|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |
Anketimiz: Kürt Sorunu Varmı? | |||
Var; Direk Çözülmeli |
![]() ![]() ![]() ![]() |
87 | 47,54% |
Yok |
81 | 44,26% |
Bilmiyorum |
5 | 2,73% |
Diğer (Açıklayın) |
10 | 5,46% |
Katılımcı sayısı: 183. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#41 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ofgurleyuk78 Şuan
![]() Son Aktivite: 29.01.2010 16:58
Tecrübe Puanı: 773
![]() |
![]() Daha öncede söyledim. Pkk ile kürtleri karıştırmayın. Kürtlerden pkk ye satılmış bir kaç kanı bozuk çıkabilir.
![]() |
#42 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5479
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() yiğit olanın lokması, cana azıktır beyler
kimse bana söylemesin, buna yazıktır beyler soyu soysuz olanın sütü bozuktur beyler bunların soyu bozulmuş türke düşman göbekten bu hesaptır sorulmalı APO DENEN KÖPEKTEN. kan istediniz canlardan, bitmedi inadınız oğuz size yar olmadı,idi adınız senelerdir bu vatanın ekmeğini yediniz suyunuzu keseceğiz dağlardaki göletten bu hesaptır sorulacak APO DENEN KÖPEKTEN. dağlar,taşlar, bu ovalar,bilin ki TÜRKÜN yurdu aslımız insan neslidir,TÜRKE semboldür kurdu. soyu ermeni olanlar nerden bilecek kürdü ihaneti seyredin perdedeki delikten bu hesaptır sorulacak APO DENEN KÖPEKTEN. MEHMETCİKLER ŞEHİT DÜŞTÜ BU VATANIN UGRUNA VATAN MI İSTEDİNİZ LAN, VATAN MI İSTEDİNİZ LAN BEŞİKTEKİ BEBEKTEN bu hesaptır sorulacak APO DENEN KÖPEKTEN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Her günüm Cenaze Her günüm Sehit Bunlara sebep imralida Bir it oglu it.....!
![]() |
#43 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5479
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Arkadaşlar,
AKCAMAGARALI58,kardeşimizin naklettigi yavuz Sultan Selimin şiirinin Aciklamasina nacizane bir aciklama da bendenizden. Bu şiiri fark edip çeviren ,söylentilere göre bir yarbaydır. Olay şöyledir.Yavuz İran seferine giderken dogu anadoluda bir çeşme yaptırır.Askerlerin ihtiyaçlarını karşılıyacak büyüklükte. Dönüşünüde bu çeşme yüzünden aynı yol üzerinden pilanlar.Ama geldiginde ne görsün Kürtler,çeşmeyı yıkmış,kimisi o taşlarla ev,kimisi ahır kimiside bahçe duvarı yapmış.Çeşmeyi yerinde göremeyince beyninden vurulmuşa döner. Suçlular yakalanır ,cezalandırılır.Ondan sonra aynı yere çok daha büyük bir çeşme yaptırır ve o meşhur şiiri çeşmenin taşıma kazdırır. Kürt kardeşlerimiz nedense yapma yerine çok kere yıkma meraklısıdırlar.. Dogudaki köprülerin altındaki demirleri hiç çekinmeden keser satarlar. Köprü sonra yıkılacakmış onu kattiyen enterese etmez. Mutlaka hepisini aynı katagoriye sokamayız.Ama o tiynette olanları az deyildir. Erzincanda ,akşam şehirden eve yaya olarak dönen Kivramı Firat köprüsü çıkışında silahı dogrultur Gozer adlı Kürt,eller yukarı der. Ve ilave eder,looo donin köynegin galsinde bahşa neyin vorsa hepsini yere goy.Kivram denileni yapar.Gozer loo şimdi köyüne güdebülürsun der. Yıllar ve yıllar sonra bu Kürt gelir köye yerleşir.Tabiki benim kivramın o köyde oldugunu bilmemektedir. Hiç topluluga girmeyen Gozer,bir gün nasıl olursa kahveye gelip tek olarak bir masaya ilişir. Onu gören kivram hemen tanır adamını. Eeeee köylü şu adamı görüyormusunuz? Filan tarihte beni Firat köpsüsünde don gömlek soymuştu. Ordan biri atılır.Dua et don gömlek soymuştur. Ya onlarıda alsaydı nasıl köye gelirdin? Çayını hıç kimseye bakmadan yudumlayan Gozer ,yine hiç karşılık vermeden kahveyi terk etmişti. evet gerçekler maalesef çok acı. Atatürk Erzurumdan Erzincana gelirken Mutu deresi denilen dar bogazda Kürtler tarafından yaylım ateşine tutulmuşlardı. Hemen karşı ateşe başlayan askerler,kürtleri kaçırmışlardır. Bunların fikir babaları hep batılılar,genelde ingilizler olmuşlardır.
