Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
SİVAS'IN İNCİSİ 'TURKUAZ PROJESİ' - Sayfa 4 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas Rehberi > Sivas Belediyesi
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Sivas Belediyesi Sivas Belediyesi Hakkında

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 26.12.2012, 14:20   #1
aktassa
Usta Yiğido

aktassa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aktassa Şuan aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2016 21:30

Tecrübe Puanı: 669 aktassa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: SİVAS'IN İNCİSİ 'TURKUAZ PROJESİ'

Anlayan için güzel sözler hocam.
Ama nafile işte.
Sanırım imzamdaki yazı anlatıyordur ne demek istediğimi...
Alt 26.12.2012, 16:19   #2
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1318 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
aktassa Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Anlayan için güzel sözler hocam.
Ama nafile işte.
Sanırım imzamdaki yazı anlatıyordur ne demek istediğimi...
Kimsenin anlaması için yazmadım..
Hakkımızı sonuna kadar arayacağız...

Bu arada bir peygamber gelip parti kuracak olsa BBP'yi kurardı..
Sıfır hata,sıfır günah..
Alt 26.12.2012, 16:52   #3
LaEdri
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1318 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun, Turkuaz projesinin hızla devam ettiğini belirtti. Eski sanayi bölgesindeki yıkımlarla ilgili bilgiler veren Uzun, şunları söyledi:

“Eski sanayideki yıkımlarımıza aralıksız devam ediyoruz. Eski sanayide toplam 630 adet dükkân bulunmaktaydı. Bu 630 dükkânın 37 tanesi yıkılmış durumda. Toplamda Ocak ayı içerisinde 120 ‘ye yakın dükkân yıkılmış olacak.

Gördüğünüz gibi dükkanlar hızla yıkılıyor..O kadar hızlı ki ne ara yüzde 5'inin yıkmışlar göremedik bile..Ocak ayında ise yüzde 18'i yıkılmış olacak.Hız dediğin budur!

Ama bizzat başkan demişti sanki 31 Aralıkta Eski Sanayi yerle bir edilecek,dümdüz olacak diye..Şimdi de yardımıcısı çıkıyor Ocak ayında yüzde 18'e ulaşmış olacağız diyor..

Tamam da hani oran yüzde 70 idi muvaffakiyet verenlerin oranı.Geriye yüzde 30 kalmıştı s....cak yer bulamayanların oluşturduğu.Neden o zaman yıkım oranı yüzde 70'e ulaşmıyor ocak ayında bile..Şaştım kaldım valla..
Alt 26.12.2012, 17:02   #4
aktassa
Usta Yiğido

aktassa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aktassa Şuan aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2016 21:30

Tecrübe Puanı: 669 aktassa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Söylenecekleri söylemişsin zaten.
Kraldan çok kralcı olmayacaksın.
O tarihler ileri ataaaaar, ataaaar, bir bakmışsın seçim zamanı gelmiş....
Başkaları gelir. 2 seçenek çıkar;
1- Proje Tamamlanır. Eski yönetimden açıklama. " Bunu biz başlatmıştık. Bizim başarımız. Biz olmasaydık ........."
2- Proje Yarım kalır. Eski yönetimden açıklama. " Halkımız bizi seçseydi biz bu projeyi bitirecektik. Bunlardan dolayı bitmedi. Eğer biz gelseydik bu proje ile beraber ........."

Bunun böyle olacağını görmek için akıllı olmaya gerek yok. Tarafsız, Allah'tan korkarak ve kula hakkına riayet ederek konuya bakmak yeterli olacaktır.
Alt 26.12.2012, 17:32   #5
LaEdri
Usta Yiğido

Alıntı:
aktassa Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Söylenecekleri söylemişsin zaten.
Kraldan çok kralcı olmayacaksın.
O tarihler ileri ataaaaar, ataaaar, bir bakmışsın seçim zamanı gelmiş....
Başkaları gelir. 2 seçenek çıkar;
1- Proje Tamamlanır. Eski yönetimden açıklama. " Bunu biz başlatmıştık. Bizim başarımız. Biz olmasaydık ........."
2- Proje Yarım kalır. Eski yönetimden açıklama. " Halkımız bizi seçseydi biz bu projeyi bitirecektik. Bunlardan dolayı bitmedi. Eğer biz gelseydik bu proje ile beraber ........."

