![]() |
#4081 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ferdi Tayfur
Yabancınmıyım. Kir ciceklerini senin saclarina takan bendim cocukca aglardin bazen gozyasini silen bendim uzaklardan gelip gecme ben yabancin degilim ki yillardir beraberdik yabancin miyim darginligi sen cikardin gidip ellere agladin hatirlayip askimizi beni bir gun aramadin uzaklardan gelip gecme ben yabancin degilim ki yillardir beraberdik yabancin miyim......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4082 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 886
![]() |
![]() Ferdi Tayfur - Huzurum kalmadi
![]() ![]() |
![]() |
#4083 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Kirac - Gidiyorum
ne başkası oldu nede olacak sen çalmazsan kapım açılmayacak şimdi içimde yanan bu ateş sanmaki bir son bulacak hiç utanmam gülüm divaneyim parçalanmış dünyam viraneyim , seni herşeyden çok çok istedim vuruldum avareyim ne olurdun benim olsan şu yaralarımı sarsan bıktım artık yol almaktan önüme çıkıp durdursan gidiyorum buralardan tüm rüzgarlar senin olsun benden ayrı rüyadasın dilerim bir gün uyanırsın yıllar sonra bir gün yaşlandığında o ipek saçların ağardığında kuru yaprak gibi dağıldığında kalırsın tek başına oysa seni ne çok ne çok sevmiştim tüm çiçeklerimi sana dermiştim şimdi ellerim boş yüreğim sarhoş oysa neler ümit etmiştim ne olurdu benim olsan şu yaralarımı sarsan bıktım artık yol almaktan önüme çıkıp durdursan gidiyorum buralardan tüm rüzgarlar senin olsun benden ayrı rüyadasın dilerim birgün uyanırsın elimde eski bir aştan kalma tutku damlacıkları arkamda arkamda dizboyu balçık hatıraların çığlığı var yırtmış atmışım herşeyi bir ben kalmışım ortada birde sen içimde ta şuramnda kendimden geçiyorum özlemişim seni birtanem gel döndür beni bu yollardan hadii bekliyorum...
![]() ![]() |
![]() |
#4084 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Kirac - Endamin yeter
endamın yeter gözlerin yeter uğramasın sana ne hüzün ne de keder kalbim senden senden vazgeçmeyecek korkma içimde aşkın hiç bitmeyecek eğer istersen bu sonsuza dek sürecek inan bu adam hep seni seni sevecek gönlüm senden senden vazgeçmeyecek korkma içimde aşkın hiç bitmeyecek eğer istersen bu sonsuza dek sürecek inan bu adam hep seni sevecek endamın yeter gözlerin yeter uğramasın sana ne hüzün ne de keder bir gün gelir geçer yüzündeki çizgiler ne aşkın son bulur ne içimde o düşler heyt be iste yorum budur, sarki budur, ses de budur cok sevdigim bir sarkidir...
![]() ![]() |
![]() |
#4085 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 693
![]() |
![]() Kendine iyi bak
Bir veda değil elveda cümlesidir çoğu zaman O üç kelimeden çok daha fazlasını gizler içinde Kednine iyi bak Çünkü bundan sonra ben yanından olmayacağım olamayacağım İstesemde istemesemde Sevdim bir zamanlar seni Hâlâ seviyorum Ve benden sonrada mutlu olmanı istiyorum Olurda birgün dönersem seni iyi bulmak istiyorum Kendine iyi bak Çünkü bundan sonra kendinden başkası olmayacak yanında sana bakacak Ben olmayacağım Kendine iyi bak Ve beni düşünme Çünkü bende seni düşünmeyeceğim artık Arama sakın beni yazma Çünkü ben yazmayacağım Sil beni yüreğinden Çünkü ben sileceğim Fakat yaşanılan paylaşılan güzel şeyler hatırına Sana yürekten mutluluklar diliyorum Ve ben bir daha dönmemek üzere gidiyorum Kendine iyi bak Aramızda geçen herşeye rağmen Benden sonra iyi olduğunu bilmeyi tercih ederim Aslında bilmem çok önemli değil İyi olduğunu varsayacağım Seni bir daha asla görmemek üzere gidiyorum Seni kendinle baş başa yapayalnız bırakıyorum Biliyorum kendini bırakacaksın benden sonra O