![]() |
#4121 |
Yiğido
![]() ![]() BAHATTİNÖZDEMİR Şuan
![]() Son Aktivite: 03.06.2010 14:52
Tecrübe Puanı: 601
![]() |
![]() Memleketimizin yetiştirdiği kıymetli insan Muhsin YAZICIOĞLU'nu taşıyan helikopterin dün(25 mart 2009) K.Maraş'ta düştüğünü öğrendik.Kendisinden ve yanındakilerden şu ana kadar sağlıklı bir haber alınamadı.yetleri tespit edilemedi.
Çok üzüntülüyüz.Bir an önce sağlık haberini bekliyoruz.Kendisine dua etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.Okuyanların da dualarda bulunmasını istirham ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4122 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() kınasoglu Şuan
![]() Son Aktivite: 17.11.2013 23:05
Tecrübe Puanı: 661
![]() |
![]() sayın muhsin yazcı oğluna ve tüm hemşelileimize biran önce yetişilip bi haber allınmasınna bizle sabırsızlıkla bekleriz tüm gümüşdereli olarak doğalarımızla yanındayız sayın genelbaşkanımız tüm hemşerilerimiz doğa ev iyilik dilekleriniz bpp genelbaşkanı yazıcı oğlu için olsun üzgünüz sayın başkanım
![]() |
#4123 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() mehmetacik58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.12.2011 20:28
Tecrübe Puanı: 716
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() TARİH 25/032009 YER KAHRAMANMARAŞ GÖKSUN İLÇESİ KIRSALI; DEĞERLİ İNSAN BBP BAŞKANI VE YANINDAKİLERİ TAŞIYAN HELİKOPTER SAAT 15.55 SIRALARINDA BİLİNMEYEN BİR SEBEBLE(bÜYÜK İHTİMAL HAVA MUHALEFETİ) DÜŞÜYOR. ARADAN İKİ GÜN GEÇMESİNE RAĞMEN HENÜZ ENKAZA ULAŞILAMADI. BİRAN ÖNCE ENKAZA ULAŞILIP SAYIN MUHSİN YAZICIOĞLU'NA ULAŞILMASINI İSTİYORUZ DUALARIMIZ SİZİNLE SAYIN BAŞKANIMIZ ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
BUGÜN AKŞAM SAATLERİNDE SAYIN MUHSİN YAZICIOĞLU'NUN ÖLDÜĞÜ HABERİNİ ALDIK, ALLAH KENDİSİNE VE BERABERİNDE ÖLENLERE RAHMET EYLESİN,AİLESİNE,BBP YE VE TÜM TÜRK HALKINA BAŞŞAĞLIĞI DİLKİYORUM. Konu mehmetacik58 tarafından (27.03.2009 Saat 22:32 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4124 |
Yiğido
![]() ![]() resulbudak66 Şuan
![]() Son Aktivite: 27.09.2013 18:38
Tecrübe Puanı: 643
![]() |
![]() bütün dualarımız senin le sivasın yiğit evladı ümitlerimiz hala bitmedi
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum... Muhsin YAZICIOĞLU *** TÜRKİYE ONUN İÇİN DUA EDİYOR sivas çooooooook büyük bir evladını kaybetti diyemiyorum hepimizin başı sağ olsun çok üzgün olduğumu belirtmek isterim ve bütün sivasında aynı düşündüğüne cani gönülden inanıyorum sebni seviyoruz muhsin başkan Konu resulbudak66 tarafından (28.03.2009 Saat 12:38 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4125 |
Yiğido
![]() ![]() adisli_avcı Şuan
![]() Son Aktivite: 27.01.2010 20:44
Tecrübe Puanı: 608
![]() |
![]() başkanımız saygıdeğer büyük insan bu gün hakkın rahmetine kavuşmuşdur kendisine ve dava arkadaşlarımıza allahtan gani gani rahmet dilerim sivasımızın güzide yetişmiş evlatlarından olan gönlümün başbakanı ruhuna rahmet okuyalım ailesine ve tüm türk halkının başı sağ olsun seni ve seninle hakkın rahmetine kavuşmuş olanları kalbimizde yaşatacağız mekanınız cennet olsun peygamberimize komşu olsunlar
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4126 |
Yiğido
![]() |
![]() Muhsin YAZICIOĞLU gibi yiğit bir vatan evladının hakkın rahmetine kavuştuğu haberini almış bulunuyoruz kendisine ve birlikte aynı kaderi paylaşan dava arkadaşlarına Allahtan rahmet diliyorum.