![]() |
#44 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1300
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
20 tane adamlarını meclise sokan da benim.Onun için onlara değil bana kızın. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Yiğido
![]() ![]() Kadirhan Şuan
![]() Son Aktivite: 07.06.2010 13:40
Tecrübe Puanı: 722
![]() |
![]() öyle bir sorun yok olamazda ....ama bazı gruplar Türkiede ayrım yapmak için yaygara yapıp ülkemizin düzenini bozmaya çalışıyorlar..tabi bunlar dış ülkelerden desdekleniyorlar...inşAllah güzel ülkemiz güzel halkı galyana gelmez ve böyle bir sorun olmaz..çünkü biz bu ülkeyi almak için kurtuluş savaşunda Kürdü Türkü, Çerkezi omuz omuza vererek , kanlarımzla almışız...
Ne Mutlu Vatanı içinde ayrım yapmayanlara... vesselam |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ero Şuan
![]() Son Aktivite: 13.08.2012 01:57
Tecrübe Puanı: 679
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1300
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
2-Bilip bilmeden konuşuyorsun diyorsun ama asıl bilmeden konuşan sensin.AK partiye tek oyum nasip olmadı.AK partiye oy verdiğimi nereden çıkardın bilmiyorum. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Yasaklı
![]() Tekin Barlas Şuan
![]() Son Aktivite: 15.12.2008 14:50
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Kürt sorunu yok azami derecede kişilik sorunu var Türkiyede.Aynı çatı altında TÜRKÜZ deyip birbirimize söven insanlarız.Nekadar acı
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kürt sorunu varsa nedir?
Ne isteniyor? Ülkede ne isteyipte yapamıyorlar? Türk vatandaşından eksik yanları ne? Hangi ayrımcılık uygulanıyor bunlara? Ne tür bir hakları kısıtlanıyor? Eğer bunlar açıklanırsa bizde öğrenmiş oluruz sorunları?
![]() |
#50 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() !~+4upn| q!y4rI Şuan
![]() Son Aktivite: 22.01.2014 21:39
Tecrübe Puanı: 678
![]() |
![]() Bilmiyorum....................
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kürt Yönetimi sınırları aştı! | _DuMaN_58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 16 | 06.09.2009 15:26 |
Sorunu Belediye Çözsün, Demekle Olmuyor | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 6 | 28.10.2008 15:46 |
AKŞAM ÇERKEZİN KAHVESİNE GİDEN VARMI | ABDULLAH DUMAN | Organizasyonlar | 7 | 17.09.2008 16:36 |
-->Sizce, başörötüsü sorunu için referanduma mı gidilmeli, Meclis mi çözmeli?(ANKET) | ceylankimya | Arşiv | 5 | 05.02.2008 16:58 |
KÖYDES PROJESİ İLE SU SORUNU TARİHE KARIŞIYOR | SEMİH-58 | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 1 | 14.09.2007 15:57 |