|
|
#481 |
|
Yiğido
![]() ![]() serkan gulltepe Şuan
Son Aktivite: 06.03.2011 12:13
Tecrübe Puanı: 683
![]() |
ya bu sıyaset ne sımdı,zaten aksama kadar karsı goruslu ınsanların arasında kalmaktan bıktım
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#482 |
|
Yeni Yiğido
![]() doğankuyumculuk Şuan
Son Aktivite: 01.06.2008 18:12
Tecrübe Puanı: 672
![]() |
ÖZDEMİR KARDEŞ BIRAK ŞU BAŞ ÖRTÜSÜNÜ FELAN ŞU ANDA SİİZN HER DONEM ADAY OLGUNUZ KÖYÜN BELDELIK DÜŞME SORUNU VAR. BENİM SİZDEN RICAM KÖYÜN BELDENİN DÜŞMESİYLE UĞRASMANIZ GEREKYOR. NE YAPIYONUZ ELİN BASININ ÖRTÜSÜNÜN KAPALISINI AÇIĞINI. SİZİN SAYIMLARINIZ NERDE BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA BU KOYUN % 60 ÖZDEMİR BİZ KAYITLARA BAKTIMIZ ZAMAN % 20 YE DÜŞÜYORSUNUZ...
|
|
|
|
#483 |
|
Yeni Yiğido
![]() |
Fahrettin kardeş sen alınma seni çok iyi tanıyorum babanı annenı hatta senide tanıyorum...
Ben o Gül Resmi olana söylüyorum. ONLARIN NÜFÜSA KAYITLI OLDUGU YERLER NEREDE. ONLAR İSTESE GÜMÜŞDEREYE KAYIT OLUR... BİZLER OLDUK...
|
|
|
|
#484 |
|
Yeni Yiğido
![]() |
bEKİR ABİ ŞU MAZOT İŞİ NEDİR..??? BİZE GERÇEKLERİ SÖYLEYINKI GELECEKTE NE YAPACAGIMIZI BİLELİM......SİZLER BU KÖYE NE AŞILADIYSANIZ O KALMIŞTIR ÇÜNKÜ O ZMANLAR BELDELIĞİ BELEDİYELİĞİ KİMSE BİLMİYORDU yANLIŞ MI ANLIYORUM....BEN TAYYİP BEYİN DEDİĞİ GİBİ CİGERDEN SÖYLUYORUM.. İTHAL DEGILIM......SAYGILARIMLA BÜTÜN ADISLILARA SELAMLAR...................... ..
|
|
|
|
#485 |
|
Yeni Yiğido
![]() |
BENİM SAYGIM SEVGİM OLDUGU BİR ÖZDEMİR DAHA VAR....NEDEN O ADAM BU İŞLERE CEVAP VERMİYOR..YAKIN ZAMANDA ÖZELLIKLE BU SITEYE HAKLI YADA HAKSIZ CEVAP VERMESINI BEKLIYORUM.....BİR İNSAN YA ANA SÜLALESİYLE YADA BABA SÜLALESIYLE ÖVÜNÜR...BU ADAM NE YAPMAYA ÇALISIYO. HERHALDE BU SITEYE BİR GÜN BİR PATLAMA YAPACAK...NASIL YAPACAK ..... BİZDE MERAK EDIYORUZ... İNŞALLAH BİZİM DÜŞÜNDÜĞÜMZ GİBİ YAPAR......bENİM KİMSEYE KASTIM YOK... BENİM TEK İSTEDİGİM HERKEZIN BENİM KADAR BU İŞLERDE ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMASI GEREKTIGINI SANIYORUM.... BUTUN ADISLILARA SAYGILARIMLA... SELAMLARIMI SUNUYORUM YANLISIM VAR ÖZÜR DİLİYORUMM....İSMAİL DOĞAN
|
|
|
|
#486 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WåñTêd_øØ7 Şuan
Tournaments Won: 2Üyelik Tarihi: 05.02.2008
Tecrübe Puanı: 812
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ARKADASLAR BURAYA SOHBET AMACLI GELDIK SIZ NELERI KARISTIRIOSUNUZ :S
|
|
|
|
#487 |
|
Yeni Yiğido
![]() |
ya bekir abi sizin bile istersenız kayıtlarınız gümüşdere beldesine oluyormus.. madem gumusdere sewdalısınız..neden ordan kayıtlarıızı buraya aldırmıyonuz....benim bu sıteyı okudugum kadarıyla..köyden bıze yazan bişey yok... sizler bari bu işlere yardımcı olun...
