|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#31 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19
Tecrübe Puanı: 810
![]() |
Ne yapayım Muhsin yazıcıoğlunu seviyorum onun ölümünden sonra Doğan Ürgübe verdim biraz duygusal davrandım Yoksa Sami Aydına verirdim Sivasa çok yararı dokundu çehresini değiştirdi bu yüzden Doğan ürgüpten Bazı şeyler bekledim ama şu kısa sürede umduğumu bulamadım Tamam bütçe yok ama bazı şeyleri abartıyor İş verecem diyordu seçimden önce Şimdi Bana iş için gelmeyin diyor demekki yapamayacağın şeyi söylemeceksin sonra Selçuk parkını yapboza dönderdi bir kavşak yaptı abarttı ne yapsın ben bir şey yaptım demeye çalışıyor Şimdilerdede Nufusa kafayı taktı.
|
|
|
#32 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1339
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Takıp gitmek nedir?
Bir kurumdan,işletmeden kendine ve yakınalrına menfaat sağlayıp ortadan kaybolmaktır.Halbuki Sami Aydın'ın kazara seçilemediğini Doğan Ürgüp dahi herkes biliyordur eminim.Büyük Birlik Partisi elindeki tek belediye için borç var,harç var ,icraat yok diyeceklerse henüz 1 yıl geçti,çok geç değil bazı şeyler için.Sami Aydın geldiğinde belediyenin,Özbelsan'ın ne kadar içler acısı bir halde olduğunu,işçilerin maaşlarını bile veremeyen bir belde belediyesi kadar kötü olduğunu sağır sultan biliyordu.Laf değil,bahane değil,icraat bekliyoruz!Vesselam!
|
|
|
#33 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1339
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cumartesi günü bir afiş gördüm.Boru döşeyen belediye işçileri,Doğan Ürgüp ve bir yazı vardı."Belki siz görmediniz ama biz bilmem kaç km boru döşedik".Bu cümlede ben seçilememe kaygısı görüyorum,oy kaygısı görüyorum.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|