|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
Anketimiz: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz? | |||
Evet |
![]() ![]() ![]() ![]() |
289 | 57,68% |
Hayır |
![]() ![]() ![]() ![]() |
212 | 42,32% |
Katılımcı sayısı: 501. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#481 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2220
![]() |
![]() 1992 yılında içinde şuan ki bdp milletvekili Leyla zana da olan shp hükümetini Alparslan Türkeş destekledi ! Evet alparslan Türkeş içerisinde pkk'lılar olan partiye güven oyu verdi sebebi ise anayasayı değiştireceklerini vaad etmeleriydi.Türkeş o dönem 80 darbesi ülkücü hareketi yaraladı onun için anayasanın değişmesi gerekiyordu onlarda vaad ettiği için destekledim dedi.İçinde pkklı leyla zananın oldugu bir partiyi destekledi sırf anayasa değişsin diye !
Onun için şimdi mhp liler gelip burda ülkücülükten davadan vatandan milletten bahsetmesin.Gerçek milliyetçiler şahsi ikballerini siyasi çıkarlarını değil millet menfaatlerini düşünür.Başta Devlet Bahçeli olmak üzere hayır diyen tüm Mhp'liler emanete sahip çıkamadıklarını gösteriyorlar ve üzülerek söylüyorum ihanet ediyorlar ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1304
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hiç okuma yazma bilmeyen birisi sadece CHP hangi kararı veriyor ona baksın yeter!CHP "hayır" diyorsa,ülke menfati için "evet" demeliyiz sonucunu rahatlıkla çıkarabilir..
![]() |
#483 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
![]() Son Aktivite: 15.06.2016 13:31
Tecrübe Puanı: 728
![]() |
![]() Alıntı:
Ne kadar sığlaştırdınız içeriği... Bende AKP evet diyorsa ülke menfaati için hayır demeliyiz gibi bir yorum yazsam ne sonuca varmış oluruz? |
|
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#484 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ŞAHBEY Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2010 14:10
Tecrübe Puanı: 632
![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#485 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
![]() Allah bilir senin gözünde solcular vatan haini sağcılar vatanseverdir... İstersen ben bir tanesini açarak sana yol vereyim. Sence güçler ayrılığını savunmak (yasama, yürütme, yargı) hangi tarafın söylemidir? Yargısal bağımsızlığı savunmak sağın mı solun mu söylemidir? Uyarı: hemen birilerinin sazan gibi atlayacağına emimin: "Şimdi yargı bağımsız mı sanki?" Bu durum siyasal iktidarın yargıya atama yapmasıyla mı çözülür? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#486 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() Alıntı:
abircan abi ülkücü kardeşlerim demeye başladı Tayfun5833 Muhsin Yazıcıoğlunu ( soyadını tam bilmese de ) savunur oldu. Daha neler görecez bekleyelim
![]() |
![]() |
#487 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
İlla Türkçü biri İslamcı mı olmalıdır? Bu Anadolu insanına var oldukları sürece zülum eden, her defasında sırtından vuran Arapların, kültürünü, dilini, adetini kabul etmeyen insan Türkçü olamaz mı yani? Kendi asıl en eski köklerine sadık olmaya sevdalı olmak İslamı ise sadece dini değerler olarak görüp saygı göstermek kötülük müdür, naylonluk mudur anlamadım? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#488 | ||
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2220
![]() |
![]() Alıntı:
Hsyk'nın şimdi ne kadar adil davrandığını avukatların bu referandumda Evet diyecek olmalarına bakarak görmek zor değil ! Eğer Hsyk'nın şeklinin değişmesi zararlı olaydı başta bir çok avukat ve savcı bu referanduma Evet demezdi. Sırf yargının şimdi solun kalesi oldugunu söylememiz için sazan demişsin ama kusura bakma bu gerçeği sazan değil angut olsa söyler ![]() Sol vatan hainimidir bilmem ama vatan haini demedim fakat millet yararına ben solun başı olan chp'den bir hareket göremedim ! Millet için hangi önemli kararı almış merak ederim.60 da 80 de darbe yapıldı ve darbe sonrası seçimlerde halka adeta chp seçtirilmek zorunda bırakıldı.Onun dışında bakıyoruz millet neden chp yi istemiyor çünkü sazan değil ! Başta hsyk olmak üzere yargı bağımsız olacak.Hsyk nın genişlemesi milletin vekillerinin orda söz sahibi olması bile milletin bu konuda söz sahibi olmasına yetiyor. Evet şimdi mhp yi sola kaymış görüyoruz oysa mhp millet için birşeyler yapardı şimdi siyasi çıkarları düşünen bahçeli ve tayfası yavru chp görünümünde... Alıntı:
Naylon değil ırkçılık olur ! Türkçülük ırkçılıktır.Bir kavmin yada ırkın başka bir ırktan üstünlüğü yoktur üstünlük takvadadır.Irkçılık lanetlenmiştir dolayısıyla Türkçülük diye birşeylerin peşinden gitmek lanetlenmişliktir! Konu barikat58 tarafından (01.09.2010 Saat 13:39 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#489 | ||
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1304
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
Hani o, babasına ve kavmine, “Ne bu tapınıp durduğunuz heykeller?” demişti.(Enbiya-52) Konu LaEdri tarafından (01.09.2010 Saat 13:57 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#490 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖnceVatan_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 15.07.2012 08:54
Tecrübe Puanı: 988
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Kürtler hayır diyemez, heleki bu yakın zamandaki bebek katiliyle imralıda yapılan ittifaktan sonraki hiç demez ! Bunu çevremde tüm kürt kökenli vatandaşlarda gözlemliyorum çünkü daha henüz kendi çevremde hayır diyen bir kürde rastlamadım. Peki ABD neden destekliyor "YES" diyor? Çünkü ABD bu şekilde Türkiye'yi teslim almakta olduğunu biliyor.RTE "Devlet malı deniz, yabancı sermayeye satmayan domuz" demiyormu? RTE "Obama benim arkadaşım. Bush'la dosttuk ama bu başka, Obama'la kankayız" demiyor mu? Özal ve Çiller'in ardından Erdoğan'da Amerikan başkanlarına çıraklık yolundan ilerliyor. ABD, bu anayasa değişikliği ile satılmasına Danıştay'ın engel olduğu arsaların satılacağını, Anayasa Mahkemesi'nin yasa iptali ile özelleştirmelerin ayağına dolaşmayacağını, ABD'nin her istediğinin yapılmasına karşı çıkanların küçük diktatör tarafından susturulacağını biliyor. ABD elçisi nikah gününü bile beklemeden bağırıyorrrrrr "YES" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çarşaflı partililer CHP rozetlerini iade etti | ErdalGüler | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 31 | 24.05.2011 09:07 |
Yeni bir Anayasa hazırlanmalı | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 12 | 07.08.2008 14:31 |
Kapatmayı bitirecek teklif | fertelliyim | Arşiv | 5 | 28.03.2008 10:57 |
-->Sivil anayasa taslağı | ceylankimya | Arşiv | 53 | 21.03.2008 21:27 |
Anayasa taslağımız ABD'lilere anlatıldı | abircan | Arşiv | 4 | 05.03.2008 14:48 |