ben bile nüfüsa gittim isteyen istedigi yere kendı adrese dayalı yazdırabiliyor.. nıye bu sıteye gıren gümüşdere beldesine yazılmıyor .???? bu sitede adıslılara selam melam bence hikaye isteseler bu gumusdere beldesının dusmesını önlerler hanı kurtlapalı yazmısya dedelerınız cezasını çekıyonuz. bizler öyle bir nesılmıyız?? bizler öyle bir nesılızkı dost için öluruz düşman için dirilirz...biz bu adısı öyl bılırdık ne oldu bıze ??? ?? saygılarımla.................
|
|
|
|
#488 |
|
Yasaklı
adislibekir Şuan
Son Aktivite: 17.03.2009 20:10
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() |
İsmail dediğin hemşerimiz patlamayı sitede dinamitle falan yaparsa o zaman hepimiz ayvayı yeriz.Mazot mevzusunun Belediyeyle bir alakası yok yıllar önceki iki kişinin arasındaki bir olay.
|
|
|
|
|
|
#489 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WåñTêd_øØ7 Şuan
Tournaments Won: 2Üyelik Tarihi: 05.02.2008
Tecrübe Puanı: 812
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
burası forumdur her konuda her cesıt bılgı paylasılır qardesımız aklına gelmıs yazmıs bence hıc bı konuda yanlısa cekılmemelıdır bunun gıbı güzel bı sıırde yazabılır onun o ankı duygularına baglı![]() ![]() ![]() BURDA qARDES GİBİ OLALIM LTF DEĞİŞİK KONULARA GIRMIYELIM SaYGıLaR.... ![]()
|
|
|
|
|
#490 |
|
Yasaklı
adislibekir Şuan
Son Aktivite: 17.03.2009 20:10
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() |
İsmail DOĞAN hayırlı işler arkadaşım ya güzel diyorsun 1993 te yapılan nufus sayımında biz birader ben hanım çocuk dört kişi biz köyde yazıldık bu zamana
kadar ben ne nufusumu nede seçmen listesindeki kaydımı iki sene önceyekeder köyden aldırmadım ama sakarya Hendek belediyesinin almış olduğu bir karar var Adrese dayalı seçimle beraber hendek te oturup ta kaydı hendek te olmayanlara Su aboneliği,elektirik aboneliği İnternet aboneliği çocukların okul kaydı gibi hayati konularda yasak getirildi adamlar diyorki hendekte oturuyorsan benim belediyemin hizmetlerinden yararlanıyorsan nerde yazılırsan yazıl ama ben burda olmadığı sürece sana bütün bu hizmetleri yasaklıyorum diyor.Benim kaydı yapmadan çocukları okula almadılar.Ama seçimde ben bir ay izin alıcam izin adresini köyü göstericem ve oyumu köyde müsafir seçmen olarak kullanacağım. Nufus olarak kamuda çalışanlar nerde olursa olsun nufusu köye yazdıramazar.Mehmet Hocamın dediği gibi köyde 80 hane varmış yazılmayan bunların birer tane diyor cocuğu olsa 160 kişi eder birde sivasta tepki için yazılmayan o kadar insan var onların yazılmaları sonucu bu olay çözülür.Zaten bu hafta yasa Meclisten çıkıyor ben takip ediyorum bakalım bizim köy ne olacak ben seni haberdar ederim belediyeliğe devammı yoksa mektep tatil mi.Üç mahalle merkeze bağlı muhtarlık olarak yoluna devam eder ne var ne yok Mahalli idareler Sivas İl müdürlüğü gelir toplar götürür.Buda benim çok zoruma gidiyor inşallah menfi karar çıkarda verilmiş hak geri alınmaz mantığı ile yolumuza devam ederiz başarılar. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|