![]() |
#471 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Gönül Hancım
Gönül hancım için yansın senin gidiyorum Benim sancım şirin kadar ağır değil Ferhat gibi dağlar delsen yinede yerin Benim yanım değil Nasıl dersin seni sevdim yalan biliyorum Benim kalbim senin kadar sağır değil İnanmaya gücüm yetse gidermiyim Sevda dağım kolay değil Neler gelir neler geçer içinden Yüzün ağlar için giler göçümden Kaçıyormu sanıyorsun gözümden Nasıl desem asıl yerim Cennet olsa yanın değil Ölümsün sonunda sen Söz: Seda Akay; Müzik: Niran Ünsal; Düzenleme: Atilla Özdemiroğlu
![]() |
#472 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Melekler duymuyor sesimi.. KaranLık işte..
Yine heryerde sessiz gözyaşLarım.. KeşkeLeri yok edemiyor korkuyorum !!! İnancım kaLmadı benim... ve sessizLik hakim geceme.. ve sensizLik.. ve ben ağLıyorum hergeceki gibi.. sessiz sessiz.. gözyaşLarım akıyor içime.. damarLarımda doLaşıyor sen'Li sensizLikLer.. ve yüreğim bitik... içime akıtıyorum ben gözyaşLarımı.. kimse görmesin,,kimse farketmesin diye.. ve sen yoksun yanımda yine... bak !! hayır yanakLarımda arama yaşLarı, gözLerime bak... yüreğime bak usuL usuL.. ve uzat eLini bir boşLuğa yokLa biraz etrafı.. ne hissediyorsun.. hayır gördüğünü değiL hissettiğini anLat bana... ve hissedemedikLerini... bir deniz göz rengin.. sonbahardaki yaprak saçLarın... yağan yağmurda bakışLarın.. ve eLLerin.. donmuş bi kaLıp buz parçası... hayır gördükLerini değiL,hissettikLerini öğrenmek istiyorum ben... bu ve bunun gibiLer... oysa ne çok söyLeyecekLerim vardı sana ne çok isyanLarım ve ne çok sawaşLarım vardı yarıda bırakıp kaçtığın... rövanşını yapacağımız turnuwaLar vardı binLerce.. ve en büyüğü benim yüreğimdeki senin yüreğindeydi... topLamı sıfır veren biz'in çıkanından ben kaLıyordum.. ve yüreğim bitik.. kaç gece indirdim yıLdızLarı yeryüzüne ve kaçgece sakLambaç oynadık senLe ... ben hep eb'e oLuyordum ... sen karanLıktan korktuğumu biLe biLe en kuytu köşeye sakLanıveriyordun.. ve sobe yapıp gidiyordun bir eLweda biLe demeden ! ne ben görebiLiyordum seni nede sen beni... oysa.. oysa ne çok oyunLar biLiyordumda korkuyordum söyLemeye... beLki bunLarda çekip gidersin diye.. ve ne çok sessiz gözyaşLarı biriktirdim içimde.. deniz oLdu şiştim,,şiştim ... sen beni beyenmez oLdun ben daha çok şiştim... bi sen sağLam kaLdın içimde.. bi sen sağLam yüreğimde... ve gittin... oysa neçok ağLadım yokLuğunda.. sana farkettirmeden... ve sensizLiğin daLgasına inat bir damLa gözyaşı dökmeden... |
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() .....Dark_Yamtar58.....
Bir adam var karanlıkta… Gözleri hep ağlamaklı,yüreği derin bir sevdayla yaralı, Elinde bitmez kadehi,dilinde isminin hecesi, Kalbinde bir aşkın acısı… Bir adam var karanlıkta… Duyguları iflas etmiş,bir aşk için tükenip bitmiş, Bir vefasıza bağlanıp, Uğruna bir ömür tüketmiş… Bir adam var karanlıkta… Gecesi günü kararan,umut tomurcukları koparılan, Ömrü bitse de derdi bitmeyen, Bir adam var karanlıkta… KARANLIK BİR ADAM |
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Navigator
![]() Bugün bayram günü,
Calsın hep sazlar. Durmasın hiç, güm güm vursun davullar... Söylesin diller Coşsun gönüller Türkümüz okunsun Oynasın eller... TÜRKIYEM yarim benim TÜRKIYEM canım benim TÜRKIYEM kanım benim sevdalımsın TÜRKIYEM.
![]() |
#475 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Acıya İnat
Hayata gülümseyebilmektir. Seni Sevmek ; Gözyaşında bile Baharın soluklandığı gülüşünü hissedebilmektir. Seni Sevmek ; Karanlığa inat Gözlerinde aydınlığı görebilmektir. Seni Sevmek ; Rüzgara inat Gül kokulu nefesini içine çekebilmektir. Seni Sevmek ; Soğuğa inat Her yağmur damlasını Sen diye Seyredebilmektir. Seni Sevmek ; Sensizliğe inat Bir ömür seni bekleyebilmektir. Seni Sevmek ; Ölüme inat Güneşli sabahlarda Mutlulukları gözlerinde yakayabilmektir.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() SEN YETERKİ GEL BANA BEN ÖLEYİM O ZAMAN...
