|
|
#31 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni belediyeyle alakalı yazın o zaman bir tanecik siteden bulup da.Ya da linkini yazın sadece tam linkini..Deyin ki "Yeni belediyenin şu işi bana mantıklı ve güzel geldi"..Bir tane de olur..
|
|
|
#32 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
belediye kimsesizlerin kimsesi oluyor bu verilen başlıklardan sadece bi tanesi yetmezse diğerlerinide vereyim gerçi vermeme gerek varmı aynı düşüncenizde kalacağınızdan eminim
|
|
|
#33 |
|
Usta Yiğido
Abi tamam da hangi projesiyle kimsesizlerin kimsesi oluyor.Sizden ricam net bir proje ismi vermek..belediyemiz hangi projesiyle kimsesizlerin kimsesi oluyor?Tabi mevzu bahsimizin yeni elediye olduğunu untmadan..
|
|
|
#34 |
|
Moderator
güzel kardeşim ah sivasta olsam sırf senin için ne gibi çalışmalar var hayata geçecek projeler neler sular neden sık sık kesiliyor sade senin için zahmet saymayacağım en yetkili kişiden alacağım soruların cevabını ama malesef ama ilk geldiğimde bunları inan araştıracağım bundan emin olun
|
|
|
#35 |
|
Usta Yiğido
Abi araştırmadığım gibi bir kanaate nerden vardınız? Kaldı ki bunu araştırmaya ne gerek var..belediyenin görevi değil mi projeler hazırlayıp bunun reklamını yapmak.Neyi araştırıyoruz,cinayeti ,gizli bir dosya falan mı?
Kaldı ki ben size soruyorum cevap vermiyorsunuz.. Verdiğim sitede yeni belediyeye ait bir tane kayda değer bir haber,bir proje gösterin diyorum,onu da göstermiyorsunuz... Onu da geç..Böyle bir büyük projeye BBPlilerden ben daha çok sevinirim.Zira derdim parti değil,Sivas..
|
|
|
#36 |
|
Moderator
güzel kardeşim belediyenin kendi kaynakları belli devletin verdiği kaynak belli bu kaynaklarla ne yapılacaksa onu yapmaya mecbur alıp ceplerinemi atıyorlar yoksa büyük bi kaynağa sahiplerde yan gelip yatıyorlarmı anlamış değilim büyük proje derken ne yapması gerekiyor anlamadım her belediye kendi kaynakları çerçevesinde çalışmalar yapabilir buda normal keşke çok kaynağa sahip olsada daha güzel işler yapsa ama malesef sizin verdiğiniz siteden araştırıpta işte projeler bunlar demek nekadar doğru olur bilmem ama ordaki projelerde eminimki hizmet açısından bişeyler ifade ediyordur her belediye bütün projelerini yayınlayacak paylaşacak diye bi zorunlulukta yok zaten en güzel proje yapılıp hayata geçirilen projedir bence yazmayla çizmeyle olmaz proje olmaz yapılmadıktan sonra bi sürü proje yazsınlar bunun ne anlamı olurki
|
|
|
#37 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
Son Aktivite: 14.10.2014 19:19
Tecrübe Puanı: 797
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#38 | |
|
Usta Yiğido
Alıntı:
7-8 trilyonluk Ak-Su mesela,ya da bilmem kaç trilyonluk su arıtma tesisi mesela..Bunlara benzer şeyler bile yok.Sami Aydın 40 trilyona aldığı belediyenin bütçesini 140 trilyona çıkarmışken,şimdi kaldırımla,asfaltla,turnuvayla uğraşmak abes kaçıyor..Üstelik Doğan bey benim yanımda canlı canlı yani belediyeciliğin kadlrım yapmak,asfalt dökemk olmadığını söyleyip eleştirmişti eski başkanı..Şimdi Sivas'ta her taraf kaldırım döşeniyor.. Mesela güzel bir örnek vereyim. Sami Aydın Mevlana Kavşağına hiç bir şekilde asfalt dökmedi,kadlrım döşemedi.Çünkü ikinci dönem şeçilirse buraya büyük bir bat-çık kavşağı yapıp buranın trafiğini ciddi manada rahatlatacaktı. Kaldırım döşeöeyi,asfalt dökmeyi belediyecilikten saymayan Doğan Ürgüp ise ilk iş olarak buraya güzelce kaldırım döşedi,asfalt döktü,köprülü kavşak hayal oldu yani.. Şimdi buraya bir köprülü kavşak yapmak,ya da bat-çık yapmak Sivas Belediyesinnin yapabileceği bir şeydi ki zaten Sami Aydının bu projesi hazırdı bile..Projeden kastım ne anlatabildim mi işte.. ![]()
|
|
|
|
#39 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
Son Aktivite: 14.10.2014 19:19
Tecrübe Puanı: 797
![]() |
O ozamanki Bütçeydi Belediye başkanı değişti Ve ak partiden değil
|
|
|
#40 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslı fd Şuan
Son Aktivite: 31.03.2012 15:12
Tecrübe Puanı: 1129
![]() |
Alıntı:
Bak biz bi denize bile giremeden Mersinden kalktık buraya tatile geldik e okadarınıda hakediyoruz artık ![]()
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|