Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas Rehberi > Sivas Belediyeleri > Gümüşdere Belediyesi
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 13.02.2008, 15:07   #471
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

adislibekir Şuan adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2009 20:10

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)

Aramızdaki İl farkı şu Sen tazminatım Yükselecek
maşım artacak diye Ağrı dasın ben Ev kirasını veremesin Geçinemesin diye İzmit e Gönderildim Bu kadar ak var işte ortada.. Ama fahrettin seninle benim özelbir sorunum yok kardeşim celallenme sana karşı en ufak bir aksi yönde kusurum olduysa özür dilerim.Ama hocayla ben ufak bir muhabbet yapayım dedim sen hemen atladın abi ben ne yapayım ya.Yine de seni kırdıysam özür dilerim.Bir daha o konulara girmeyelim o işeri rafa kaldıralım sen inananında inanmayanında sağcınında solcununda garibinde kalantorunda hakkını savunması gereken birisin sen polissin arkadaş senin siyaset gömleğini ilk çıkaranlardan olman lazım bu kadar şart lı hareket edersen mazllum hakkı alırsın tarafsızlığını kaybedersin bu da günahların en büyüğüdür,Senki inanan biri olarak buna dikkat et tarafsızlığını kaybetme.....Fahri senden gerçek ten yine özür diliyorum bu siyaset konusuna benimle girme lütfen sebepsiz yere kırıcı oluyoruz.
adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.02.2008, 15:10   #472
WåñTêd_øØ7
Usta Yiğido

WåñTêd_øØ7 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

WåñTêd_øØ7 Şuan WåñTêd_øØ7 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Tournaments Won: 2

Tecrübe Puanı: 774 WåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

herkese s.a arkadaslar nasılsınız malum okul gelemıoz fazla
Alt 13.02.2008, 15:23   #473
özdemir
Usta Yiğido

özdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özdemir Şuan özdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.12.2014 15:25

Tecrübe Puanı: 742 özdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
adislibekir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Aramızdaki İl farkı şu Sen tazminatım Yükselecek
maşım artacak diye Ağrı dasın ben Ev kirasını veremesin Geçinemesin diye İzmit e Gönderildim Bu kadar ak var işte ortada.. Ama fahrettin seninle benim özelbir sorunum yok kardeşim celallenme sana karşı en ufak bir aksi yönde kusurum olduysa özür dilerim.Ama hocayla ben ufak bir muhabbet yapayım dedim sen hemen atladın abi ben ne yapayım ya.Yine de seni kırdıysam özür dilerim.Bir daha o konulara girmeyelim o işeri rafa kaldıralım sen inananında inanmayanında sağcınında solcununda garibinde kalantorunda hakkını savunması gereken birisin sen polissin arkadaş senin siyaset gömleğini ilk çıkaranlardan olman lazım bu kadar şart lı hareket edersen mazllum hakkı alırsın tarafsızlığını kaybedersin bu da günahların en büyüğüdür,Senki inanan biri olarak buna dikkat et tarafsızlığını kaybetme.....Fahri senden gerçek ten yine özür diliyorum bu siyaset konusuna benimle girme lütfen sebepsiz yere kırıcı oluyoruz.
ben hiç bir zaman üzerime siyaset gömleği giymedim. giymemde sayın abi. ben sadece senin sorunla türban konusunda kendi düşüncelerimi kaydettim. ama sen polissin senin düşüncen olamaz diyorsan bilmiyorum. maksadın hocayı muhabbete çekmekse birleştirici bir konu ile daha kolay çekebilrdin değilmi abi. ama sonuçta buraya yazdığın ne varsa buraya giren herkes okuyup yorum yapabilir. yok eğer sadece ben hocayla muhabbet etmek istiyorum demiş olsaydın o zaman msn den özel yazışmanız daha güzel olurdu. özür dileyecek bir şey yok abi ben sadece düşüncelerimi aktardım. ben senin düşüncelerine nasıl saygı duyuyorsam aynı saygı çerçevesi içinde yazmanı beklerdim. kimseyi kendi fikrinden dolayı zan altında bırakmam. bizim maksadımız insana insanlığa hizmet abi. biz dövene elsiz, sövenede dilsiz oluruz yeri gelince. bir kusurum olduysa asıl ben özür dilerim.
Alt 13.02.2008, 15:37   #474
aozdemir
Usta Yiğido

aozdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aozdemir Şuan aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.01.2015 10:38

