaa

Vala gardaş aslında sana çok acıyom biliyoğ mu ?
Allah yardımcın ola gardaş bir de Karadenizden evlisin ki
vaaaah vah.

Gardaş yaaa, haggat ben de çok arzu ederdim seninle tanışmayı ama,
Nasip işte. İnşallah dediğin gibi Büyükşehir maçında olur.
SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.11.2008, 01:42   #34
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 13:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: İstanbul Buluşması Fotoğrafları

Sivaslı kimliğine sahip çıkmanın en zor ve aynı zaman da en kolay olduğu yer gurbettir.
Zordur çünkü gurbette bir olmak, birlikte vakit geçirmek helede İstanbul gibi metropol bir şehirde, karkaşanın hakim olduğu ,insanların sürekli bir koşturmacanın içinde kendilerini buldukları bu şehirde ortak bir paydada buluşmak fedakarlık ister.
Kolaydır çünkü gurbet memlelet hasretini en derinden yaşatır insana ve bu hasret heycanı beraberinde getirir. Ölü toprağa can veren hayat suyu gibi memleket hasreti, memleket sevdası insanı yakar bu ateşi ancak hemşerilerle geçirilien vakitler dindirebilir az da olsa ...

Sitemizin İstanbul buluşmasına iştirak eden hemşerilerimiz hafta içi olması ve duyurunun zaruri sebeplerden oldukça geç yapılmasına rağmen İstanbul'un dört bir tarafından geldiler. Oldukça verimli geçen buluşmamızda ileriye dönük hedeflerimiz hakkında fikir alış verişinde bulunma fırsatı bulduk. Sivas ortak paydasında buluştuk ve bir ortak akıl oluşturmaya gayret ettik ki bunuda başardığımıza inanıyorum. Katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ediyor ve bundan sonra bu tür buluşmaların daha sık yapılacağı müjdesini vermek istiyorum.

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.11.2008, 07:07   #35
FurkaN
Editör

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FurkaN Şuan FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58

Tecrübe Puanı: 10 FurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDI

Arnavutköy'den kalkıp oralara gitmek benim için her zaman çok zordu ve de meşekkatli. Ama geçen hafta Çarşamba çok farklıydı. Dersten çıkıp oraya nasıl gittiğimi bilmiyorum. Siteden sanalda birbirimizi tanıyorduk ancak gerçekte ilk kez görüşeceğimiz arkadaşlar vardı. İstanbul gibi bir yerde hem de iki gün önce duyurulmuş bir buluşmaya arkadaşların bu kadar istekli katılımları bizleri ilerisi için ziyadesiyle memnun etti.

Artık bir olmanın ve bir olarak hareket etmenin zamanı... Ve bunun için bize ilham kaynağı olan sitelerimizin gelişimi ve ileriki zamanda nasıl olacağı konusunda çok güzel fikirler edindik ve üyelerimizin siteler hakkındaki görüşleri de çok çok önemliydi. Bize eksik yönlerimizde yol gösterdi.

İleriki zamanlarda diğer arkadaşlarımızla da tanışmak ümidiyle... Toplantıya katılan hemşehrilerimizin tümüne teşekkürler.
Dilin süsü söz!"

...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...

BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.11.2008, 07:57   #36
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
SONMEZ Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ne diyoğn gardaşım sen yaaaa, hasbinallaaa...
Lütfen kendine ait olan ünvanlarına beni ortak etme...!
Sen kılıbıklığın piirisin piriiii.
Recep de veliahtın. Karıştırmaaaa

Vala gardaş aslında sana çok acıyom biliyoğ mu ?
Allah yardımcın ola gardaş bir de Karadenizden evlisin ki
vaaaah vah.

Gardaş yaaa, haggat ben de çok arzu ederdim seninle tanışmayı ama,
Nasip işte. İnşallah dediğin gibi Büyükşehir maçında olur.
Ne o yani şimdi biz abircan'la bacanakmı oluyoruz, abircan gardaş söyle bakayum hanımköy neresudur da
Alt 12.11.2008, 09:00   #37
AhMeTTuRaN90
Tecrübeli Yiğido

AhMeTTuRaN90 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

AhMeTTuRaN90 Şuan AhMeTTuRaN90 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.05.2009 13:44

Tecrübe Puanı: 709 AhMeTTuRaN90 TAM BIR BEYEFENDIAhMeTTuRaN90 TAM BIR BEYEFENDIAhMeTTuRaN90 TAM BIR BEYEFENDIAhMeTTuRaN90 TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: İstanbul Buluşması Fotoğrafları

Gunay Adlı Abımız Teşekkür ediyoruz fotoğraflar için buluşmaya gelen herkeze tesekkurler Selamın Aleykum
Alt 16.11.2008, 13:11   #38
SEMİH-58
Usta Yiğido

SEMİH-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SEMİH-58 Şuan SEMİH-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.03.2009 23:08

Tecrübe Puanı: 825 SEMİH-58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: Cevap: İstanbul Buluşması Fotoğrafları

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Gecenin fotografı Berat agam şekline gurban

Al işte bir yaprak daha düştü...

Haydi Selametle Kalın...
SEMİH-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.09.2009, 17:14   #39
Ayşegül1967
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

Ayşegül1967 Şuan Ayşegül1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2012 21:41

Tecrübe Puanı: 653 Ayşegül1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

güzel........ =)
Ayşegül1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 05.04.2010, 16:25   #40
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Keşke böyle bir bulşmada burada yapabilsek.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)