![]() |
#5131 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1106
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Arzu Sahin_ benim canim kimin canii . . .
![]() |
#5132 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1064
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cengiz Özkan - Zilha Gelin
Allah Allah dedik ata bindirdik Hayır dua ilen yola gönderdik Kıble tarafından elden aldırdık Nettin Kızılırmak allı gelini Ah zilha gelini Heeey Martin getir şu kartalı vuralım Dalgıç getir şu gelini bulalım Biz gelinsiz köye nasıl varalım Nettin Kızılırmak zilha gelini Anam anam gülümü Heeey Kızılırmak bırakmamış huyunu Kurban ettik sürüleri koyunu Göremedim güveyinin boyunu Nettin Kızılırmak zilha gelini Anam anam anam anam gülümü Anam anam anam anam gülümü
![]() |
#5133 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Harika avci
Alisirim. Kısmet değilmiş mutluluk, Unutmaya çalışırım, Bir sevenim olur elbet, Sevmesede alışırım, Sende açsamda gözümü, Yoktu bu aşkın çözümü, Zaman avutur gönlümü, Hasretine alışırım, Sevmesende alışırım, Hep aynı kalsa acılar, İnsan oğlu nasıl yaşar, Bir gün küllenir anılar, Yanmayada alışırım, Sende açsamda gözümü, Yoktu bu aşkın çözümü, Zaman avutur gönlümü, Hasretine alışırım, Sevmesende alışırım............!!!!!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5134 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1064
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() emel sayın
GÖZYAŞIMDA SAKLISIN Hicâz (Düyek) Bestekâr : Zekai Tunca Gözyaşımda saklısın ağlayamam ben Düşeceksin sanırım kirpiklerimden Damarımda kan olup dolaşıyorken Beni böyle bırak git git gidebilirsen Git mutlu olacaksan beni düşünme Sen iyi bak kendine beni dert etme Önce beni bir dinle bir bak halime Beni böyle bırak git git gidebilirsen Bir kapanmaz yarayla böyle çaresiz Belki yine yaşarım sevgisiz sensiz Git yolun gülle dolsun güller dikensiz Beni böyle bırak git git gidebilirsen Git mutlu olacaksan beni düşünme Sen iyi bak kendine beni dert etme Önce beni bir dinle bir bak halime Beni böyle bırak git git gidebilirsen
![]() |
#5135 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 886
![]() |
![]() Sezen Aksu - Güvercin...
![]() ![]() |
![]() |
#5136 |
Navigator
![]() Engin Nursani
Mutlumusun? Sana bağli aşk ipimi çözdün işte mutlumusun Derdim çile gam yükünü ezdin işte mutlumusun Derdim çile gam yükünü ezdin işte mutlumusun Mutlumusun mutlumusun son yuvamda tatlimisin Seyret gece mehtabini dinle aşkin hitabini Kalleşligin kitabini yazdin işte mutlumusun Kalleşligin kitabini yazdin işte mutlumusun Mutlumusun mutlumusun son yuvamda tatlimisin Sevmem sevda pazarini sevda sözü yazarini Nurşani`nin mezarini kazdin işte mutlumusun Nurşani`nin mezarini kazdin işte mutlumusun Mutlumusun mutlumusun son yuvamda tatlimisin.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5137 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1106
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Mustafa Özarslan _ Yoruldum ***
![]() |
#5138 |
Navigator
![]() Ali SAN
Sari Güller SENİ SARI GÜLLERE BENZETİYORUM AMA AYRILIK KOKMA SENİ YANA DÖNE ARIYORUM HER TARAFTA GÖZDEN KAYBOLMA GÖRÜLÜRKİ İKİMİZİNDE GÖNLÜNDE AŞK VAR SANILIRKİ İKİMİZDE OLAMAYIZ YAR SEN YARALI BEN YARALI DERTLER BİZE TEK SIRALI YARALARIMIZ KABARIR GÜN BATARKEN AKŞAMLARI SENİ UÇURUMLARA BENZETİYORUM AMA UÇMAYA KALKMA SENİ DELİLER GİBİ İSTİYORUM AMA DELİYİM SANMA GÖRÜLÜRKİ İKİMİZİNDE GÖNLÜNDE AŞK VAR SANILIRKİ İKİMİZDE OLAMAYIZ YAR SEN YARALI BEN YARALI DERTLER BİZE TEK SIRALI YARALARIMIZ KABARIR GÜN BATARKEN AKŞAMLARI... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5139 |
Navigator
![]() Zara
Kizim Diyor Kaldim anam gurbet elde hasret sabrimi deniyor yüzünü göreyim gel de eller beni göndermiyor yüzünü göreyim gel de eller beni göndermiyor nerde bir yolcuyu görsem aklima silam geliyor ben nezaman bir of ceksem hatrima anam geliyor ben nezaman bir of ceksem hatrima anam geliyor [nakarat] kizim diyor, gözüm diyor, aglama sus kuzum diyor kizim diyor, gözüm diyor, aglama sus kuzum diyor Benden garip dertli anam senden ayri olmaz yaram ne sarilan ne seven var eller sen degil ki anam ne arayan ne soran var caresizim halim yaman. nerde bir yolcuyu görsem aklima silam geliyor ben nezaman bir of çeksem hatrima anam geliyor ben nezaman bir of çeksem imdada anam geliyor kizim diyor gözüm diyor aglama sus kuzum diyor kizim diyor gözüm diyor aglama sus kuzum diyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5140 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 886
![]() |
![]() Sezen Aksu - Hala haber bekliyorum
![]() ![]() |
![]() |