Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.06.2009, 13:33   #41
sivaslı yıldız
Yiğido

sivaslı yıldız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslı yıldız Şuan sivaslı yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.02.2012 01:17

Tecrübe Puanı: 669 sivaslı yıldız isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Münevver'in raporu tüyler ürpetti

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Tatlidilin dediği gibi onlar ana babadan habersiz iş çevirirken onlar ana babaya çok mu itaatlılar söylermisiniz ???
Zaten sizin için sizin dışınızda ki herkes şöyle böyle (moda deyimiyle öteki) ..

Bakın ''inanç'' lı olmayı hakikaten bende önemsiyorum.. Ama yazdığınız her mesajda siz dinin arkasına saklanarak afedersiniz cahilliğinizi saklamaya çalışıyor havasına bürünüyorsunuz benim gözümde.. O pencereyi kapatsak mesela bi süreliğine, öncelikle insan olarak Seva ne düşünür onu bi bilsek sonra bu konuları sizinle tartışsak daha yerinde olacak sanırım..
Goruyub, nesillere biz de hediyye verek.
sivaslı yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.06.2009, 13:57   #42
HARBİKIZ
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

HARBİKIZ Şuan HARBİKIZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.07.2014 10:39

Tecrübe Puanı: 0 HARBİKIZ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

her şey tamam da bu kız gece yarıları barlar da diskotekler de gezerken üstündeki o kıyafet diyemiyeceğim bez parçalarıyla uygunsuz yerlerde ve uygunsuz kişilerle sabahlarken ailesi nerdeymiş acaba.....................
HARBİKIZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.06.2009, 14:02   #43
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2201 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
sivaslı yıldız Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Zaten sizin için sizin dışınızda ki herkes şöyle böyle (moda deyimiyle öteki) ..

Bakın ''inanç'' lı olmayı hakikaten bende önemsiyorum.. Ama yazdığınız her mesajda siz dinin arkasına saklanarak afedersiniz cahilliğinizi saklamaya çalışıyor havasına bürünüyorsunuz benim gözümde.. O pencereyi kapatsak mesela bi süreliğine, öncelikle insan olarak Seva ne düşünür onu bi bilsek sonra bu konuları sizinle tartışsak daha yerinde olacak sanırım..
insanlık dinde başlar dinde biter insanın dini olmazsa zaten o insanlıktan çıkar sizin bahsettiğiniz cahillik dinse size daha ne diyebilirimki sizin dinle ne alıp veremediğiniz varda bunları bu kadar rahat konuşabiliyorsunuz insan olmak önce dinine sadık kalmaktır

İslâm dininin bütün insanlığa ne büyük bir rahmet olduğunu anlamak için, dünyanın asr-ı saadetten önceki ve ondan sonraki halini nazara almak lazımdır.

İslâmiyet’ten önce, bütün dünya cehalet ve dalaletin, terör ve anarşinin insafsız pençeleri altında kıvranıyordu. Dünyayı kavuran bu vahşet ve dehşetten Arap yarımadası da hissesini almıştı. İnsanlar kız evlatlarını diri diri toprağa gömmekle iftihar ederlerdi. Hurafelere inanırlar ve kendi elleri ile yaptıkları putlara tapar, onlardan yardım dilerlerdi.

karanlık dönemde, Kur’anın nuru Arap Yarımadasının bir köşesinden güneş gibi tulu etti. Küfür ve zulmün en kesif tabakalarını parçaladı. Ulvî tecellisiyle gözleri kamaştırdı, feyiz ve hidayetiyle ruhları temizledi, akılları parlattı, vicdanları ziyalandırdı. Şirki kaldırıp kalplere tevhidi yerleştirdi. Zulmü kaldırıp yerine adaleti tesis etti. Sinelerden kini ve düşmanlığı çıkardı, yerlerine muhabbet, şefkat ve merhameti yerleştirdi

alıntı
Şimdi çıkmışsınız dini insanlardan ayıramazsınız

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.06.2009, 07:29   #44
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1455 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Vali söyledi: Tek zanlı Cem Garipoğlu; Garipoğlu ailesinin o çucuğu adalete teslim etmek BOYNUNUN BORCU

SATANİST BULGU YOK
İstanbul Valisi Muammer Güler, kız arkadaşı Münevver Karabulut'un başını keserek öldürdükten sonra ortadan kaybolan Cem Garipoğlu'nun Bahçeşehir'deki villaları ile Etiler'deki sokakta bulunan kamera görüntülerinin ortadan kayıp olduğu iddialarını yalanladı.

