![]() |
#41 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 884
![]() |
![]() @ sevgili göktan58
siirlerin harika, insanin yüreginin güzel olmasi nekadar hos birsey.. kaleminin mürekkebi hic tükenmesin, duygularin hic eksilmesin...
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() goktan58 Şuan
![]() Son Aktivite: 01.11.2013 09:58
Tecrübe Puanı: 681
![]() ![]() ![]() |
![]() tsk ederım hemso Allah razı olsun...yürekte sevgi cosku heyecan oldugu sürece siirler devam eder....hersey gönlunce olsun.....
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() asil ben tesekkür ederim, sizinde hersey gönlünzce olsun...
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() |
![]() ---Bu Son Otobus---
bu son otobus benı bu sehırden götüren birdaha dönüşü olmayacak bu gidişin istesende ulaşamazsın birdaha rüyalarıma ait oldugum yerlere yol alıyorum ardımda senı bide sevda gözyaslarını bırakıyorum ama yalnızca bana ait olanlarını seninkı sahte bir yalandı kurtuldun işte sevinçlısındır artık şehrınde kokum bıle kalmadı bu son otobüs benı bu şehırden götüren inan yollar bıle aglıyor ben bu şehırden giderken bu sevdanın sonu böyle olmamalıydı sen aydınlık sabahların prensesi uzanıp giden yolların uzagında kalmamalıydın bitmemesi lazımdı bu son bestenın ben bu şehırden gitmemelıydım ama sen dınlemedın bendekı bu feryadı haykırısımı duymadın belki sevgımıde bilemedın çırpındım sevdamız için ama fayda etmedı işte sen yalanların gölgesinde benı hep aldattın bu son otobus benı bu şehırden götüren anlatamayacak kadar üzgünüm ve okadarda yorgun ama anlatacagım çok sey olacak bu yollara bu sevginin bedelını gitmekle ödüyorum seviyorum ama uzaklarda olmaya mecburum aynı şehırde senınle kalamam sokaklarda senın kokunu koklayamam başka vucutlarda seni tadamam ağlasamda uzaklarda ağlarım sevsemde senı uzaktan uzaga severım sen benı mahkum ettin bu yollara kotürecek bu otobüs benı sonsuzluga bu son otobüs işte benı bu şehırden götüren artık sen bu şehıre teslımsın bırakıp gidemezsın buralardan pişman olsan bıle aylnızlıgına aglayacaksın ama istesende bana ulaşamayacaksın........goktan5 8 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() nedendir bilmem ama ben hep bir tarafi hüzün olan, ayrilik kokan, tarifi hissedilebilen aci dolu siirleri sevmisimdir.
mutlulugu anlatanlar da güzel ama siir dedigin zaman seni tadini bilmedigin birseyleri hissettirmeli, düsündürmeli, yeri geldigi zaman yüzünde bir tebessüm ile birseyleri hatirlatmali. ve ben bu yüzden siir yazan, yazabilen ve yazmaya calisan herkese bu konuda israrci olmalarini tavsiye ediyorum. ara sira bende karaliyorum birseyler ama sairlerin yaninda siir yaziyorum demek ayip olur bu yüzden siir tadinda yazmayi seviyorum...
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() |
![]() bende genelde hep huzun ayrılık veya hasret adıyla siirlerı kalemıme aldım acıkcası baska konular uzerıne pek yogunlasmadım ama farklı konulardada siirlerım var...bende daıma sıır yazan okumayı seven kısılere gıptayla bakmısımdır......ama kendım ıcın sair kelımesını kullanamam......
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() |
![]() SENSIZ EYLUL
BIR EYLÜL YAĞMURUYLA GITTIN BU ŞEHIRDEN SENDEN SONRA ŞİMŞEKLER ÇAKTI YÜREGIME ÖNCE BEDENIN SONRADA HAYALIN KAYBOLDU DAMLALAR ARASINDA IZLERINI SILIP GÖTÜRDÜ SELLER KOKUNUDA ALDI BURALARDAN BU DELI FIRTINA HEP SENI SORDU SENDEN SONRA YADELLER VERILECEK CEVABIM YOKTU SUSTUM BASIMI ÖNE EGDIM KABULLENDIM TERKEDILDIM SENDEN SONRA NE YAĞMURLAR DINDI NEDE BU DELI FIRTINA HERYERDE SOGUK VARDI VE ESRARENGIZ BI SUSKUNLUK YALNIZDIM KORKUYORDUM AMA SEBEBI YOKTU BU ÜRKEKLIGIN GITMISTIN İŞTE BUNUN BI ADIDA YOKTU SADECE SENSIZLIKTI YIKILDIM YOLLARDA YAGMUR DAMLALARI GÖZÜMDE YASLAR SANA KOŞTUM AMA BASARAMADIM SANA GELMEYI BU ŞEHIR SENDEN SONRA DAR GELDI DÜŞLERIME DELILER GIBI OLDUM ZINDANLARA VURULMUSTU SANKI YÜREGIM BU KAÇINCI ÖLMEMDI KACINDI GİDİŞİN KACINCI SENSIZLIK ICINDE KAYBOLUSUM VE ÇIGLIGIM NEDEN ANLAMAK İSTEMEDIN BENDEKI BU SEN SEVGISINI NEDEN KAYBOLDU GÖNLUNDEN BU KENANIN SEVGISI , BILIYORUM BU EYLÜL SON GİDİŞ OLACAK VE DÖNMEYECEKSIN ZATEN SONBAHARDA GELDI SENDE GÖC EDIYORSUN AMA DÖNMEMECESINE KENDIMI BILINMEYEN BI MECULE YOLLADIM SENI ORADA YASAMAK İÇİN SEN YOKSUN BU EYLÜL AKSAMINDA SENSIZLIK BI ÇIĞ GIBI DÜŞER BEDENIME ÖLÜMLERDEN KORKMUYORUM SEN YOKSUN ARDIMDA SEVDIGIM KALMAYACAK BENI BU EYLÜL GECESINE MAHKUM ETTIN SENSIZIM VE SENSIZ BU EYLÜLÜ YASAMAKTAYIM .....goktaN58 (KENAN) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() |