Yakınlarına,sivas halkına ve büyük türk miietine baş sağlığı diliyorum. Yaşarken kıymeti bilinmeyen kıymetli insanlar vardırya yanıbaşımızda dururlar varlığından haberdar olmazsınız. yada o kadar fark etmezsiniz. Ancak aramızdan ayrılınca farkında oluruz değerlerinin. Muhsin yazıcıoğlu milletimiz ve özellikle sivasımız için eşi değeri bulunmaz bir insandı. gerekli değer verildimi ben çok o kanaatte değilim. Milletvekili olarakbile çok zor seçildi. memelketimizin her yerinden gelen gelen mesajları gördükçe kadri bilinmediğine çok daha fazla üzüldüm. Hakkında herkes iyi şeyler söyleyebilmek için birbirleri ile yarışıyorlar. Memleketimizin bu yiğit insanın anıısına vefalı davranacağına güveniyoruym. Muhsin yazıcıoğlu gümüşereyi de iyi bilirdi. Gümüşderede onu çok iyi tanırdı. Bizimde özel bir huhkukumuz oluşmuştu. bu sebeplede kendisinin ve kadrosunun kıymetli insanlardan oluştuğunu çok daha ayakından müşahade ettik. Bu vesileylede bu dünyanın na kadar boş ve fani olduüğunu birbirimizi üzmeye kırmaya hiç vakit bulunmadığını hatırlatmak istiyorum. Gönül yapmak varkan gönül kırmaya hiç vakit olmadığını özellikle belirtmek istiyorum. Seçimlerin ülkemize, sivasımıza ve özellikle köyümğze hayırlar getirmesini temenni ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4127 |
Yiğido
![]() ![]() mehmet ozdemir Şuan
![]() Son Aktivite: 16.12.2010 21:15
Tecrübe Puanı: 618
![]() |
![]() bir saniye sonrasına bile hükmedemediğimiz bir hayat için fırıldak olmaya gerek yok
muhsin yazıcıoğlu bu söz her şeyi anlatıyor.onun dürüstlüğünü ,dik duruşunu ,karakterini ,samimiyetini...üzücü olan şey yaşarken hak ettiği değeri bulamayışı.ülkemiz ve özellikle sivasımız onu çok arayacak.Allah rahmet etsin... Konu mehmet ozdemir tarafından (29.03.2009 Saat 08:40 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4128 |
Yeni Yiğido
![]() AbdulazizBAKIREL Şuan
![]() Son Aktivite: 17.06.2009 23:52
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Selamün aleyküm 2009 seçimleri ne oldu seçimi kim kazandı ya hiç haberimiz yok İhşallah bu yıl Kavgasız geçti ama son duyumlar yine sağlıklı değil gibi amaha hemşerim gözlerinizi yerimmmm. esatzade.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4129 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() mehmetacik58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.12.2011 20:28
Tecrübe Puanı: 716
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() aleykümselam kardeş kim olduğunu bilmiyorum ama gümüşderde MHP adayı Mustafa GÖKMEN beldeiye başkanı seçildi. Şimdilik durum sakin döğüş kavga yok
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4130 |
Yiğido
![]() |
![]() Umarız köyümüz olumsuz haberlerle değil başarılarla adından söz ettirir.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Elbeyli'lerin sohbet alanı | umit_koc | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 24 | 27.03.2011 20:00 |
Fuar alanı olmazsa olmaz | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 13 | 03.03.2010 10:47 |
Edukeyf (Online Radyo , Video , Tv, Sohbet , Burç , Haber, Gazete vb) | edukeyf | Full Program Download | 0 | 10.12.2009 17:56 |
Ücretsiz Web Alanı Veren Siteler | Serd@r | Bilgisayar ve İnternet Dünyası | 3 | 26.03.2008 12:25 |
Sanal sohbet neden tehlikeli? | seva | Arşiv | 2 | 26.03.2008 10:29 |