![]() |
#5191 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1106
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Mustafa YILDIZDOGAN _ Dede
Günü bayram eyledik Mani türkü söyledik Her yerde farklı curcuna Dede biz böyle miydik Çalan kaçtı Amerika Arayan yok harika Memur, işçi, emekliler Kemerleri tam sıka Gelen vurdu, giden vurdu Öküz çift çift doğurdu Yüzsüzde yüz kızarır mı Hep Silifke yoğurdu Aydın aydın olaydı İş o zaman kolaydı Halktan kopuk bu aydınlar Dede hiç olmasaydı Birisi bir söz atıyor Tamam bomba patlıyor Kırkı da farklı kırk telden Halk gülmekten çatlıyor Gelen vurdu, giden vurdu Öküz çift çift doğurdu Yüzsüzde yüz kızarır mı Hep Silifke yoğurdu Ata girmek tek çare Atta türlü bahane Biz koştukça at terliyor Dede işimiz nane Dede gitme kalsan biraz Senin için bu türkü Artık o devir değişti Bu asırda gör TÜRK'ü Gelen vurdu, giden vurdu Öküz çift çift doğurdu Yüzsüzde yüz kızarır mı Hep Silifke yoğurdu. ![]()
![]() |
#5192 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Muazzez Abaci
Vurgun Gözlerim uykuyla barıştı sanma Sen gittin gideli dargın sayılır Ben de bir zamanlar sevildim amma Seninki düpedüz vurgun sayılır Yalan mı söyledin göz göre göre Ne zaman dolacak verdiğin süre Gönülden gördüğüm takvime göre Aldığım her nefes birgün sayılır Armağan ettiğin kutsal mendile Akarken içimi dağlayan çile Manavgat denilen çağlayan bile Benim gözyaşımdan durgun sayılır Ne kadar zulmetsen ah etmem sana Her iki cihanda gül kana kana Seninle cehennem ödüldür bana Sensiz cennet bile sürgün sayılır........ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5193 |
Navigator
![]() Harika Avci
Alisirim Kısmet değilmiş mutluluk, Unutmaya çalışırım, Bir sevenim olur elbet, Sevmesede alışırım, Sende açsamda gözümü, Yoktu bu aşkın çözümü, Zaman avutur gönlümü, Hasretine alışırım, Sevmesende alışırım, Hep aynı kalsa acılar, İnsan oğlu nasıl yaşar, Bir gün küllenir anılar, Yanmayada alışırım, Sende açsamda gözümü, Yoktu bu aşkın çözümü, Zaman avutur gönlümü, Hasretine alışırım, Sevmesende alışırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5194 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() Mustafa Cihat - Tutunamadık
Anlatamadık ağladık anlaşamadık ağladık Aslında sen yoksun diye olur olanlar Kadim bir el bulamadık Tutunamadık İkliminde yaşayanlar yarenin oldu Rahmetinde buluşanlar can evin oldu Seni görenler divane aşığın oldu Kadim bir aşk bulamadık Tutunamadık...
Edep ile gelen Saygı ile karşılanır Konu Cley tarafından (11.02.2009 Saat 11:45 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5195 |
Navigator
![]() Uğur Işılak
Haydi Anadolu Çatık kara gözün Namustur her sözün Senin alnın yüzün Ak, ak, ak Kalk doğrul tez elden Ayrılma güzelden Yardımcın ezelden Hak, hak, hak Dönersen kendine Gün senindir yine Dönüp tarihine Bak, bak, bak Sil gönül pasını Sev dostun hasını Dostluk çırasını Yak, yak, yak Gel gayrı, gül gayrı Olmasın ayrı gayrı Haydi Anadolu Yol kardeşlik yolu Şahlansın ne varsa Edirneden Karsa Haydi Anadolu Kalk, kalk, kalk......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5196 |
Usta Yiğido
![]() Ozan Ünsal _ TURAN Mücahidi
![]() |
#5197 |
Navigator
![]() Ugur Isilak
Biz ne bilek begim böyüler bilir Yalan dolan ile devran sürmeyi, Biz ne bilek begim böyükler bilir Milletin başına çorap örmeyi, Biz ne bilek begim böyükler bilir Rüşvet almak rüşvet vermek nasıl şey? Hazineden para çalmak nasıl şey? Terlemeden zengin olmak nasıl şey? Biz ne bilek begim böyükler bilir Erken palazlanıp erken ötmeyi, Değirmenler kurup baş öğütmeyi, Hele meydan meydan adam gütmeyi, Biz ne bilek begim böyükler bilir Anlamayız kopya nedir asıl ne? Perde sahne solo koro fasıl ne? Üç kağıtta erkan nedir usul ne? Biz ne bilek begim böyükler bilir Viski votka çekip keyif çatmayı… Dansöz kucağında stres atmayı… Milleti bölmeyi vatan satmayı… Biz ne bilek begim böyükler bilir Seyrettikçe ana baba filmini… Hissederiz baskısını zulmünü… Lisans üstü maskaralık ilmini… Biz ne bilek begim böyükler bilir Adettir gerekmez malüma ilan… Taklite günaydın asıla selam… Ne hınzırlık varsa hasılı kelam Biz ne bilek begim böyükler bilir........ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5198 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 882
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() HaKaN TaŞıYaN= GüZ GüLLeRi GißiYiM...
İnanki ağlamadım Hüzünlüyüm sadece Gözlerimdeki nemler çığ gibi Yağar böyle her gece Güz gülleri gibiyim Hiç bahar yaşamadım Ya sevmeyi bilmedim yıllarca Ya sevince geç kaldım Şimdi delicesine Sevmek istesem bile Sonbahar sisi çökmüş üstüme Sevincim buruk yine Güz gülleri gibiyim Hiç bahar yaşamadım Ya sevmeyi bilmedim yıllarca Ya sevince geç kaldım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5199 |
Usta Yiğido
![]() Zara _ Ask bir izdirap !
![]() |
#5200 |