STAR TV ana haber bülteninde Uğur Dündar'ın sorularını yanıtlayan Güler, görüntülerin ellerinde olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu:

“Görüntüler biraz bulanık. Ancak görüntülerdeki kişinin Cem Garipoğlu olduğunu tespit ettik. Zanlı cesedi araca tek başına koymuş ve çöp konteynırına da tek başına bırakmış. Bu görüntüler ışığında tek zanlı Cem Garipoğlu'dur.”

Vali Güler, soruşturmanın selameti açısından görüntüler ile ilgili olarak fazla açıklama yapılmadığının altını çizerek, Karabulut ailesinden sabırlı olmalarını istedi. Münevver Karabulut'un ailesini bir baba olarak çok iyi anladığını vurgulayan Güler, “Acısı nedeniyle bazen sert açıklamalar yapıyor. Ancak Emniyet Müdürümüz Cerrah ve ekibi gece gündüz çalışıyor. Önemli bulgular var elimizde. Aile bize olan güven ve inancını yitirmesin” dedi.

Vali Güler, cinayette satanist bulgular elde edilip edilmediği sorusunu ise “Hayır, ancak Münevver Karabulut'un ailesi, Cem Garipoğlu ve kardeşinin bu tür sitelere üye olduklarını tespit ettiklerini söylediler. Biz tüm bunları bir bir değerlendiriyoruz. Ailenin iddialarını da dikkate alıyoruz” şeklinde yanıtladı.
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.06.2009, 18:06   #45
sivaslı yıldız
Yiğido

sivaslı yıldız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslı yıldız Şuan sivaslı yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.02.2012 01:17

Tecrübe Puanı: 669 sivaslı yıldız isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
insanlık dinde başlar dinde biter insanın dini olmazsa zaten o insanlıktan çıkar sizin bahsettiğiniz cahillik dinse size daha ne diyebilirimki sizin dinle ne alıp veremediğiniz varda bunları bu kadar rahat konuşabiliyorsunuz insan olmak önce dinine sadık kalmaktır

İslâm dininin bütün insanlığa ne büyük bir rahmet olduğunu anlamak için, dünyanın asr-ı saadetten önceki ve ondan sonraki halini nazara almak lazımdır.

İslâmiyet’ten önce, bütün dünya cehalet ve dalaletin, terör ve anarşinin insafsız pençeleri altında kıvranıyordu. Dünyayı kavuran bu vahşet ve dehşetten Arap yarımadası da hissesini almıştı. İnsanlar kız evlatlarını diri diri toprağa gömmekle iftihar ederlerdi. Hurafelere inanırlar ve kendi elleri ile yaptıkları putlara tapar, onlardan yardım dilerlerdi.

karanlık dönemde, Kur’anın nuru Arap Yarımadasının bir köşesinden güneş gibi tulu etti. Küfür ve zulmün en kesif tabakalarını parçaladı. Ulvî tecellisiyle gözleri kamaştırdı, feyiz ve hidayetiyle ruhları temizledi, akılları parlattı, vicdanları ziyalandırdı. Şirki kaldırıp kalplere tevhidi yerleştirdi. Zulmü kaldırıp yerine adaleti tesis etti. Sinelerden kini ve düşmanlığı çıkardı, yerlerine muhabbet, şefkat ve merhameti yerleştirdi

alıntı
Şimdi çıkmışsınız dini insanlardan ayıramazsınız

Tahmin ettiğim gibi yine aynı yerdeyiz..

