![]() |
#4161 |
Yasaklı
![]() HaSiVasLıM58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.01.2009 12:33
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Uçup gittin buralardan, canımın canı nerdesin
Uçup gittin buralardan, gözümün nuru nerdesin Gittiğin yol çokmu uzak, dönülmeyen yerdemisin Gel yağmur ol gel, gel rüzgâr ol gel Bulutlar yoldaşın olsun, allahım seni korusun Yolun açık aydın olsun, turnalara tutunda gel Gel yağmur ol gel, gel rüzgâr ol gel Bulutlar yoldaşın olsun, allahım seni korusun Yolun açık aydın olsun, turnalara tutunda gel Şimdi hangi yaban elde, belki dağda esen yelde Allah aşkına dön gelde, şu gönlüme bayram olsun Gel yağmur ol gel, gel rüzgâr ol gel Bulutlar yoldaşın olsun, allahım seni korusun Yolun açık aydın olsun, turnalara tutunda gel Gel yağmur ol gel, gel rüzgâr ol gel Bulutlar yoldaşın olsun, allahım seni korusun Yolun açık aydın olsun, turnalara tutunda gel [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4162 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 690
![]() |
![]() Sen canımsın canımsın, damarımda kanımsın,
damarımda kanımsın. Sen canımsın canımsın, damarımda kanımsın, damarımda kanımsın. Sensizlik dünde kaldı, bugünüm yarınımsın, bugünüm yarınımsın, bugünüm yarınımsın. sensizlik dünde kaldı, bugünüm yarınımsın, bugünüm yarınımsın, bugünüm yarınımsın. Bu bendeki sen hep yasayacak, senin sevginle dolup tasacak, senden baskasi hiç olmayacak. Bu bendeki sen hep yasayacak, senin sevginle dolup tasacak, senden baskasi hiç olmayacak. Bir sen varsın gönlümde,Hayalimde düşümde, hayalimde düşümde. Bir sen varsın gönlümde,Hayalimde düşümde, hayalimde düşümde. En içten gülüşünde çıkan tatlı sözümsün, çıkan tatlı sözümsün, benim iki gözümsün. En içten gülüşünde çıkan tatlı sözümsün, çıkan tatli sözümsün, benim iki gözümsün. Ben sende tattım aşkı sevdayı, sende anladım bir tek kalmayı, birini sevip onun olmayı. Ben sende tattım aşkı sevdayı, sende anladım bir tek kalmayı, birini sevip onun olmayı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4163 |
Usta Yiğido
![]() sivassporlukiz Şuan
![]() Son Aktivite: 17.07.2009 13:50
![]() |
![]() UĞUR IŞILAK-GELSENDE BİR GELMESENDE
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4164 |
Yasaklı
![]() HaSiVasLıM58 Şuan
![]() |
![]() Bir Çırpıda Aşka Çizik Çekilir Mi Yar
Dünya Malı İçin Boyun Bükülür Mü Yar Bir Yiğidin Gözünden Yaşlar Süzülür Mü Yar Ferhat Gibi Dağın Döşünü Yarmam mı Lazım Yar Yarmam Mı Lazım Yar Yarmam Mı Lazım Yar Bir Kız İçin 3-5 Kişi Vurmam Mı Lazım Yar Vurmam Mı Lazım Yar Vurmam Mı Lazım Yar Ferhat Gibi Dağın Döşünü Yarmam mı Lazım Yar Yarmam Mı Lazım Yar Yarmam Mı Lazım Yar Senin İçin 3-5 Kişi Vurmam Mı Lazım Yar Vurmam Mı Lazım Yar Vurmam Mı Lazım Yar Şu Dünyada İnanki Sensiz Yaşanmıyorki Yar Aptal Gönlüm Başkasını Tanımıyorki Yar Uykuyu Unuttum Sensiz Çekilmiyorki Yar Ferhat Gibi Dağın Döşünü Yarmam mı Lazım Yar Yarmam Mı Lazım Yar Yarmam Mı Lazım Yar Senin İçin 3-5 Kişi Vurmam Mı Lazım Yar Vurmam Mı Lazım Yar Vurmam Mı Lazım Yar Ferhat Gibi Dağın Döşünü Yarmam mı Lazım Yar Yarmam Mı Lazım Yar Yarmam Mı Lazım Yar Senin İçin Tatlı Cana Kıymam Mı Lazım Yar Kıymam Mı Lazım Yar Kıymam Mı Lazım Yar [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4165 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1019
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Erdal GÜNEY - Sevdamız Bir Uzun Bakış (Derilmemiş Bir Gül İdim)
sevdamız bir uzun bakış ey memleket ey soylu düş ömrümüze girip oturdu kış bir gül idim derilmemiş daha gün yüzü görmemiş örselenip kırılmamış oyy. ne bu sürgün ne bu gidiş ey memleket sevdalı düş katlimize ferman bu son gülüş Bir gül idim derilmemiş Daha gün yüzü görmemiş örselenip kırılmamış oyy..
