![]() |
#41 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() NECMEDDİN ÖZBEK Şuan
![]() Son Aktivite: 18.01.2015 21:31
Tecrübe Puanı: 1522
![]() |
![]() [quote=H_Turan;594410]O zaman Savıu fikrini yaz Bir Şey Dediğim Yok Yanlız Başka Konu ile Bağlantı kurma Hemde Herkez Aynı Görüşü olacak diye bir şey yok Karşıt görüşlerede Saygılı olomak zorundayız Eğer Demokrasiye i
benim yazdığım fikir değilmi bir yıla yakındır bu sitedeyim hiç kimsenin siyasi görüşüne ne karışırım nede karşıt görüşlü diye kurduğum dostluğa helal getiririm sitede en çok sevdiğim insanların tamamına yakını başka görüşte olsalar bile görüşlerine saygı duyarım benim sivasta en yakın dostum ve arkadaşım M.H.P.il başkanı rahmetli mustafa kartalcı idi halen yokluğunu büyük bir hasretle arıyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() titizyiğido Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2012 23:55
Tecrübe Puanı: 756
![]() |
![]() güçlenecem diye eldeki 1 dende olurlarsa hiç şaşırmam..........devenin kuyruğu yaşı ilerledikçe kısalırmış türkiyede sol buna benzer uzamaz,kısalır.............
![]() |
#43 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
![]() Son Aktivite: 14.10.2014 18:19
Tecrübe Puanı: 779
![]() |
![]() Chp Ne zaman Halka Dönerse o zaman güçlenir İstiyoruz güçlenmesini Gerçek Demokratik Sol Çizgisini sürdürmesi lazım ama Şu anki Chpyi o çizgide görmüyorum
![]() |
#44 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Mucize,sürpriz.. O türden bir şey olur 2 CHP vekili..
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#45 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() Kimin aklına gelirdi Doğan Ürgüp %50 oy alıp belediye başkanı olacak. Sürprizlere açık olmalıyız
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Cley'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#46 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1211
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Doğan Ürgüp'deki gibi ekstra bir olaya ihtiyaç yok bu kez... Yani herkesin ortak kanısı 1 vekili belli olan bir partinin 2. vekili çıkartması çok büyük bir sürpriz değildir. Normal her ile olan siyasi çekişmeler... İzmir'de de AKP'nin 6-7 vekil çıkartması sürpriz olmaz, olay böyle illerde yani ideolojik olarak yelpazenin aynı tarafında olan bir kaç partinin çok güçlü olduğu illerde 3. partiler normal şartlarda diğer illerde olsa 2. vekil şansı bulamazken bu olay karşısında bulabiliyor... Hep söylüyorum, Şener'in bağımsız adaylığı, BBP'nin durumu ya CHP'ye 2. ya da MHP'ye 1 vekili getirecek ama AKP'den fazla alamayacak... Zaten almamalı da, bunu fikirsel ya da ideolojik olarak, muhalif olduğumdan değil Sivas için söylüyorum...
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#47 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() NECMEDDİN ÖZBEK Şuan
![]() Son Aktivite: 18.01.2015 21:31
Tecrübe Puanı: 1522
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
![]() Son Aktivite: 14.10.2014 18:19
Tecrübe Puanı: 779
![]() |
![]() Sizin sayenizde Abi
![]() |
#49 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 14:55
Tecrübe Puanı: 1356
![]() |
![]() Ben daha çok CHP nin ülke genelinde yüzde kaç oy alacağını merak ediyorum? Sanırım oy aoarnları düşecek. Ancak AKP de CHP de kendi minvallerinde alternatifleri olmayan partiler. Ve oylar da bence bu doğrultuda şekillenecek.
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar goramaz'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#50 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1211
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() AKP'ye oy veren çok eski CHP'li var, DSP'Li var... Alevi açılımı, Kürt açılımı demorasi söylemleri ile o insanların oylarını aldılar ama o insanlar özellikle 12 Eylül Referandumu sonrası olan olayların, daha fazla demokrasinin geleceğini sananların gördükleri gün be gün faşizme gidildiği, diktatörlüğe gidildiği olunca o oylar geri evlerine dönecek... Seçim günü hangi partiye oy vereceğine karar veren %20 civarında bir seçmen grubu var Türkiye'de her zaman... O insanların düşünceleri çok önemli... Ayrıca bunca yalanın yanında insanları kandırıp referandumda oylarını alan AKP %58 almış olabilir ancak bunun % kaçı AKP oyu değil? %1, 2,5,10? Açıkçası en az %20'i AKP'ye ait değil çünkü MHP ve CHP'nin dışında tüm partiler Evet vereceklerini açıkladılar... MHP'nin de Hayır çıkması için ne kadar az çalıştığı ortada... Yani %42 Hayır oyunun ancak be ancak %12'si MHP oyu %2 civarında da TKP gibi küçük marjinal partiler Hayır'ları var... Yani anlayacağınız Türkiye'nin en doğru anketi olan 12 Eylül Referandumundan çıkan sonuçlar %27-28 CHP ve %38-40 AKP'dir... Oyunun düşeceğini nerden çıkardınız? Ben anlayamadım tam ki işçisi köylüsü madencisi CHP'ye akın ediyor Sivas'ta bile bunu görebiliyoruz, en azından CHP üyesi olan birisi olarak yaptığımız çalışmalarda bunu çıplak gözle canlı olarak yaşıyoruz, halkın tavrı bakışı yaklaşımı çok değişti...
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|