Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 21.12.2009, 19:22   #31
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 810 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Başkan Ürgüp Fas'a Gitti

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

önce demişin fas a gidecegine avrupaya gitsin falan filan sonrada gezecegine işine baksın sen bence ne dedigini bilmiyorsun bi öyle bir böyle sırf muhalefet
Ne yapayım Muhsin yazıcıoğlunu seviyorum onun ölümünden sonra Doğan Ürgübe verdim biraz duygusal davrandım Yoksa Sami Aydına verirdim Sivasa çok yararı dokundu çehresini değiştirdi bu yüzden Doğan ürgüpten Bazı şeyler bekledim ama şu kısa sürede umduğumu bulamadım Tamam bütçe yok ama bazı şeyleri abartıyor İş verecem diyordu seçimden önce Şimdi Bana iş için gelmeyin diyor demekki yapamayacağın şeyi söylemeceksin sonra Selçuk parkını yapboza dönderdi bir kavşak yaptı abarttı ne yapsın ben bir şey yaptım demeye çalışıyor Şimdilerdede Nufusa kafayı taktı.
Alt 21.12.2009, 22:16   #32
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1339 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Takıp gitmek nedir?
Bir kurumdan,işletmeden kendine ve yakınalrına menfaat sağlayıp ortadan kaybolmaktır.Halbuki Sami Aydın'ın kazara seçilemediğini Doğan Ürgüp dahi herkes biliyordur eminim.Büyük Birlik Partisi elindeki tek belediye için borç var,harç var ,icraat yok diyeceklerse henüz 1 yıl geçti,çok geç değil bazı şeyler için.Sami Aydın geldiğinde belediyenin,Özbelsan'ın ne kadar içler acısı bir halde olduğunu,işçilerin maaşlarını bile veremeyen bir belde belediyesi kadar kötü olduğunu sağır sultan biliyordu.Laf değil,bahane değil,icraat bekliyoruz!Vesselam!
Alt 21.12.2009, 22:18   #33
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1339 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Cumartesi günü bir afiş gördüm.Boru döşeyen belediye işçileri,Doğan Ürgüp ve bir yazı vardı."Belki siz görmediniz ama biz bilmem kaç km boru döşedik".Bu cümlede ben seçilememe kaygısı görüyorum,oy kaygısı görüyorum.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)