Dayadım sırtımı yalnızlığa Aklımda susuz toprak gibi sensizliğim var Islanırken dudağımda yitik bir türkü Sözlerinde dağlanıyor yüreğim "odam kireçtir benim" diyor "yüzüm güleçtir benim" "soyunda gir koynuma" "tenim ilaçtir benim" diyor Buz gibi bir rüzgar esiyor Sönerken ışıkları gecelerin.. Kayıp giden yıldızların ardından Sen gibi bakıyor Sen gibi terk ediyor geceyi Dün gibi mutsuzluğum var yine Bir gece daha tükenirken Bir yaprak daha koparken yüreğimden , Yine sensiz karşılıyorum Adana'nın en sessiz anını Gel şimdi şuan da Bozmadan büyüsünü özlemin Gel gel ki boşa çıkmasın umutlar Gel gelki gülsün yüzler Seni gördüğüm ilk an gibi Gel gel ki bitsin savaşlar Ne olur “evet”lerinle gel... Gülüşlerinle gel... en dayanılmaz yönünle Karşı konulmaz tavırlarınla Ürkek adımlarınla Utangaç bakışlarınla gel Kaçamak gülüşlerinle gel Sen gelmezsen Bana öyle bir mektup yazki Açar açmaz duyayım kokunu sevda essin başak saçlarında, Sesin yüzümü rüzgarla bulsun, Gelsin beni en koyu zulamda bulsun, Ve öyle bir mektup yazki varsın ölümüm olsun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Navigator
![]() Merhaba!
Doğan gün Dalucları tomurcuklar Dağların esen rüzgarı Sıvırcık kuşlarının sevinci bahar Güneşe koşan çocuklar Bahardalım Merhaba ! Merhaba ! Sevgi düşüm Utangaç gülüşüm Ilk yaşam çığlığı Gelin duvağı Türkü tadındaki yaşam Yürekteki sevda, gözlerdeki ışıltı Dudaktaki şarkı, Özlemi çekilen yarınlar Içerdekiler dışardakiler Hasreti kanayan dostlar Merhaba ! Merhaba ! Ağaçta göveren dal Güllerin güne gülüşü Yerdeki çiy, gökteki ay Yağmurun çimlere dökülüşü Salkım-saçak bulut Yedi iklim dört mevsim Evrenin renk renk cümbüşü Isıtan umut Ey günüm, günaydınım, gülaydınlığım Merhaba Merhaba! Ey dostluk,iyilik, güzellik Ey insanlık,merhamet, barış Sevgiye susayan yürek Yanakta gözyaşı ıslağı Dudakta kanayan şiir Kalbe dolan aşk Ey sevda yolcuları Sevgi bostanı gönlüm Merhaba Merhaba ! Güneşle beslediğim Sevgiyle süslediğim Gönlümün sultanı yar Gostluk diyarı ülkem Sevgi bahçem, duygu pınarım Hasretim, asyam, anadolum Yüreğim, sevdam, yeni gelinim Merhaba Nuri Can
![]() |
#478 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Adam ağladı
Ağladı adam İçini boşalttı Yıkandı kendinden Yudu maziyi adam Pişmandı adam Medet umdu gözyaşlarından Vay kadam Adam ağladı adam! Gözyaşlarını kanladı adam Yaşlarıyla yıkandı adam Çok pişmandı adam Adam ağladı adam Vay kadam! Adam Kendine ağlayan adam Geceye karanlığa ve içine İçine ağlayan adam Kavuşacağı sabaha ağlayan Adam ağladı adam. Gözyaşlarını Doyasıya döktü adam Toprak kandı adama Adam toprağa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bu konuya baktığımda baya bir eskimiş.Üstünden uzun zaman geçmiş,bu zaman içerisinde çok güzel şiirleri bizler ile paylaşmışşınız.
Şiirleri bizlerle paylaşanlar'a teşekkürlerimi sunuyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Navigator
![]() Bu anlamlı sözlere İlave olarak Esas konumuz olan;
BAŞARI VE MUTLULUĞUN REÇETESİ İSE: EĞER SEN DE, ALLAH'A İNANARAK; * Hayatın güçlüklerine katlanabilecek kadar İNANÇ, * Geleceğin daha iyi olacağına inanacak kadar ÜMİT, * Doğru bildiklerin için mücadele edebilecek kadar CESARET, * Topluma, ailene, İslam'a faydalı olabilecek kadar SAĞLIK, * İhtiyaçlarına yetebilecek, zekâtını verebilecek kadar PARA, * Başkalarının daima iyi yönlerini görebilecek GÖZ, * Çevrenizdeki insanlara yardım eli uzatacak kadar CÖMERT, * İnsanlardan karşılık beklemeden yapabileceğin İYİLİK, * Hayatın zorluklarına karşı hayatı ve insanları kuşatacak SEVGİ, * Yastık kadar yumuşak ve rahat bir VİCDAN, * Dili, belini, kalbini, keseni ve gözünü haramdan saklayabilecek İRADE, * Gördüklerinin, duyduklarının düzelmesini bekleyebilecek kadar SABIR, * Günahlarını, noksanlarını itiraf edebilecek kadar FAZİLET, * En kötü halinde bile Allah' dan razı olabilecek kadar ŞÜKÜR varsa, SEN MUTLUSUN VE DE BAŞARILISIN NE MUTLU BAŞARANLARA... Alintidir;
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |