|
|
#41 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
Son Aktivite: 24.10.2009 00:37
Tecrübe Puanı: 909
![]() |
Leona Lewis - I will always love you If I Should stay I would only be in your way So I'll go But I know I'll think of you every step of the way And I... Will always Love you, oohh Will always Love you You My darling you Mmm-mm Bittersweet Memories That is all I'm taking with me So good-bye Please don't cry We both know I'm not what you You need And I... Will always love you I... Will always love you You, ooh [Instrumental/Sax solo] I hope life treats you kind And I hope you have all you've dreamed of And I wish you joy and happiness But above all this I wish you love And I... Will always love you I... Will always love you [Repeat] I, I will always love You.... You Darling I love you I'll always I'll always Love You.. Oooh Ooohhh
|
|
|
|
#42 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Özcan Deniz - Annem gibi / Efkarliyim güvenmek istedim kendime fırsatım vardı olmadı birazcık sahlansam yakıştırılmadı tatmin oldular elden birşey gelirmi kıymet bildiklerim gibi benimde bilinirmi sen haklıydın her zaman annem gibi haksızlığıda koydum bavuluma yanlızlığıda aldım yanıma teşekkür ettim her şey adına gidiyorum gidiyorum ama bitmiyorum...
|
|
|
|
#43 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Bitti diyorsun.... bitti diyorsun kocaman bir hava boşluğu oluşuyor yüreğimde birden üşüyorum çok üşüyorum garip bir dengesizlik../..yön devinimi otomatik bir yüreğim yok ki, o girsin devreye ve kurtarsın beni ne garip değil mi..? şimdiki zamanı yaşayıp, gelecek zamanı düşünürken, birdenbire geçmiş zaman kipinde takılı kalmak ve dalıp gitmek garip bir bilinmezliğe hemde çok garip türk dili edebiyatı şeklinde yaşanıyor aşklar türk dil kurumuna kendini beğendirmek ister gibi bitti diyorsun kırılıyor düşler birer birer ortalık düş kırıklığı sitesi ortalık yangın yeri nasıl toplarsın diye sorsam.. hayır../..cevaplama konuşmama hakkına sahipsin söylediklerini aleyhine delil olarak kullanabilirim istersen bir avukat tut diyeceğim ama bir avukat bile temizleyemez, çıkardığın yangının küllerini susuyorum susmak ağır gelsede bu kadar kolay işte kocaman bir yaşanmışlığı, sokaktan geçen eskiciye verir gibi, arkanı dönüp de gitmek üstüne kaç para aldın, yetti mi bir akşamlık otuzbeşliğine..? bitti diyorsun vuruyor bütün dalgalar yüreğime vuruyor umarsızlığın bütün bedenime şarkılar söylüyorum hiç durmadan şarkılar söylüyorum bir kalemde silebilenlere bitti diyorsun bu kadar kolay söylüyorsun cinsiyetsiz bir sevda bırakıyorsun şehir çöplüğüne bitti diyorsun tek bir kelimeyle kan döküyorsun.. alinti
|
|
|
|
#44 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Özcan Deniz - Nasip Değilmiş Yangin her askin yolu sevdim gördüm gözlerin karanlik kuyu düstüm öldüm ah gönlün simdi baska yare mesken ah el cekmiyor kara sevda benden sen hangi elde sevda olup actin ben karli daglar misali yalnizim yok bir sitemim hayatta hersey kismet soldu gencligim ömrümü askla ziyan ettim agla gönlüm nasip degilmis vuslat rahat uyu yar sana hakkimi helal ettim ah gönlün simdi baska yare mesken ah el cekmiyor kara sevda benden sen hangi elde sevda olup actin ben karli daglar misali yalnizim yok bir sitemim hayatta hersey kismet soldu gencligim ömrümü askla ziyan ettim agla gönlüm nasip degilmis vuslat rahat uyu yar sana hakkimi helal ettim
|
|
|
|
#45 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Tuğba Özerk - Yıkıldı Duvarlarım Küçücük bir söz bile söylemedin Acım vardı hiçbir şey demedin Gittin anlamsız kaldı gecelerim Önümde sorular ve alışkanlıklar Sözsöz tutulmak için verilirmiş sevgilim Vazgeçtin işte benden ve bu şehirden neyleyim Yıkıldı duvarlarım Önümde binlerce insan Aşkım bir hiç Sonu yerle yeksan Yıkıldım derin Kalbim delik deşik Ömrüm senin Nerdesin koca adam Hiçbir ben kalmadı ardında bıraktın Benden geçti artık anladım Arkamda kocaman dağlar vardı Önümde birsürü çıkmaz yollar
|
|
|
|
#46 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Sezen Aksu - Kınalı kuzum ne yiyor, ne içiyorsun elde değil aklım sende gece çok geç yatıyorsun gel de bir demli çay iç bende olmadı akşam yemeğe yetiş bari yolunu gözlüyor perihan hanım bu ayrı ev işine alışamadım sızlıyor ince ince sol yanım a nenni nenni kınalı kuzum büyüdün de adam mı oldun yanağı pembem, dudağı kirazım gözü okyanusum iyi ki doğdun bu yürek çarpıntısı ömürlük biliyorsun büyümedin hiç gözümde bebeğim sen ne diyorsun bir dualık mesafedeyim ne zaman sıkışırsan yanındayım ha bu arada soğudu havalar aman ha üşütme yine, kurbanın olayım a nenni nenni kınalı kuzum büyüdün de adam mı oldun yanağı pembem, dudağı kirazım gözü okyanusum iyi ki doğdun benim icin en özel sarkilardan biridir, rabbim bana da nasip etsin bir bebis insallah... ![]()
|
|
|
|
#47 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Onur San - Anladim Sevdim seni sevmiyorsun Aska kiymet vermiyorsun Vefa nedir bilmiyorsun Cennet olsam cehennemsin Günahtan gayri nemsin Maksat ayri yürek ayri Anladim anladim bitsin Anladim benim degilsin Anladim gönlün sevinsin Olamayiz senle gayri Yolumuz ezelden ayri Anladim yarim degilsin Gülün olsam soldurursun Kulun olsam öldürürsün Yarin olsam kandirirsin Basim öne egdirirsin Beni ele güldürürsün Yol tek olsa hedef ayri Anladim anladim bitsin Anladim benim degilsin Anladim gönlün sevinsin Olamayiz senle gayri Yolumuz ezelden ayri Anladim yarim degilsin
|
|
|
|
#48 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() veysel Şuan
Son Aktivite: 26.02.2012 10:24
Tecrübe Puanı: 1125
![]() |
NE KADAR COK YAZMISSIN EMEGINE SAGLIK....
