Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.

Seçenekler Arama Stil
Alt 29.05.2009, 14:33   #31
qio
Usta Yiğido

qio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

qio Şuan qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.04.2012 22:41

Tecrübe Puanı: 1035 qio FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: KAMPANYALAR AÇILDI TÜRKİYE SATILIYOR

Beni temsil edecek , kendimi yanında huzurlu hissedeceğim bir parti ve siyasetçi yok.
Benim 100'lerce sorunun cvbı aradağım akp kaçak dövüşüyor. Cumhuriyet tarihimizde bugüne kadar gelen başbakanların makamlarına geldiklerinde ilk telofon açtıkları petkim'i karını ve zararını gidişatını öğrendikleri kuruluşun nasıl olurdu bu yönetim altında biden bire satılması !!! Ben bir vatandaş olarak Atatürk'ün haricindeki devlet yönetenlerin eğer bir hakkım varsa hakkımı helal etmiyorum. Saygılar..........
qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 29.05.2009, 19:32   #32
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1250 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
O zaman TSK ya söyle temizlesin Allah Allah ya sanki TSK temizliyorda TSK temizlemiyorsa Napacaklar temizlemek için 44 yılığına orayı Ya israil ya Türkiye yada başka ülkeler temizleyecez
Bir toprak Bir mülk satıldı Diye Türkiye veya Türk ulusu yok olacak diye bir şey yok Yıllardır Türizme gelen yabancıları otel odasında yatırtmayın o zaman yada Türkçe olimpiyatlarında Türkçe öğrenmesine veya eurovision da sanatçilarımızın yabancı dil öğrenmesine izin vermeyin bu kadar yabancı Düşmanı olunmaz ki Biz onlar Sayesinde ayakta duruyoruz onlar Bizim sayemizde
Turizmden bahsediyorsun ancak bu mülk satışının turizme zararının farkında mısınız seva hanım? Peki aldıkları mülkleri kiralayan yabancılardan haberiniz var mı? Tatile gelecek arkadaşlarına "ben bu sene gitmiyorum al anahtarı sen git" diyen yabancıları biliyorumusunuz?

Mayınlı arazilerin gerçekten tarımla alakası olmadığını söyleyen arkadaşlar var, altında maden var diyorlar... Bİlemiyorum olabilir belki ama tarım olayı daha ağır basıyor zira yıllardır ekilmeyen bir arazi orası verimi düşünebiliyor musunuz? NATO temizleyebilir, TSK'nın techizatı geliştirilir o temizler ama ne olursa olsun başka bir ülkeye verince edeceğimiz zarardan daha karlı olacaktır... Benim TSK ya birşey söylememe gerek yok onlar herşeyin farkındadır sanırım bu konuda ve yorumlarını da yaptılar...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 29.05.2009, 20:08   #33
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
GurbetsokakLari Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Evet;uzaktan daha NET gözüküyor...

Arifcosgun: kriz yasıyoruz, dünyada yasanan kriz Türkiye'yi de etkiliyor...
Bide 2001 yilinda MHP, DSP ve ANAP'ın hükümette oldugu dönemde yasanan krize bakin isterseniz ?...
Bugün kriz diye yeri gögü inleten Kardel medya o günlerin sorumlularıni neden destekliyor?!Etkileri en aza indirme gayreti gösteren hükümete nasıl salvolar atılıyor?
Dünya devletleri memuruna maas veremezken, bankalar bir bir kapanırken Tr de 70 yıldır var olan is sorununu yeni sorunmuş gibi sürmek nedir?

Azıcık hakkaniyet sahibi olmak cok mu zor..

Cok Sükür;ne Devlet Bahceli, Ecevit, Baykal gibi adamlar basda, ne de 2001'de ki kriz gibi bir kriz yasaniyor. Devlet isten cıkarılan herkese issizlik maası veriyor, Bahceli kabinedeyken klimalı odasından cıkamıyor, halkın karsısına cikmaktan korkuyordu. Tayyip Erdogan ise on binlere, yüzbinlere hitap ediyor...