Bunun böyle olacağını görmek için akıllı olmaya gerek yok. Tarafsız, Allah'tan korkarak ve kula hakkına riayet ederek konuya bakmak yeterli olacaktır.
Valla bu 31 Aralık tarihini ben söylemedim.Başkan kendi söyledi

31 Aralık 2012 itibari ile tamamını yıkmış olacağız.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Alt 26.12.2012, 19:20   #6
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24

Tecrübe Puanı: 1132 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt

ne mal olduğunuz TRT'nin TÜRKİYENİN EN BÜYÜK KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ BAŞLADI haberini hatırlatmama değinmemenizle ortaya çıkıyor. ayrıca kralınında kralcısınında Allah belasını versin.Doğan Ürgüp halkın içinden biri. birileri gibi kendini cumhurbaşkanı falan sanmıyor. ben dikkat ettiyseniz artık uzuun uzun yorumlar yapmıyorum foruma. sizin gibi ota b..a muhalif olan,hakkı yenmediği halde çığırtkanlık yapıp birilerinin gözüne hoş görünmeye çalışan,bilip bilmeden millete iftira atan kör köstebeklerle dalga geçmek için yorum yazıyorum ! yani sizin gibileri kaale almıyorum.bu proje bittikten sonra bu laflarınızı birer birer kusacaksınız. ve o gün erinmeyip tüm yorumları alt alta yazıp gözünüze sokacağım!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 26.12.2012, 21:58   #7
LaEdri
Usta Yiğido

Eski sanayi hakkında yüz soru sorduk bir tane cevap verdin mi ki biz senin TRT haberine değinecez..
Değineyim yine..
TRT sadece şunu bilir.Sivas'ta eski yerleşim yeri yıkılacak oraya yeni binalar ve avmler yapılacak.İşin teknik ve hukuki detaylarını bilmez.O detayları bilen kim?Ben ve orada hakkı yenen insanlar..Biz de işin gerçeğini bildiğimiz için bu haksızlık karşısında sesimizi yükselteceğiz.31 Aralık'a yıkamaz diyorsak bildiğimiz vardı..Başkan çıkıp 31 Aralık'ta yıkacaz deyince,sizler de başkanın bu projeyi bildiğini sanıp atladınız..Ben bu projenin muhatabıyım.Projenin başlaması için ilk adım benim.Benden iyi bildiğinizi mi sanıyorusunuz.
Farklı bir açıdan bakayım.
TRT,yıllardır garibanın elektirik faturasından çalıp,Hadise'ye,Hakan şükür'e yediren bir kurum.Yani garipten çalıp,zengine yediriyor..
Eski sanayi konusunda bir yakınlık hissetmiş olabilir..

Sen önce oralar 10 günece yerle bir olacak,31 aralıkta orda birşey kalmayacak türünden mesajalrın vardı..Hatta ön cephedikeler bile yıkılacak diyordu bu tarihte..Önce onları alt alta sırala..
Alt 26.12.2012, 22:07   #8
LaEdri
Usta Yiğido

Haaa,31 Aralık sözünü tutamadı,tutamayacaktı da belediye..
Napacağını söyliyeyim?
Çalışma var diyecek günlerce suyumu kesecek..
Çekecek kepçeyle kabloyu koparıp elektirğimi kesecek.Tedaş gelenece günler geçecek..Yollar benim yalanıyla yolları eşecek..Rezil bir yıldırma politikasına girecek..Ordaki esnaf yine de çıkmayacak...Orası öyle kalacak aylarca..
Şartları değiştirir,ben sizin malınızın değerini vereceğim tamam derse ne ala..Seçime girmeden temel bile atar.

Bir bunlar Sivas'ı seven..Öyle çok seviyorlar ki Sivas için çiğnemeyecekleri hak,kul hakkı yok..
Alt 05.01.2013, 20:01   #9
aloneee
Yiğido
NO AVATAR

aloneee Şuan aloneee isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.03.2013 20:45

Tecrübe Puanı: 474 aloneee FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Laedri, sürekli okuyorum yazdıklarını aynı şeyleri yazıp yazıp duruyosun hep aynı şeyler bilmeden konuşuyosun Başkan 31 Aralık'a kadar yıkılcak demedi 31 Aralık son gün dedi yani 31 Aralık'tan sonra dediğin gibi elektriği, suyu keserim filan artık ipler benim elimde dedi ayrıca oralar yıkıldığı zaman ne diycen merak ediyorum kamera karşısına mı çıkcan:?
aloneee isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 05.01.2013, 20:24   #10
LaEdri
Usta Yiğido

Hoşgeldin ocakcı kardeş...
Yıksın,umrumda değil..
Ama zehir zıkkım olsun hakkım...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)