![]() Ben Umursanmaz Bir Adamım
hanı gözlerınden yaşlar akınca hep mazıyı hatırlarsın engel olamazsın içinden bişeylere daıma kaybettıgıne ınanırsın bırde boş boş duvarlara bakıp sacma sapan belkı başkalarına göre ama kendınce gercek olacagına ınandıgın kımı hayallere dalarsın susturamazsın içindekı ısyanı kabullenmıssın artık bu yenılgıyı kımselerden hayırda gelmez düşlerıne sen umursanmayan bır adamsın sevdıklerın canım dedıklerın yanında olmaz kaybettınya onlar üzülmez sen seven onlar ıse terkeden taraftadır yüzünde tebessum yüregınde acılar hep böyle sürecek dıye umutsuzluklar her aşkta baslamadan yenılgıler ve her sevdada bıraz daha yaralanmak belkı kaderındır belkıde sans ama dedımya sen umursanmaz bır adamsın nedendır hayata bukadar sıtem nedendır ey sevgılı bu gıtmeler yokmudur KENAN'NINDA bırazcık hatrı yoksa sendemı kabullendın artık ezıldıgımı yıkıldıgımı yalnızlıgımı degılmı gülüyorsun............. içinde sevgı kırıntılarından eser bıle yok gözlerıme bakmaya neden cesaretın yok korkma bu defa sev demıyecegım bu defa sana gıt belkıde defol dıyecegım ben umursanmaz bır adamım benım dünyama sıgmayacaksın sen gıt ve ebedıyen karanlıkta kal gözlerımden hayalını sılerım ben ne aşklar ben ne acılar yasadım efsane olan unuturum elbette , yıne yalnızlıgım ve yıne siğaramla tek basına hayallerdeyım ne düşünüyorum bılmıyor yada neyı kımı neden beklıyorum ben umursanmaz bır adamım bu dunyanın kahrını çilesini çeken yüzü gülmeyen gülecek diyede ümit edılmeyen kalp atıslarının arasında bır damla kan içinde kendı dunyasında gözlerının hayata kapanacagını bekleyen bırıyın ben işte BEN UMURSANMAZ BIR ADAMIM .................goktan 2004 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() |
![]() Bırakıp gitsem cok uzaklara
Olmasan hic yanımda Olmasa hatıralar olmasa yarınlar Adımlasam senın oldugun yolları Sonunsa sensızlıge kavussam Gerıde kalsa tum yasananlar Özlemını unutsam sonsuza kadar Yüregımde sılınse rüyaların Gözlerımde yas olup aksa hayalın Kuruyup gitsen yanaklarımda.,,,, Bırakıp herseyı gitsem cok uzaklara Yasamın yenı mutluluklarına Tum gecmısımı alıp göturse yıllar Kalsam kendımle beraber tek basıma Gittigim yerde ne ask cıksa Nede cekılecek yenı bır acı Nede sevılmeyı bekleyen Kısrak bır sevda karsıma, Hayalım Bırakıp gitsem cok uzaklara Kendımı alıp bilmedıgım Uzak yarınların sabahına...................... goktan58 eylul 2008 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Tarıh Olan Yalnız Asklar Degildir.........
Giderken ağlamayacagım demıstım Sözumu tuttum gözyaslarımı yüregıme akıttım Sen ardına bakmadan cekıp giderken bu sehırden sessızce Ben karanlıklar ortasında kalan zavallı bedenımı Yoklugunda yıkılmasın dıye ayakta tuttum Yalnızlık vuracak belkı düslerımı Yıkacak güzelım genclıgımı Belkı gıderken ağlamadım ama Kımbılır sensız gecen hergece gözyaslarımla dertlesecegım Gülüşun ve gözbebeklerın hasret duydugum Beyaz tenın kokusuna alışamayacagım ılk seyler olacak Ardından suskunlugunu,sesını,saclarını, Hatta bagırıp cagırmalarını özleyecegım Elım kolum baglı sensızlıkten tum hülyalarım yaralı Ve delı dıvane ruhum ardından gıttıgın yollara kapanacak Dön diye........ Haykırıslarım daglar denızler asacak Ama bılırımkı sana asla ulasmayacak Ulassada umrunda olmayacak Tıpkı gidişinin dönusu olmayacagı gibi Gün gelecek..... Kenan bu ellerden cekip cok uzaklara gidecek Senın olmadıgın gurbet ellerde yıllar gecırecek Sende sanmakı artık bırdaha senı sevecek Senı yıllar öncesının bır mazısı olarak tarıhe gömecek Yoluna dökulen gözyaslarım Sana haykırdıgım yakarışlarım bosuna gidecek Hayalin yüregımın karanlıklarında solacak Baska bır sevda senı gün gelınce bana unutturacak ....... Tıpkı bir masal gıbı sevdamız mazının karanlık yıllarda kalacak Tarıh olan yalnız asklar degıldır unutmakı Insanlarda bazen tarıh olur........... |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|