![]() |
#4166 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 690
![]() |
![]() Efkarılıyım bu akşam bir hasretle savaşan
Dertler sardı bu akşam sanki içtikçe artan Bir ben gülemiyorum neden bilemiyorum herşey bomboş yalan Bir sen çekip gittin bilsem severmiydim dostum oldu hüsran Ah yaşamıyorum çıkamam bu karanlıktan Ah deliriyorum ki sebebi yok anlarım aşktan İster hüzünlen agla ister sen de iç böyle Düşmeden anlamazsın yalnızsan sen de söyle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4167 |
Yasaklı
![]() HaSiVasLıM58 Şuan
![]() |
![]() Dayanamam dayanamam
Sensizliğe dayanamam Göz yaşına hiç kıyamama Yarim sana ben duyamamam ben duyamam Dertlerimle attın beni Üç kuruşa sattın beni Göremeden çekip gittin Bir anda unuttun beni unuttun beni Yüreğim kaldırmaz artık Ne olacaksa olsun artık Çalacak kapım mı kaldı Birgün alsın canım artık canım artık [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4168 |
Yasaklı
![]() HaSiVasLıM58 Şuan
![]() |
![]() Dayanamam dayanamam
Sensizliğe dayanamam Göz yaşına hiç kıyamama Yarim sana ben duyamamam ben duyamam Dertlerimle attın beni Üç kuruşa sattın beni Göremeden çekip gittin Bir anda unuttun beni unuttun beni Yüreğim kaldırmaz artık Ne olacaksa olsun artık Çalacak kapım mı kaldı Birgün alsın canım artık canım artık [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4169 |
Yasaklı
![]() HaSiVasLıM58 Şuan
![]() |
![]() unutmam seni
BEN BU DERDİ ÇEKE ÇEKE ÇEKE ÖLSEM YİNE UNUTMAM SEVDİĞİM SENİ SENİ VADEM YETSE GURBET ELLERDE ÖLSEM ÖLSEM MEZARIMDA OTLAR BİTSE YİNE UNUTMAM SENİ SENİ KEREM GİBİ ODLARA YANSAM YANSAM AHH FERHAT GİBİ KAYALARI DELSEM DELSEM SEVDİĞİM YUSUF GİBİ ZINDANLARDA KALSAM SEVDİĞİM DAR AĞACIM KURULSA GENE UNUTMAM SENİ SENİ BENDE BU DERDİ SENDEN ALDIM ALDIM AHH BU DERT İLE YANA KÜL OLDUM SEVDİĞİM SENSİZ BU ELLEERDE DOLANDIM SEVDİĞİM SUSUZ ÇÖLLERDE KALSAM YİNE UNUTMAM SENİ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4170 |
Yasaklı
![]() HaSiVasLıM58 Şuan
![]() |
![]() unutmam seni
BEN BU DERDİ ÇEKE ÇEKE ÇEKE ÖLSEM YİNE UNUTMAM SEVDİĞİM SENİ SENİ VADEM YETSE GURBET ELLERDE ÖLSEM ÖLSEM MEZARIMDA OTLAR BİTSE YİNE UNUTMAM SENİ SENİ KEREM GİBİ ODLARA YANSAM YANSAM AHH FERHAT GİBİ KAYALARI DELSEM DELSEM SEVDİĞİM YUSUF GİBİ ZINDANLARDA KALSAM SEVDİĞİM DAR AĞACIM KURULSA GENE UNUTMAM SENİ SENİ BENDE BU DERDİ SENDEN ALDIM ALDIM AHH BU DERT İLE YANA KÜL OLDUM SEVDİĞİM SENSİZ BU ELLEERDE DOLANDIM SEVDİĞİM SUSUZ ÇÖLLERDE KALSAM YİNE UNUTMAM SENİ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 8 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 8 Misafir) | |
|
|