Tecrübe Puanı: 774 aozdemir BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart -->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)

ben başörtüsü konusunun siyasi atmosferde değerlendirilmesi taraftarı değilim. başörtüsü siyasetten bağımsız düşünülmeli. çünkü kişi, hangi siyasi düşünceye sahipse ona göre görüş beyan ediyor. bu da onu dini yönden tehlikeli duruma sokuyor. oysa bunun cevabı dini alanda aranmalı. benim başörtüsünün farz olduğu konusunda zerre kadar şüphem yok. islam da başörtüsü yoktur diyenler ya art niyetlidirler ya da bu dini bilmiyorlardır.
aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.02.2008, 15:39   #475
aozdemir
Usta Yiğido

birde hükümetin diğer sorunları bir kenara bıraktığı kanaatinde değilim. medyanın bu konuya çok fazla yer vermesi başka şeylerle ilgilenilmiyormuş gibi bir izlenim bırakıyor. oysa başörtüsünün çözülmesi diğer sorunların çözülmesine engel teşkil etmez.
aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.02.2008, 15:41   #476
aozdemir
Usta Yiğido

başörtüsü en azından bir insan hakkıdır. başkalarının hakkını kısıtlamadığı sürece insan hakkına kimse müdahale edemez. ederse zalim durumuna düşer.
Alt 13.02.2008, 15:49   #477
özdemir
Usta Yiğido

özdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özdemir Şuan özdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.12.2014 15:25

Tecrübe Puanı: 742 özdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

bende aynı şekilde başörtüsü ile siyasetin bir arada değerlendirilmesinden yana değilim. ama ne varki sonuçta bu alınan kararın düzeltilmeside siyasi bir yolla oluyor. inşallah bu sorun bu sefer çözülürde artık kimseye alet edilmez.
Alt 13.02.2008, 18:05   #478
adıslıdemirci
Yeni Yiğido

adıslıdemirci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

adıslıdemirci Şuan adıslıdemirci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.01.2009 16:57

Tecrübe Puanı: 0 adıslıdemirci FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ordamısınız ii akşam lar kim var kim yok
adıslıdemirci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.02.2008, 19:18   #479
kınasoglu
Tecrübeli Yiğido

kınasoglu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kınasoglu Şuan kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.11.2013 23:05

Tecrübe Puanı: 662 kınasoglu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar dünya taktireder türkiyedeki meycut gelişmeleri tabki geciş dönemleri hep sancılı olur ama göz ardı etmemek lazım türkiyede her konuda cok güzel şeyler oluyor mevcut hükümet ben kendi görüşümü söylüyorum bence en güzel yanı kararlı olması herşeyin üstüne karalı bir şekilde gidiyor ben tktirederim birde fitbol takımı tutar gibi parti tutmayalım kim güzel şeyler yaparsa onun hakını inkar etmiyelim birbirimizi üzmüyelim iyi kötüyü bir bizmi biliriz türkiyede 72 milyon insan var beliki iyi takdir etiler tabki türkiyedeki ekonemi dorumu maaşla calışan bizler bilmeliyiz bence ekonemi durum hiç iyi deyil neden derseniz ben kendimde hiç rahatlama görmedim iyi olsa bizler birazcık olsun hisederdik şunki bizler maaşla calışıyoruz turban konusuna deyineyim bence turbanı siyaset yapanlar turbanla boğuldu bunlar bizim analarımızın baş örtüsüle bile siyaset yapaya başladı bunlardan korkulur arkadaşlar

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.02.2008, 19:26   #480
kınasoglu
Tecrübeli Yiğido

kınasoglu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kınasoglu Şuan kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.11.2013 23:05

Tecrübe Puanı: 662 kınasoglu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

mehmet hoça konu aç şiir yazma sizler türkiyenin yanan meşalelerisiniz gelecek nesilleri siz yetitirsiniz sen aliye bakma gemiyi terk edenkaptan ali bilok laf vardır ali lafa yetiştiremeyiz

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)