Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Kesiciden sonra Şener demi CHP'ye mi gidiyor? - Sayfa 4 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.07.2010, 14:45   #31
TripleDouble
Yiğido
NO AVATAR

TripleDouble Şuan TripleDouble isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 685 TripleDouble FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kesiciden sonra Şener demi CHP'ye mi gidiyor?

tek bir ankete bağlı kalmak yerine birden çok anketi değerlendirmek daha mantıklı diye düşünüyorum
yukarıdan da kendi çıkardığım sonuç: AKP'nin %35 (ve biraz üstü) oy alacağı, CHP'nin de %30 civarında oy alacağıdır. Bu durumda da Akp tek başına iktidarı kaybetmiş olacaktır büyük olasılıkla
CHP-MHP koalisyonu yakındır yani
TripleDouble isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.07.2010, 15:14   #32
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Kemal Bey koalisyondan hiç bahsetmiyor.

Tek başımıza iktidara geleceğiz diyor.

Bizde şimdiden hayırlı olsun diyelim.
Alt 07.07.2010, 15:23   #33
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Benim tahminim Akparti %40 barajını aşarak yine tek başına iktidar olur. Kılıçdaroğlu ve medya ile bir rüzgar yakalayan CHP % 30 u geçemez. En büyük başarısı olan anamuhalefet olmayı yine başarır. Abdullatif Şener'in CHP ye katılacağını sanmıyorum. Katılsa da bişey değişmez Şener'e verilecek oylar CHP ye değil Akparti Saadet BBP ye kayar.
Alt 07.07.2010, 16:07   #34
Reform
Usta Yiğido

Reform - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Reform Şuan Reform isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.12.2012 18:33

Tecrübe Puanı: 656 Reform FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

AKP oyları sert düşüşte
Sonar Araştırma Şirketi'nin son anket sonucuna göre CHP yükselişte, AKP oyları ise düşüşte. Sonar Araştırma Şirketi Sahibi Bayrakçı, CHP'nin beklenenden yüksek oy arttırımı yaşadığını söyledi.
CHP İSTANBUL VE ANKARA'DA ÖNE GEÇTİ
Bayrakçı'nın en ilginç açıklaması ise CHP'nin İstanbul ve Ankara'da AKP'yi geçtiği açıklamasıydı. Bayrakçı, 'CHP, İstanbul'da AKP'yi geçmiş durumda. Ancak esas önemlisi CHP Ankara'da da AKP'yi geçti. CHP, Ankara'da AKP'nin 7-8 puan önünde. Ankara'daki makas İstanbul'dan daha büyük. CHP'nin Güneydoğu'dan da oy arttırmaya başladığını görüyoruz.
TÜRKİYE GENELİNDE DURUM
Türkiye genelinde de CHP'nin az bir farkla önde olduğunu kaydeden Bayrakçı, bazı illerin ise, AKP oylarını koruduğunu söyledi.
Saadet Partisi'nde ise, AKP'ye yönelmenin başladığını belirten Bayrakçı, bu geri dönüşün Kılıçdaroğlu rüzgarından kaynaklandığını ifade etti.
MHP'DEN DE OY ALACAK
Bayrakçı, "Öte yandan CHP İç Anadolu ve Karadeniz bölgesinden de oy arttırırsa ciddi bir başarı kazanacak gibi görünüyor. CHP, kemikleşmiş MHP tabanından olmasa da arada duran MHP oylarını da kendisine çekmeye başladı' diye konuştu.

AKP'li şirketler de bu sonuçlara yakın bir sonuca ulaştı
Bayrakçı, AKP'ye yakın iki araştırma şirketinin yaptıkları son araştırmada da benzer sonuçların çıktığını ileri sürerken, bugün gazetelere yansıyan GENAR araştırmasında sadece Anayasa Değişiklik Paketi konusunun yer alması dikkat çekiciydi.

Seçimlere kadar AKP dahada eriyecektir. Gidişat CHP nin tek başına kurabilme ihtimalini gösteriyor veya olumsuzluk durumunda koalisyonda olabilir.
Reform isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.07.2010, 16:17   #35
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4582 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Sevgili Reform bu anket Izmir´de mi yapilmis? Bu anket gerceklesmez, bu millet o eski günlere geri dönmek istemez, bu millet sekiz yil önceki durumu hala unutmadi, Ankara´dan Sivas´a kadar yollara beyaz cizgi cizecek boyasi yoktu Türkiye´nin. Simdi ülkenin dört yani ayrilmis dört yollarla doldu. Ucak yolculugunun hayal oldugu normal vatandas artik her yere ucakla gidebiliyor. Ülkemde insanlar özgürlügün tadini cikariyor, halkin tercihine saygi duyuyorum ama ben bunun halkin tercihi oldugunu zannetmiyorum.
Alt 07.07.2010, 16:23   #36
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2026 21:25