|
|
|
#49 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Iyi Niyetli Hatalarim Hatalar... Bazen can sıkan, bazen can yakan hatalar... Bazen eksilten bazense olası olumlu sonuçları nedeniyle çoğaltan hatalar... Bazen gerip kopartan, bazense gerginlikten sonraki çekimle daha da birleştiren hatalar... Bazen yıkıcı, bazense yapıcı sonuçlara yol açan hatalar... Hatalar... Bazen kötü niyetli, bazen iyi niyetli hatalar... Bazen nefret dolu, bazense sevgi dolu hatalar... Bazen kasıtlı, bazense bilmeden, istemeden yapılan hatalar... Ömrüm boyunca çok hatalar yaptım, sonuçlarından çok dersler aldım... Bazen azaldım, bazen çoğaldım, çoğalttım... Hatalarımla hayattan koptum yeri gelince, yeri gelince hatalarımla hayata tutundum... Hayatı öğrendim düşe kalka... Yıka döke... Düşmeden kalkmayı öğrenmek zor... Yıkmadan yapmayı öğrenmek zor... Yaşayarak öğreniyor insan... Hataları ve doğruları yaparak öğreniyor hayatı, ve hayata dair herşeyi... Kendini ve karşısındakileri bu hatalar ve doğrular ile tanıyor, tanıtıyor... Büyüklüğü kıstas alırsak en ağır hatalarım kendime karşı olanlar olmalıydı aslında... Normal koşullarda beni en çok yıpratanların bunlar olması gerekirdi... Ancak ben karşımdaki kişilere karşı yaptığım hatalarda yıprandım hep... Onlara zarar verme düşüncesi ile, onları kırıp üzme gerçeğiyle acı çektim... Kendimle savaştım hep, savaş oklarımın yönü hep beni buldu... Kendime olan tahammülümü en çok bu anlarda yitirdim... Hatalar... Hatalarım... Özellikle sevdiğim kişilere karşı yaptığım iyi niyetli hatalarım... Sevdiklerimi üzdüklerim... Destek olayım derken yaraladıklarım. .. Yanında durayım derken acı verip karşıma aldıklarım... İyi niyetli hatalarım... Sebepleri en başta sevgim... Sonrasında bazen iyi bazense kötü sonuçlar doğuran empati yeteneğim... Olan olmayan her türlü olasılığı zihnimde ve duygularımda yaratabilme, yaşayabilme özelliğim... Sonrasında bazen o olasılıklar arasında yanlış olanlardan birini seçme ihtimalim... Empati yeteneğim... İyi niyetli hatalarımın çıkış noktası... Bir anlığına da olsa karşımdaki gibi düşünme, hissetme çabam... Ve sonrasında olasılıklar silsilesinde savruluşum... Çok açılı düşünmeye çalışıp, her açıdan birşeyler alıp ortalamasını bulma ve bunun gerçekliğine inanma yanılgım... İyi niyetli hatalarım... Karşımdakilere ve hatta bazen 3. kişilere zarar veren hatalarım... Beni en çok kahreden hatalarım... Her defasında sarsıldığım ama sonrasında yeniden, durmadan yaptığım hatalarım... İstesem de çoğu zaman engelleyemediğ im, çünkü sevgimin getirisi olan hatalarım... Ömrüm boyunca hatalarımla, özellikle iyi niyetli hatalarımla üzüp yaraladığım herkesten özür diliyorum... Ve inanıyorum ki çoğu bu hataları niye yaptığımı biliyordur.. . Biliyorlardır ki benim sevgim bazen beni bile aşacak şekilde psikopattır.. . Biliyorlardır ki hatalarımın esas sebebi onları kendimden önce tutuşum, ve yaralasam bile kendimden korumaya çalışıyor oluşumdur... Benim sevgim anaçtır, hatta psikopattır.. . Bağlanırım ve feci sahiplenici olurum... Bağlandıkça sevgim ve empatim artar... Özellikle dostlarım ailemden biri gibi olur... Bazen böyle iyi niyetli hatalar da yaparım... Sevgi söz konusu oldu mu herşey mübah olur bende... Benim sevgimi taşımak zordur, ama taşıyabilene de her zaman açıktır... Kim mi yazmış bunu? Ben, sen,o, herhangi biri.. Hatalarıyla çoğalan, büyüyen biri.. alinti
|
|
|
|
#50 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 15:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ömrüm boyunca hatalarımla, özellikle iyi niyetli hatalarımla üzüp yaraladığım herkesten özür diliyorum... Ve inanıyorum ki çoğu bu hataları niye yaptığımı biliyordur.. . Biliyorlardır ki benim sevgim bazen beni bile aşacak şekilde psikopattır.. . Biliyorlardır ki hatalarımın esas sebebi onları kendimden önce tutuşum, ve yaralasam bile kendimden korumaya çalışıyor oluşumdur...
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|