![]() |
#491 |
Yiğido
![]() ![]() emirgil Şuan
![]() Son Aktivite: 13.11.2008 23:10
Tecrübe Puanı: 651
![]() |
![]() zeki abicim hayırlı akşamlar nasılsın abi saglıgın sıhatin iyidir inşallah valla abi dogru söylüyorsun aslında çok yakın akrabayız ama işte iş güç derken unutulmaması gereken bazı şeyleri unutmak degilde elinde olmadan aksatıyorsun geciktiriyorsun valla ancak bugün fırsat bulup karşıya senin yegenlerin yanına kezük halama gide bildim gelirken size de ugradık işteydin zeki abicim tekrar başımız sagolsun abi hayırlı akşamlar bi istegin bi arzun varmı abicim
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#492 |
Yiğido
![]() ![]() zeki yigit Şuan
![]() Son Aktivite: 12.06.2009 22:45
Tecrübe Puanı: 642
![]() |
![]() sevgili kardeşim hakan öncelikle sevgi ve saygılarımı sunarım senin gelmen beni cok mutlu etti allah senden razı olsun cok acele ettim sizlere yetişmek icin ne kadar cabuk geldimse sizin işiniz acilmiş göruşemedik kusuruma bakma inşallah bizde size iyadeyi ziyarete gelecegiz sevgili hakancıgım senin yerin benim her zaman yanımda muhdeedırdır bu arada annenede selamlarımı sunarım teşekkurlerimi sunarım ayrıca sende baba olmuşsun bu vesile ile sizlerinde gözunuz aydın olsun yuce rabbim analı babalı buyutsun selamlarımla en kısa zamanda göruşuruz allaha amanet ol zekiyigit
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Yiğido
![]() |
![]() sevgili kardeşim metin nasılsiniyimisin selamlarımı sunarım umarımki saglıgın sihatin iyidır babana ve annene selamlarımı sunarım ayrıca ev halkınada selamlarımı sunarım umarımki kısa bir zamanda göruşuruz neyse kardeşim bu msn işini neden bu kadar gundem yapıyorlarki bu bilgi sayarda msn ne icin cıkmiş insanlar birbirleri ile iletişim kurmaları icin icat edilmiş evet ben butun yazdıgım msajlarımda hepsinde msn yazdım ve bundan sonrada yazmaya devam edecegim bence hic bir masuru yok ve insan olan bu işi dogru bir şekle göre yapar ve hic bir zaman kimse kimseyi uzmeye hakkı yoktur neticede bursı bir hukuk devleti neyse bu işi fazla abartmiyalım rafa kaldıralım selamlarımla zekiyigit
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Yiğido
![]() |
![]() sevgili kardeşim sinan yigit selamlarımı sunarım şaban amcave ayşe yengeme ve ev halkına selamlarımı sunarım nasılsın kardeşim iyimisi inşallah iyisindir benim cep no.0533.391.06.88.no ararsın bu arada herkese selamlarımı sunarım zeki yigit
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Yiğido
![]() ![]() emirgil Şuan
![]() Son Aktivite: 13.11.2008 23:10
Tecrübe Puanı: 651
![]() |
![]() amin zeki abicim allah cümlemizden razı olsun zeynep yengeye söyledik işimiz aceleydi abi inşallah başka bir zaman uzun uzun otururuz buyur gel zeki abicim başım üstüne herzaman beklerim..estafurullah zeki abi ne demek asıl sen kusura bakma abi anneminde çok selamı var. evet abi baba olduk ugraşıp duruyoruz valla.teşekkürler zeki abicim hayırlı günler ALLAHA EMANET OL
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#496 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() EMİRGİL Şuan
![]() Son Aktivite: 08.12.2008 18:45
Tecrübe Puanı: 654
![]() |
![]() Zeki abi selamlar.Şükürler olsun hepimiz iyiyiz ayrıca bizden'de size selamlar!Msn ile ilgili geçen bizim siteye bir arkadaşın uyarısı oldu mail adreslerinizi alelen yazmayın diye sanırım haklıydı sakıncalarının oldugunu biliyorum bende bu konuyla ilgili ekleme yaptım:Hatta yazımı dikkatli okuduysan bu hatayı benim yapabilecegimi'de yazdım şimdiki nesiller gibi internet'aşina olmadıgımızı belirttim'Diger ifadem ise tamamıyla işin latifesi...Selamlar.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() EMİRGİL Şuan
![]() Son Aktivite: 08.12.2008 18:45
Tecrübe Puanı: 654
![]() |
![]() Sevgili hakan kardeşim BABA olmuşun seni tebrik ediyorum allah saglıklı,sihhatli büyümesini nasip etsin.Ev halkına selamlar.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Yiğido
![]() |
![]() selamlar sinan yigıt kardeşim meyi adresini aldım cok menmun oldum inşallah bundan sonra sık sık göruşuruz önemli olan akrabalık ve bir amca ogulları olarak bir birimizi unutmayalım dostluklarımızı her zaman pekiştirelim selamlarımla zeki yigit
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Yiğido
![]() |
![]() selamlar canım kardeşim hakan mas aldım teşekkur ederim ev halkına selamlar bu arada ihsan amcam istanbuldamı nerde kalıyor selamlarımı söylersi kendine iyi bak allaha emanet ol zeki yigit
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#500 |
Yiğido
![]() |
![]() selamlar canım kardeşim metin selamlar ne oldu böyle sitede hic bir hareketlenme yok ne oldu böyle millet icine kapandı biraz daha uye kayıt edelimde şu dernek işini gundeme taşiyalım artık cok gec kalınmiş oldu herkese selamlarımla zeki yigit
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|