Eğer size cevap olarak ben şöyle biriyim , böyle biriyim, hayır yanlış düşünüyosunuz gibi cümleler edeceğimi sanıyorsanız, çok beklersiniz.. Benim hakkımda istediğinizi düşünebilirsiniz..

Ancak şunu unutmayın; sadece okumak yetmez, sadece bilmek te yetmez, düşünmekte gerekir.. Sizin yukarda yazdığınız kadarının yüzlerce katı cümle ezberimdedir,elhamdulillah.. Ancak hiçbiri onlardan bana kalanlarla kurduğum cümle kadar beni anlatmaz.. Demek istediğim buydu..
Goruyub, nesillere biz de hediyye verek.
sivaslı yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.06.2009, 19:18   #46
tekniker58
Tecrübeli Yiğido

tekniker58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tekniker58 Şuan tekniker58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.08.2014 17:40

Tecrübe Puanı: 709 tekniker58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ilgisizlıik mi? yoksa başka birşey mi. hepside şatafatlı hayat tan mı kaynaklanıyor ilmi ve dini bilgi eksikliği.
Alt 08.06.2009, 22:03   #47
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2201 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
sivaslı yıldız Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Tahmin ettiğim gibi yine aynı yerdeyiz..

Eğer size cevap olarak ben şöyle biriyim , böyle biriyim, hayır yanlış düşünüyosunuz gibi cümleler edeceğimi sanıyorsanız, çok beklersiniz.. Benim hakkımda istediğinizi düşünebilirsiniz..

Ancak şunu unutmayın; sadece okumak yetmez, sadece bilmek te yetmez, düşünmekte gerekir.. Sizin yukarda yazdığınız kadarının yüzlerce katı cümle ezberimdedir,elhamdulillah.. Ancak hiçbiri onlardan bana kalanlarla kurduğum cümle kadar beni anlatmaz.. Demek istediğim buydu..
Yazdıklarınızla neyse osunuzdur

Aynı şekilde ben kimse hakkında sen busun şusun hitaplarda bulunmam Çünkü sizi ve sizin gibi düşünenleri tanımıyorum

Sadece farkındaysanız bu gibi olaylar dini insanlardan uzaklaştırarak manevi yoksunu oluyoruz manevi değerini kavrayamıyoruz
Evet sadece okumak yetmez bilmekte yetmez düşünmekte yetmez...

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.06.2009, 08:39   #48
heartache58
Usta Yiğido

heartache58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

heartache58 Şuan heartache58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.02.2014 13:13

Tecrübe Puanı: 813 heartache58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Münevver'i arka kapıdan gizlice ölüme götürmüş
09.06.09

MÜNEVVER Karabulut cinayetindeki son gelişme kafaları daha da karıştırdı. Genç kızın, katil zanlısı sevgilisi Cem G. tarafından Bahçeşehir'deki villaya ön kapıda bulunan kameralara yakalanmamak için arka kapıdan alındığı ortaya çıktı.

Soruşturmayı yürüten savcı ve Cinayet Masası dedektifleri, Münevver Karabulut'un katil zanlısı olarak 98 gündür aranan Cem G.'nin Bahçeşehir'deki villasında dün incelemelerde bulundu. Kamera kayıtlarında Münevver'in olay günü villaya girdiği anın görüntülerinin olmaması üzerine çevrede keşif yapan Savcı Faruk Erşen ile dedektifler villanın arka bölümünde bir kapı daha olduğunu fark etti.

KAMERAYA YAKALANMAMAK İÇİN...

Yapılan incelemelerin ardından, Münevver Karabulut'un, katil zanlısı sevgilisi Cem G. tarafından ön kapı yerine güvenlik kameralarının olmadığı arka kapıdan içeriye alındığı belirlendi. Bu şok gelişme, cinayetin önceden planlandığı iddialarını güçlendirdi. Daha önce Münevver Karabulut'un Cem G.'nin ailesiyle ilgili bilmemesi gereken bir sırrı öğrendiği ve bu nedenle öldürülmüş olabileceği de öne sürülmüştü.

