![]() |
#511 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() EMİRGİL Şuan
![]() Son Aktivite: 08.12.2008 18:45
Tecrübe Puanı: 654
![]() |
![]() Hakan merhaba sivasspor maçı olmalı yanındaki ibrahim özgür dimi!?
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
Yiğido
![]() ![]() erolkaya Şuan
![]() Son Aktivite: 11.12.2008 20:15
Tecrübe Puanı: 638
![]() |
![]() slm zeki abi isleri nasıl diyorsun cok sukur bu arlar biraz acıldı dugun sezonu acılyor birde havalar ısındımı bizim isler ii olur abi siteye bir geldin pir geldi masallah nazar degmesi sakın abicim sende bazı arkadaslar gibi terk etme siteyi bakyorum bir giren birdaha ugramaz olyor cok vurdum duymaz bir köy halkımız hemserilerimiz var inanki bagzı köyler var onlara imrenyorum onları kıskanyorum bizim köyden daha kucuk köyler var o nlar bu sorunları asmıslar her yaz senlik yapyorlar bir arya gelyor lar bir birini tanıyamıyanlar o sayede tanyor yeni gelen nesli hic tanımıyorum oda sivasta olduguma ragmen bu ise bir cözum bulmamız gerek abicimkendine ii bak
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Yiğido
![]() |
![]() slm metin nasıl sın canım evdekiler selam söyle benden metin bu ara biraz sanırım ihmal etim amam sezon bası islerim biraz bu arlar yogun bir bayilik isim vardı onla inanki sivasın cever ilerini dolan dolan basım döndu cok sukur biti bundan sonra dah sık yazcam kendine ii bakherkese selamlar
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4545
![]() |
![]() Nasılsınız iyimisiniz canlar sevgili Çaygören köylüleri hepinizi saygıyla selamlarım gününüz hayırlı olsun
![]() |
#515 |
Yiğido
![]() |
![]() slm ibrahim ve hakan kardeslerim sivas macına gitiniz sanırım tsk yazmıyorsun diye yazmısın hakan islerim nedeniyle cok yogundum ondan biraz ayrı kaldık bundan sonra dah sık yaz cam kardesim am sizler biraz daha gayret diyorum ne oldu ilk gunlerde yazanlar hepsi terk etiler bakyorumda yazan arkadaslar hep aynı kisiler milet lutfen biraz daha gayret diyorum bu dernek isinin cidiye alın gurbete yasıyanlara diyorum onlar icin dah önemli bakın köylulerim hepimiz bir birimizle akrıbayız kesin herkes bir biri ile akrabadı ben bir arastırma yaptım nasıl yaptım onuda buyuklerle bir arya geldigimde köyde nekadar sulale varsa hepsini baktım kesinlikle akrab cıkyoruz bir birimize bakın bizler bu isi basarmasak ardan bir 10 veya 20 yıl sonra cok insan hic bir birin tanımaz cok acı bir durum ya bu
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() EMİRGİL Şuan
![]() Son Aktivite: 08.12.2008 18:45
Tecrübe Puanı: 654
![]() |
![]() Sevgili kardeşim erol aldıgın bayili'ge çok sevindim inşallah işini geliştirmende sana faydalı olur.Ayrıca bir çok gıda firmasıyla ticari diyaloglarımız var bunlarla ilgili bi işin olursa elimizden geldigi kadarıyla yardımcı oluruz bunu'da hafızanın bi kenarında saklı tut!Ayrıca halamın ellerinden öperim bütün ev halkına selamlar.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Yiğido
![]() ![]() emirgil Şuan
![]() Son Aktivite: 13.11.2008 23:10
Tecrübe Puanı: 651
![]() |
![]() evet metin abicim sivas maçı pazar günü ibrahim abiyle beraberdik iyi oldu ya sitres attık biraz bagardık çagardık çok şükür galipte geldik burda maçı oldukca gitmeyide düşünüyoruz valla sizleride bekleriz metin abicim güzel oluyor insan sitres atıyo hayırlı akşamlar metin abi dayımlara selamlar
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Yiğido
![]() ![]() emirgil Şuan
![]() |
![]() sagol altuntaş hemşerim allah razı olsun iyiyiz hamdolsun sizler nasılsınız çok teşekkür ederiz sayfamızı ziyaret ettigin için sağol allaha emanet ol saygılarla sayın abicim hayırlı akşamların olsun
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Yiğido
![]() ![]() emirgil Şuan
![]() |
![]() erol abicim tekrar hoşgeldin sayın abicim şaka yapıyorum illaki iş güç önemli abi bazen bizlerede oluyor iki üç gün fırsat bulupta giremedigimiz allah can saglıgı versin önce sonra helal kazançlar versin cümlemize erol abim yeni işlerin hayırlı olur inşallah allah utandırmasın hayırlı akşamlar sayın abicim
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Yeni Yiğido
![]() yarımın torunu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.05.2008 15:17
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() selamın aleyküm dayı internette meshur olmussun yazılara bakıyorumda milletin agzından erol eksik olmuyor tahminimce sen bu kanalın muhtarısındır herhalde cünkü bi mahalleye gelindiginde soruyu muhtara sorarlar
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|