Yakinda Hükümet nedeni ile yakında Pluton gezegeni Merkür'e çarpacakmış....
diye haberler cikarsa sasirmicam..
Gurbet sokakları, helal sana, demek biz o günleri 2001 yaşamadık, sizin oarada, buradaki krizi hissettiğiniz kadar Tutturmuşlar 5 ay önceki dünyada başlayan kiriz yüzünden diye, sanki 5 ay önce güllük gülüstanlıktıda şimdi başladı ?
Sonra geçmişleri öcü göstererek ne kadar ayakta kalacaksınız ? Tamam geçmiştede sorunlar krizler yaşandı yaşanmadı demiyoruz, ancak bunlar usta biziz dediler,çözüm bizde 1 sene sonra ohhhhhhhh...diyeceksiniz demişlerdi 2-3 yıl müsade edin demişlerdi 7.Yıldayız hanii ?? Millette oh çektirecek nefesmi bıraktılar be kardeşim.
Yıllardan beri yalnış politikalar yüzünden değişen birşey olamdı tabiki. O zaman meydanlara çıkıp "Mutfakta un var, yağ var, şeker var, fakat usta yok , o ustada benim " deyip helvayı yapacağım hep beraber yiyeceğiz demişti. Hkkaniyeti bunlardamı arıyacağız ya
2004 te hayırlı iş adamalrının burs parasıyla ABD' de okuyan oğlu 2007 de 2.7 milyon dolara bir gemicik alıyor, helvalar böylelikle yenmeye başlıyordu demekki.
Helvaları, fener olayı, yimpaş olayı, ve çok benzer yolsuzluklarla demekki öyle yiyeceklermiş, tartışmasıda senle ben yapacakmışız.
O yüz binller birgün de güle güle diyecektir, çünkü o yüzbinler kimlere hoşgeldin kimlere güle güle demediki
Alt 29.05.2009, 20:47   #34
suzii
Usta Yiğido

suzii - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

suzii Şuan suzii isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.09.2015 17:48

Tecrübe Puanı: 809 suzii FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

allahım sen her bir parçası atalarımızın kanıyla yıkanmış toprakları düşmanların pis ayaklarına çiğnetme yarabbim.TÜRK ÜN TÜRK TEN BAŞKA DOSTU OLMAZ
suzii isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.05.2009, 00:44   #35
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2263 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

[quote=GurbetsokakLari;417466]Evet;uzaktan daha NET gözüküyor...quote]

davulun sesinin uzaktan hoş geldigi dogruymuş
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.05.2009, 14:18   #36
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2238 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Turizmden bahsediyorsun ancak bu mülk satışının turizme zararının farkında mısınız seva hanım? Peki aldıkları mülkleri kiralayan yabancılardan haberiniz var mı? Tatile gelecek arkadaşlarına "ben bu sene gitmiyorum al anahtarı sen git" diyen yabancıları biliyorumusunuz?

Mayınlı arazilerin gerçekten tarımla alakası olmadığını söyleyen arkadaşlar var, altında maden var diyorlar... Bİlemiyorum olabilir belki ama tarım olayı daha ağır basıyor zira yıllardır ekilmeyen bir arazi orası verimi düşünebiliyor musunuz? NATO temizleyebilir, TSK'nın techizatı geliştirilir o temizler ama ne olursa olsun başka bir ülkeye verince edeceğimiz zarardan daha karlı olacaktır... Benim TSK ya birşey söylememe gerek yok onlar herşeyin farkındadır sanırım bu konuda ve yorumlarını da yaptılar...
Türkiye deki vatandaşlarda yurtdşinda yapmıyor mu o anlattıklarını ???

Farkındalar da niye temizlemiyorlar ben onu anlamadım bir haberde okuduğum TSK 2 yıl önce Suriye sınırındaki mayınlı bölgeleri temizlemiş

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 01.06.2009, 14:51   #37
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1250 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Türkiye deki vatandaşlarda yurtdşinda yapmıyor mu o anlattıklarını ???

Farkındalar da niye temizlemiyorlar ben onu anlamadım bir haberde okuduğum TSK 2 yıl önce Suriye sınırındaki mayınlı bölgeleri temizlemiş
Türkiye'deki vatandaş aynı şeyi yurtdışında yapıyor diye Türkiye'nin turizm gelirinin bir kısmından mahrum mu olması gerekli?

Teknolojimiz yeterli değil diyor TSK... Nato'nun bununla ilgili bir birimi var çağıralım onlar temizlesin diyor ya da paraya kıyın teknoloji alın temizleyelim diyor..

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.06.2009, 11:13   #38
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2238 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Türkiye'deki vatandaş aynı şeyi yurtdışında yapıyor diye Türkiye'nin turizm gelirinin bir kısmından mahrum mu olması gerekli?

Teknolojimiz yeterli değil diyor TSK... Nato'nun bununla ilgili bir birimi var çağıralım onlar temizlesin diyor ya da paraya kıyın teknoloji alın temizleyelim diyor..
Yurtdişinda da onlar gelirsiz kalıyor o zaman veya Türkiye onları mahrum ediyor o zaman ???

Türk milletiyiz nede olsa parayıda veriririz toprak vereceğimize Teknolojil alırız dimi teknojiye kafa yoracağımıza kolayca alıırız natodan Türk mileti rahat olsun yeterki...

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)