yüzden iyi bak diyorum Aslına bakarsan çok da fazla umursamıyorum Kendine iyi bak derler ve giderler Tutkuyla sevenler bazen birden fazla söylerler bunu Çünkü onları ayırmak eti tırnaktan ayırmak gibidir Kolay kolay kopamaz onlar Süreç çok acı vericidir yürek parçalayıcıdır Her seferinde azalan umutlarla geri döner Ve yine kendine iyi bak gözleriyle ayrılırlar Ta ki umutta sevgide tükeninceye kadar Ta ki son elveda mezar sessizliğine bürününceye kadar Tutkunun ötesinde sevenler bir kez kendine iyi bak derler ve giderler Onlar bu acıyı bir kez daha kaldıramayacaklarını bilirler Kendine iyi bak derler ve giderler Bu sözlerin içinde ihanet yok,hiç bir zaman olamaz derler ve giderler En büyük ihanet değilmidir zaten seni seveni ihtiyacı olanı yüzüstü bırakıp gitmek? Kendine iyi bak derler ve giderler Senin suskunluğa mahkum edip giderler Seni parçalara ayırıp en büyük parçayı yanlarına alıp giderler Seni senden alıp giderler Daha kötüsü suçlayamazsın onları tüm bunlar için Kendine iyi bak deyip gidenin geçerli bir nedeni vardır elbet Suçlatmaz kendini Savaşmadıkları için kızarsın Ama suçlayamazsın Savaşmışlarsa yenildikleri için kızarsın yine suçlayamazsın Yenildiğin için kızarsın yine suçlayamazsın Ayrılığın kaçınılmazlığına inandırır seni Kendine iyi bak derler ve giderler Elinden umutlarını,düşlerini,sevgileri ni alıp giderler Bir tek anıları bırakırlar geride Bir de hatırladıkça göz yaşlarını boğulasın diye unutulmayan nağmeler Arkalarına bile bakmadan çekip giderler eğer yalnız kalmışsan Çünkü insafsızlıklarını görmek istemezler Herşey o saniye orada bitsin kapansın bu sayfa isterler Bitti diyemedikleri için kendine iyi bak derler Kırıldım ve affedemiyorum diyemedikleri için kendine iyi bak derler Seni istemiyorum artık hayatımdan çıkaracağım ama bilki hiç unutmayacağım diyemedikleri için kendine iyi bak derler Biliyorum çok kanayacaksın ama daha iyisini yapamıyorum diyemedikleri için kendine iyi bak derler Vicdanlarını rahatlatmak için kendine iyi bak derler Çünkü o kan uzun süre akacaktır ve o yara asla kapanmayacaktır Bilirler Kendine iyi bak bir noktadır çoğu zaman Kendine iyi bak deme bana Sadece kötülükler noktalansın isterim ben Oysa sen iyisin Sen gözümdeki ışık,dudağımdaki tebessüm,sen içimdeki sevinçsin Sen hayatıma renk katan,sen yüreğimdeki çarpıntı,sen hayatımdaki neşesin Sen yolumu aydınlatan,sen dert ortağım,sen gönül yoldaşım,sen bitanesin Kendine iyi bak deme bana Nokta koyma Keşke böyle yaşanmasaydı bazı şeyler Keşke affedebilsen beni Keşke bende affedebilsem Keşke döndürebilsek zamanı geriye Nafile Ama yinede gitmesen olmazmı bitmesek olmaz mı? Sen eksikken ben nasıl tam olurum? Senden kalan boşluğu kimlerle doldururum? Savaşsak aramıza giren şeytanla olmaz mı? Hani büyük aşklar her türlü engeli aşardı Hani gerçek dostluklar her sınavı geçerdi Hani sevgi eninde sonunda kazanırdı Hani hayatta hiç kirlenmeyecek değerler vardı? Hani en büyük zaferler, en kanlı savaşların ardından kazanılırdı? Bunların hepsi yalan mı? Sahiden gitmesen olmaz mı? Bitmesek olmaz mı? Peki o zaman senin istediğin gibi olsun Öyleyse Sende kendine iyi bak |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4086 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() hiç sevmedim