İBİZA'DA TATLI HAYAT

Türkiye'yi sarsan Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili sır perdesini aralamaya çalışan polis, cinayetin bir numaralı zanlısı Cem Garipoğlu'nun yeni görüntülerine ulaştı. İspanya'nın dünyaca ünlü tatil mekanı olan İbiza'da kaydedilen görüntülerde, Cem yabancı uyruklu kız arkadaşlarıyla gününü gün ediyor.

CİNAYETİN SENARYOSU KAMERADA

Show TV'de yayınlanan görüntülerde, oldukça ilginç bir ayrıntı da var. Kız arkadaşlarıyla tatil yapan Cem, bir arkadaşına yapılan şakayı kaydederken, "kafa kesmekten" bahsediliyor.

Kaynak:[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] arka kapidan gizlice olume goturmus&ver=07

CİNAYETİN SENARYOSU KAMERADA

Show TV'de yayınlanan görüntülerde, oldukça ilginç bir ayrıntı da var. Kız arkadaşlarıyla tatil yapan Cem, bir arkadaşına yapılan şakayı kaydederken, "kafa kesmekten" bahsediliyor.

İşte o insanın tüylerini ürperten diyalog; (video): [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
heartache58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.06.2009, 23:25   #49
kronik
Alt Forum Yöneticisi
NO AVATAR

kronik Şuan kronik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.12.2020 17:41

Tecrübe Puanı: 1387 kronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz sein

ben o görüntüleri izledim ve hiç beğenmedim..o yaşta içkiler,barlar,kadınlar,kızlar ...

başına buyruk bir hayat,karışan yok
ya bu çocuk hayatı bence çokkkkkkkkkkkkk hızlı yaşamış ..çok çabuk tüketmiş ve farklı birşeyler yapmak istemiş...bu yaşta bu kadar çokşey yaşamamalıydı ve bu hayatta bir amacı olmalıydı..bence bu çocuğun hayatta bir amacı yoktu çünkü herşey onun önünde idi ve bir tatminsizlik vardı.. cem şu an üçkağıtçılık konusunda uzman olan insanlar tarafından saklandığı için ilerde yakalansa bile ona ifadesinde ne anlatacağı,nasıl olayı daha masum göstereceği falan anlatılıyodur ve yakalanınca ki inş yakalanır hapiste öyle sıkıntı çekeceğini falan sanmıyorum onu tek kişilik bi odaya koyarlar tv si falan herşeyi olur tek sıkıntısı dışarıya çıkıp gezememek olur yoksa diğer mahkumlar gibi kötü muamele görüp işkence falan görüceğini mi sanıyosunuz? ayrıca parası olan herkesi aynı kefeye koymayın lütfen,bunlar parayı olabildiğince kötü işlerde kullanan ve bunu normal gören ,bikaç tane mafya bozuntusuna para yedirip arkasını kollattıran adamlar...bu çocuğun babası da amcası da zamanında dolandırıcılıktan hapis yatmış insanlar yani bunlar illegal işlerle uğraşıp haram yiyen yaratıklar.

çocuklarla diyalog tabiki çok önemli ve olmalıda ama hiçbir şeyin garantisi yok doğru "sevgi" yi öğrenebilmek,öğretebilmek.Tama m,herkesin doğrusu farklı.Ama,doğru sadece bir tane.Aileler,bizler yani neyi,nasıl öğrendiysek doğruyu o kabullenip öyle öğretiyoruz.

hepimiz için esas önemli olan kötüye denk gelmemek..gelince ailene,yakınlarına haber vermiş olsan da olacakların önüne geçemezsin..ama bunu söylerken kaderci olmak da olmaz tabiki tedbirli,dikkatli olmak lazım..
çocukları baskı altına almadan bilinçlendirmek lazım..geriye dua etmek kalıyor..
hepimizi allah korusun..
Alt 10.06.2009, 01:04   #50
yiğidoturan
Usta Yiğido

yiğidoturan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yiğidoturan Şuan yiğidoturan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.07.2014 12:58

Tecrübe Puanı: 1071 yiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDI

Allah böyle ********leri kahretsin fırsat vermesin bunlara

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)