Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Nutuk'un Gizli Şifresi..Mutlaka!!! Okuyun Çok İLGİNÇ... - Sayfa 4 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 19.04.2010, 14:21   #31
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09

Tecrübe Puanı: 1109 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Nutuk'un Gizli Şifresi..Mutlaka!!! Okuyun Çok İLGİNÇ...

Atatürk 24 Ağustos 1925 tarihinde Kastamonu’ya elinde Panama şapkasıyla gitmiş, Kastamonululara hitaben yaptığı konuşmada, “...Uygar ve milletlerarası kıyafet, bizim için, çok cevherli milletimiz için lâyık bir kıyafettir” demişti, “onu giyeceğiz. Ayakta iskarpin veya fotin, bacakta pantolon, yelek, gömlek, kravat, yakalık, ceket ve tabiatıyla bunları tamamlamak üzere başta siper-i şemsli serpuş. Bu serpuşun adına şapka denir. Redingot gibi, bonjur gibi, smokin gibi, frak gibi, işte şapkamız!.. İsterseniz bildireyim ki, bu kadar yüksek ve önemli bir sonuca varmak için, gerekirse bazı kurbanlar da verelim...” (K. Z. Gençosman, Atatürk Ansiklopedisi, İstanbul 1981, X, 67)

Kurban : 4 Şubat 1926 Iskilipli Atif Hoca ve daha nice imamlar ...

______________________________ ____________________

Bir dönemler ...

Laiklik , Cagdaslik , Modernlik ve en Önemlisi Demokrasi :: ...

Bir Dönemler , Bacilarinin basortusune el uzatan hainlere karsi Cikan Sütcü Imam ...

Simdi ise Aydinlarin ellerinde paramparca !

Kisilige saldiri yapmadan bir'de gerçekleri görseniz çok iyi olucak , ihanet edilen benim Milletim , isinize gelince Din acilimi yaparsiniz isinize gelince Allah'la benim aramda dersiniz ...Yazik!
Öncesine ve Sonrasina bakarsaniz anlarsiniz .
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Dilsad Hatun'e Teşekkür Ediyor...
Alt 19.04.2010, 14:29   #32
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4546 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Zorla güzellik olmuyor, yıllarca kanunlarla korunan, aleyhinde en kücük bir negatif yorum bile yapmanın yasak olduğu Atatürk´ün de eleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ülkeye çok büyük hizmetlerini kimse inkar edemez ama kişileri ilahlaştırmak doğru değildir. Özellikle son yıllarda öyle bir kesim oluştu ki onların Kemalist olabileceklerini aklım almıyor.
Benim üniversite yıllarımda kominzm yanlısı ne kadar arkadaşım varsa şimdi hepsi kemalist. Onlar yıllarca Atatürk´ün kurduğu cumhuriyeti ve O´nun inkılaplarını yıkmam için mücadele ediyorlardı. Şimdi Atatürkcü oldular.
Anlamak zor.
Alt 19.04.2010, 18:56   #33
Vadideki_Diken
Tecrübeli Yiğido

Vadideki_Diken - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Vadideki_Diken Şuan Vadideki_Diken isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.05.2010 15:21

Tecrübe Puanı: 576 Vadideki_Diken FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Burda Bahsi geçen "Mustafa Kemal'in Anti emperyalist Tam bagımsız Türkiye İdeali..."
Atatür'ün fikir hayatını okudukça, günümüzde olanları anlamak daha kolay olur düşüncesi...
Tartışılan konuda "birey Atatürk" deil; Atatürk'ün düşünce hayati...
Ama şu bir gerçek ki Gerçekten caginin ve hatta bu cağın en büyük fikir, siyaset ve devlet adami olmaya devam ediyor...Eleştirenlerin eleştirilerine ise sadece tebessüm ediyorum...
Gülmek isterdim ama içimden gelmiyor))
Tarih tekerrür mü ediyor nedir???
Vadideki_Diken isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Vadideki_Diken'e Teşekkür Ediyor...
Alt 19.04.2010, 19:52   #34
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Kim ne derse desin Atatürk gelmiş geçmiş liderlerin en büyüğü en ilerici en demokrat en aydın en bilinçli insanıdır. Bazı olmadık uyduruk şeyleri gerçekmiş gibi gösterip silah yapıp böyle bir büyük devlet adamına saldırmayalım.
Şunu unutmayalımki, şuanki hürriyetimizi bağımsız oluşumuzu Dünyanın kabul ettiği gibi bu devlet adamının üstün zeka ve savaşçı mücadelerleri sonucu elde etmişizdir.
Böyle bir liderin önünde tüm dünya insanı saygı duyarken bizdeki üç beş farklı sesleri anlamakta zorluk çekiyorum. Bunlara rağmen eğer yine saygı duymuyorsanızi öfkenizi, kininizi kusmayın içinizde saklayın lütfen. Atatürk'ün emanet ettiği gençliğe hiç yakışmıyor hiç hoş değil.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)