Tecrübe Puanı: 1389 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Seçime kadar ortalama 2 yıl gibi bir zamanımız var. Kemal Kılıçdaroğlu şu mevzi olayıyla karizmasını iyice çizdirdi. bu çeşit günübirlik siyasetle seçime hazırlanacaksa iktidar olamaz.
Alt 07.07.2010, 16:39   #37
Reform
Usta Yiğido

Reform - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Reform Şuan Reform isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.12.2012 18:33

Tecrübe Puanı: 656 Reform FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sayın sandallı siz nerdesiniz bilmiyorum ama, ya görmezlikten geliyor yada uzak bir yerdesiniz. Ülkede sokakta caddede gezen olanları çok iyi biliyor. Sizde borçlanarak lüks araba köşk villa alabilirsiniz ama bunu sonra kim ödeyecek demezseniz tabiki.
Haklısınız, 8 yıl evveli.
İşsizlik bu oaranda değildi bazı illerde yüzde 40 larda.
Fuhuş ahlaksızlık bu oranda değildi, (Türkiye sahillerini gezmenizi öneririm)
Hırsızlık bu oarnda değildi, soyulmayan ev iş yeri kalmadı neredeyse.
Gazetelerde bu oranda cinayet sıoygun intihar haberleri yoktu, ne haber nede gazete okumak gelmiyor insanın içinden.
Hiç kağıt üzerinde enflasyon düşük gösterilip işçiye memura emekliye bu kadar komik zamlar verilmemişti.
Faturaların yarısı devlete vergi olarak ödenmiyordu.
Bu kadar banka bu kadar fabrika satılıp kapatılmamıştı.
Dış borcu 8 yılda iki katına çıkaran başka biri henüz gelmemişti.
Terör bu kadar azgın değildi artık ülke şehit ölümlerine bile alıştırıldı.
Yolları çizecek boya belki abartılı ama , ülkenin daha bir onurlu duruşu vardı. Ülke bu kadar dış politikada basitliştirilmemişti.
İzmirde yapılan bir anket değil ülke geneli yapan şirkette isabetli anket yapan bir şirket. Konuyla ilgisi olduğundan eklemek istemiştim.
Daha sayacak çok şey var ama gerek yok siz yazdığınız için cevaben yazmak zorunda kaldım. Saygılar.
Reform isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Reform'e Teşekkür Ediyor...
Alt 07.07.2010, 17:05   #38
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

DSP nin %3.3 oy alacağı CHP nin birinci olacağı bir anket hiç inandırıcı değil. Ya da Hasan abinin yazdığı gibi anket İzmir Eskişehir Şişli Kadıköy Çankaya vs. gibi sol seçmenin fazla oldugu yerlerde yapılmıştır.
Alt 07.07.2010, 17:56   #39
TripleDouble
Yiğido
NO AVATAR

TripleDouble Şuan TripleDouble isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 685 TripleDouble FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sevgili Reform bu anket Izmir´de mi yapilmis? Bu anket gerceklesmez, bu millet o eski günlere geri dönmek istemez, bu millet sekiz yil önceki durumu hala unutmadi, Ankara´dan Sivas´a kadar yollara beyaz cizgi cizecek boyasi yoktu Türkiye´nin. Simdi ülkenin dört yani ayrilmis dört yollarla doldu. Ucak yolculugunun hayal oldugu normal vatandas artik her yere ucakla gidebiliyor. Ülkemde insanlar özgürlügün tadini cikariyor, halkin tercihine saygi duyuyorum ama ben bunun halkin tercihi oldugunu zannetmiyorum.
onu söylüyorsunuz şu ŞEHİT SAYILARINI DA SÖYLER MİSİNİZ
8 yılda nerelerden nerelere gelmiş akp'nin riyakar siyaseti yüzünden
onu gören millet bunu görmüyor mu zannediyorsunuz
akp'nin tek başına iktidarlığı kabul etseniz de etmeseniz de SONA ERDİ...

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Seçime kadar ortalama 2 yıl gibi bir zamanımız var. Kemal Kılıçdaroğlu şu mevzi olayıyla karizmasını iyice çizdirdi. bu çeşit günübirlik siyasetle seçime hazırlanacaksa iktidar olamaz.
gerçekten merak ettim bak şimdi olayları nereden nasıl gözlemlediğinizi
"mevzu olayıyla karizmayı iyice çizdirdi"
iyice çizdirdi hem de..
az buz da değil
allah allah...
korkunun ecele faydası yok!
HARAMİLERİN SALTANATI YIKACAĞIZ

Konu TripleDouble tarafından (07.07.2010 Saat 17:56 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
TripleDouble isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar TripleDouble'e Teşekkür Ediyor...
Alt 07.07.2010, 18:24   #40
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1342 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

CHP %25'i geçemez.İkinci bir Kurtuluş Savaşı vermek istemiyorsak,geçmemeli..%25 iddiamda da ısırarcıyım!

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)