Hiç sevmedim kimseyi senin kadar Yüregim yanmadı hiç bu kadar Çok yalnızım Seninle bir yarım yok Söylemeden olmaz Ben sana aşıgım, ben sana aşıgım Eger elindeyse ne olur çal kapımı Eger yüregindeysem ne olur sil göz yaşımı Sen bilmezsin alırım haberini, Yollara küsmüşsün hissettinmi gittigimi? Buralar cehennem oldu inan bana.. Yanıp kavrulsamda seninle güzel Ankara Güneşimiz bu aşk yakar yüreğimizi Perde olmuş gözlerimize göremeyiz hiç birşeyi.. Benim karahaberim senindir. Eğer Leyla'n ölmüş derseler gelme sakın istanbul'a. Bulamazsın ki beni buralarda. Bir bulut ol git Ankara'ya. Yağ istediğin kadar toprağıma. Ben bizim bahçede olacağım. Tam siyah kordonlu saatin yanında. O zaman bensiz dünyaya istediğin kadar bağırabilirsin. Sensiz bu dünyayı sevmiyorum, sevmiyorum, sevmiyorum.. Ama şimdi ne olursun gel.. Leyla'n hayatta ve istanbul da. Nefes almakta bir gün zor gelecek miydi bana? Tek hayalim hissettiğim şu son nefeslerimi seninle alıp vermek.. Ben Sana Aşığım ! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4087 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Dert yine dert, bıktım senden
Git hadi git koptuk zaten Her sebebin bendim madem Neden sustun, neden Olanlar oldu, yakalandık Fırtınadan yara aldık Olanca sevda bir kalemde Silinip gitti Yıllarca aynı rol, aynı perde Yıllarca aynı ev aynı yerde Sevdim de katlandım bunca derde Ama çok yanlıştı Adı yanlış aşktı Ama suç hep bende TANER-AYNI PERDE |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4088 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() günlerdir kapımı kimseler çalmıyor
göğsümden içeri yokluğun sızıyor bir demlik çayım var tütünüm de geçiyor duvarlara yazdığım her cümle ağlıyor evlerin ışıkları tek tek sönüyor bu ev bu nağmeler peşimi bırakmıyor geceler kara tren geceler yüklüyor bana seni geceler bende bir resmin var yüzüme bakmıyor kollarım seni ister geceler yine seni ne baharın tadı var ne de yazın sevgili bir demlik günüm var ömrüm de geçiyor hiç mi aslı yok bunun bu asılsız yüzlerin dudağımdan geçtin gözlerin yakmıyor vazgeçsen olmuyor ölsen olmuyor geceler kara tren geceler yüklüyor bana seni geceler ben de bir resmin var yüzüme bakmıyor NAZAN ÖNCEL-GECELER KARA TREN |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4089 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Yılmadım tükenmedim
Yorulmadan hep bekledim Ha şimdi bugün ,ha şimdi yarın Gece gündüz dua ettim Yılmadım tükenmedim Yorulmadan hep bekledim Ha şimdi bugün ,ha şimdi yarın Gece gündüz dua ettim Bu ceza ,bu hükmün sonu nereye Dayanmaz yüreğim belki seneye Bu ceza ,bu hükmün sonu nereye Dayanmaz yüreğim belki seneye O zaman ya benimsin ya elin Nolur söyle, nolur söYLE O zaman ya ölümsün ya düğün ya ateşsin ya külüm Ya yüzüm ol ya hüznüm Yılmadım tükenmedim Yorulmadan hep bekledim Ha şimdi bugün ,ha şimdi yarın Gece gündüz dua ettim Bu ceza ,bu hükmün sonu nereye Dayanmaz yüreğim belki seneye Bu ceza ,bu hükmün sonu nereye Dayanmaz yüreğim belki seneye O zaman nolur dinle, nolur dinle O zaman ya ateşsin ya külüm Ya ölümsün ya düğün Ya yüzümsün ya güzüm Ama ne olur dinle O zaman ya benimsin ya elin Nolur söyle, nolur söyle O zaman ya ölümsün ya düğün Ya ateşsin ya külüm Ya yüzüm ol ya hüznüm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4090 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Rafet El Roman
Yerine Kimseyi Koyamadım Hangi yolda yürüyorsam hep sana gelmek istiyorumDeli divaneyim aşk sefili oldumSensiz zaman sandığımdan daha zor daha zor acı geçtiSana doyamadan bahar açtı esti...Yok yok şu ömrümdeBir seni sevdim sana yandımÇok çok zaman geçtiYerine kimseyi koyamadım...Kıyılarım dalga dalgaUfuklarım uzar giderBir yanar bir sönerİçimdeki yangınBelki o gün bu gün diyeYollarına laleler ektimÖzlemin gözlerimde büyüyor her günümde...Yok yok şu ömrümdeBir seni sevdim sana yandımÇok çok zaman geçtiYerine kimseyi koyamadım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|