![]() |
#4331 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() kınasoglu Şuan
![]() Son Aktivite: 17.11.2013 23:05
Tecrübe Puanı: 661
![]() |
![]() arkadaşlar biz bu sitede cok emek verdik ve sivaslıar net olarak en cok üyesi gümüşdereli arkadaşlarımız birleşti ama bazı olumsuzluklar sohbet alanımıza bile girdi site bayı gerildi böyle olmasın hiç mi hiç istemezdik ama bazı kendini bilmeyen arkadaşlarımız yazdılar yazacaklar ama sevyeli olmak gerekir diye düşünürüm ben sitede kimse kalmadı cok üzüçü bi olay diye düşünürüm tüm gümüşdereli arkadaşlarımıza seslenirim herkes gelsin sevyeli sohbetlerimize devam edelim beldemiz iç köyümüz için yaralı her açılıma ışık tutalım saygılar
Alıntı:
hoşgeldin gül ve hilal arkadaışım ama kendini tanıtırsan memrun oluruz bak hasan kardeşimiz kendini ne güzel tanıtmış
Konu kınasoglu tarafından (16.08.2009 Saat 10:39 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4332 |
Yiğido
![]() ![]() gül ve hilal Şuan
![]() Son Aktivite: 09.08.2010 18:21
Tecrübe Puanı: 596
![]() |
![]() Selam gümüşdereli alperenlere arkadaşlar artık gümüşderenin adını kötü şeylerle duymak istemiyoruz!Yaradılanı sev yaradandan ötürü ALLAH yolunun yolcusu olalım.HZ. MUHAMMED ( s.a.v) 'me ümmet olalım.Dünyanın üç kıtasına adalet ve hoşgörü dağıtan ejdadın nesli olalım!Olalım ki gittiğimiz heryere sevgi ve hoşgörü tohumları ekelim. ben deniz TÜRK İSLAM ÜLKÜSÜNÜN lideri merhum MUHSİN YAZICIOĞLU'nun davasının çiğli temsilcisi Ahmet Gültepe...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4333 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() abdullah naci Şuan
![]() Son Aktivite: 17.11.2010 22:03
Tecrübe Puanı: 625
![]() |
![]() SEVGİ IŞIKTIR KALBE
KARANLIKTA GÖRMÜYOR HAKİKATI GÖZÜMÜZ MAZLUMLAR KAN AĞLARKEN KIZARMIYOR YÜZÜMÜZ GERÇEKLERDEN KAÇARAK DÜŞLERE DALIYORUZ İNSANLIK YARIŞINDA EN SONDA KALIYORUZ SEVGİSİZ HER NE VARSA ALEVDEN HAR DEMEKTİR MUHABBET SIĞMIYORSA GÖNLÜNÜZ DAR DEMEKTİR |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4334 | |
Yiğido
![]() ![]() serkan gulltepe Şuan
![]() Son Aktivite: 06.03.2011 12:13
Tecrübe Puanı: 645
![]() |
![]() Alıntı:
herkese hayırlı gunler dılıyorumm,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Konu serkan gulltepe tarafından (18.08.2009 Saat 10:34 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4335 |
Yiğido
![]() |
![]() Sn Adıslı Bekir Şahsen Sizi Bende Tanmıyorum Ama Birlik Beraberlik Adına Gayretinizi Taktirediyorum
DÜŞTÜM YOLLARA YOLLARA Nere giderim bilinmez. Gurbetten vatan görülmez Dertliyim halım sorulmaz. Düştüm yollara yollara Rastladım dertli kullara Dua ettim hep onlara Yaklaşıyorum sınlara Düştüm yollara yollara Artık yaren arar gönül Her geçen gün zarar gönül Sonsuz aşkla yanar gönül Düştüm yollara yolllara Bir menzile yürüyorum. Bazen şaşıp kalıyorum. Rabbim sana geliyorum. Düştüm yollara yolllara İzmir çiğli den türk islam ülküsünün lideri MUHSİN YAZICIOĞLU'nun yol arkaşı... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4336 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() mehmetacik58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.12.2011 20:28
Tecrübe Puanı: 716
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
ancak:burası bir forum sitesi burda her siyasi görüşten insanlar var lütfen burda siyasi görüş açıklamaktan ziyade Hasretlikten,gurbetlikten Gümüşdere'den bahsedelim.siz yeni olduğunuz için burada yaşanan olayları ve yazıları bilmiyorsun. Senden ricam fazla siyasete dalmayalım.Allaha emanet ol . merhabalar gümüşdereli dostlarım yine ortalığa çıkmaya başladınız ben çok memnun oldum.Herkesten ricam bu forumda seviyeli birbirimizi incitmeden kırmadan hoş sohbetler yapalım.Birilerine karşı kırıcı olmayalım birbirimize hakaret etmeyelim.hepinizi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.hep beraber gümüşderenin bozulan imajını tekrar düzeltelim. Konu mehmetacik58 tarafından (19.08.2009 Saat 22:46 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4337 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() dora Şuan
![]() Son Aktivite: 16.10.2012 20:45
Tecrübe Puanı: 649
![]() |
![]() Muhakkak ki Ramazan ayı, İslam târihinde meşhud bir aydır. Kur’an-ı Kerîm onda indirildi. Zafer ve apaçık fetihler onda gerçekleşti. Bu ay, çalışma, sebât ve cehd (gayret) ayıdır. İbâdet, sabır ve Cihâd ayıdır. Ecirlerin ve hasenatların iki katıyla mükâfatlandırıldığı bu ayda Müslümanlar hayırlarda yarışırlar. Nitekim onların Halîfeleri ve vâlileri ülkesinin ve halkının güvenliğini sağlar, İslam’ı Dâvet ve Cihâd yoluyla âleme taşırlardı. Dolayısıyla bu kerîm ay, Müslümanlar için izzet ayı ve kâfirler için ise zillet ayı idi.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WåñTêd_øØ7 Şuan
Tournaments Won: 2![]() Üyelik Tarihi: 05.02.2008
Tecrübe Puanı: 773
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hayırlı Ramazanlar
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4339 |
Yiğido
![]() ![]() kayabaşı Şuan
![]() Son Aktivite: 11.06.2011 19:02
Tecrübe Puanı: 595
![]() |
![]() bütün gümüşdereli dostlarıma hayırlı ramazanlar diliyorum
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4340 | ||
Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
öncelikle bütün gümüşdereli hemşerilerimin ramazanını kutlar ;beldemizin ve bütün türk islam coğrafyası'nın birlik ve beraberliğine vesile olmasını yüce ALLAH'tan niyaz ederim.Sayın hocam haklısınız ama MUHSİN YAZICIOĞLU'da siyaset üstü bir şahsiyettir,onu da her platformda yaşatmalıyız.saygılar... Alıntı:
Konu gül ve hilal tarafından (20.08.2009 Saat 23:32 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 20 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 20 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Elbeyli'lerin sohbet alanı | umit_koc | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 24 | 27.03.2011 20:00 |
Fuar alanı olmazsa olmaz | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 13 | 03.03.2010 10:47 |
Edukeyf (Online Radyo , Video , Tv, Sohbet , Burç , Haber, Gazete vb) | edukeyf | Full Program Download | 0 | 10.12.2009 17:56 |
Ücretsiz Web Alanı Veren Siteler | Serd@r | Bilgisayar ve İnternet Dünyası | 3 | 26.03.2008 12:25 |
Sanal sohbet neden tehlikeli? | seva | Arşiv | 2 | 26.03.2008 10:29 |