|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#31 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qio Şuan
Son Aktivite: 02.04.2012 22:41
Tecrübe Puanı: 1035
![]() |
Beni temsil edecek , kendimi yanında huzurlu hissedeceğim bir parti ve siyasetçi yok.
Benim 100'lerce sorunun cvbı aradağım akp kaçak dövüşüyor. Cumhuriyet tarihimizde bugüne kadar gelen başbakanların makamlarına geldiklerinde ilk telofon açtıkları petkim'i karını ve zararını gidişatını öğrendikleri kuruluşun nasıl olurdu bu yönetim altında biden bire satılması !!! Ben bir vatandaş olarak Atatürk'ün haricindeki devlet yönetenlerin eğer bir hakkım varsa hakkımı helal etmiyorum. Saygılar.......... |
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1250
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Mayınlı arazilerin gerçekten tarımla alakası olmadığını söyleyen arkadaşlar var, altında maden var diyorlar... Bİlemiyorum olabilir belki ama tarım olayı daha ağır basıyor zira yıllardır ekilmeyen bir arazi orası verimi düşünebiliyor musunuz? NATO temizleyebilir, TSK'nın techizatı geliştirilir o temizler ama ne olursa olsun başka bir ülkeye verince edeceğimiz zarardan daha karlı olacaktır... Benim TSK ya birşey söylememe gerek yok onlar herşeyin farkındadır sanırım bu konuda ve yorumlarını da yaptılar...
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Tutturmuşlar 5 ay önceki dünyada başlayan kiriz yüzünden diye, sanki 5 ay önce güllük gülüstanlıktıda şimdi başladı ?Sonra geçmişleri öcü göstererek ne kadar ayakta kalacaksınız ? Tamam geçmiştede sorunlar krizler yaşandı yaşanmadı demiyoruz, ancak bunlar usta biziz dediler,çözüm bizde 1 sene sonra ohhhhhhhh...diyeceksiniz demişlerdi 2-3 yıl müsade edin demişlerdi 7.Yıldayız hanii ?? Millette oh çektirecek nefesmi bıraktılar be kardeşim. Yıllardan beri yalnış politikalar yüzünden değişen birşey olamdı tabiki. O zaman meydanlara çıkıp "Mutfakta un var, yağ var, şeker var, fakat usta yok , o ustada benim " deyip helvayı yapacağım hep beraber yiyeceğiz demişti. Hkkaniyeti bunlardamı arıyacağız ya ![]() 2004 te hayırlı iş adamalrının burs parasıyla ABD' de okuyan oğlu 2007 de 2.7 milyon dolara bir gemicik alıyor, helvalar böylelikle yenmeye başlıyordu demekki. ![]() Helvaları, fener olayı, yimpaş olayı, ve çok benzer yolsuzluklarla demekki öyle yiyeceklermiş, tartışmasıda senle ben yapacakmışız. O yüz binller birgün de güle güle diyecektir, çünkü o yüzbinler kimlere hoşgeldin kimlere güle güle demediki ![]()
|
|
|
|
#34 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() suzii Şuan
Son Aktivite: 18.09.2015 17:48
Tecrübe Puanı: 809
![]() |
allahım sen her bir parçası atalarımızın kanıyla yıkanmış toprakları düşmanların pis ayaklarına çiğnetme yarabbim.TÜRK ÜN TÜRK TEN BAŞKA DOSTU OLMAZ
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2263
![]() |
[quote=GurbetsokakLari;417466]Evet;uzaktan daha NET gözüküyor...
quote]davulun sesinin uzaktan hoş geldigi dogruymuş ![]() |
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2238
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Farkındalar da niye temizlemiyorlar ben onu anlamadım bir haberde okuduğum TSK 2 yıl önce Suriye sınırındaki mayınlı bölgeleri temizlemiş
|
|
|
|
#37 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1250
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Teknolojimiz yeterli değil diyor TSK... Nato'nun bununla ilgili bir birimi var çağıralım onlar temizlesin diyor ya da paraya kıyın teknoloji alın temizleyelim diyor..
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2238
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Türk milletiyiz nede olsa parayıda veriririz toprak vereceğimize Teknolojil alırız dimi teknojiye kafa yoracağımıza kolayca alıırız natodan Türk mileti rahat olsun yeterki...
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|