![]() |
#5421 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2230
![]() |
![]() imparator
Çekmediğim dertler çile kalmadı Feryatsız gündüzüm olmadı Çekmediğim dertler çile kalmadı Feryatsız gündüzüm olmadı Ağlamadık sokak köşe kalmadı Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Ağlamadık sokak köşe kalmadı Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız O eski halimden eser yok şimdi Izdırap içinde yorgunum şimdi O eski halimden eser yok şimdi Izdırap içinde yorgunum şimdi Tutun kollarımdan düşerim şimdi Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Tutun kollarımdan düşerim şimdi Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Neler gördüm neler geldi başıma Düşe kalka geldim ben bu yaşıma Neler gördüm neler geldi başıma Düşe kalka geldim ben bu yaşıma Tutup da kaldırın allah aşkına Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Tutup da kaldırın allah aşkına Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5422 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5423 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Musa Eroglu
Ceylan gözlerine Ceylan gözlerine kurban olduğum Tanrı selamını almaz mısınız Mevlam sizi süs için mi yaratmış Siz gel demeyince gelmez misiniz Gurbete giderler azıgın kalır Kimisi giderde kimisi kalır Kimi sevap için Kabe'ye varır Kabe kapınızda bilmez misiniz Sümmaniyem ben bu derdi niderim Başım alıp diyar diyar giderim Yarın mahşer günü dava ederim Siz mahşer yerine varmaz mısınız......... Dk. tutmadim iyi ki sen varsin Barikat : ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5424 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ferdi tayfur
doymadım sana, ağlarım, ah ederek yana yana. geç buldum, çabuk kaybettim, hicran oldu hayat bana. geç buldum, çabuk kaybettim, hicran oldu hayat bana. ah aldı felek çaresi yok, acısın allah bana. geç buldum, çabuk kaybettim, hicran oldu hayat bana. geç buldum, çabuk kaybettim, hicran oldu hayat bana. bu şarkı sana gelsin abla sende iyiki warsın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5425 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() umut akyürek
Seninle tattım ben her mutluluğu Bırakıp gidersen bil ki yasamam Ömrümden canımdan ne istersen al Gülü susuz seni aşksız bırakmam Üşüdüm diyorsan güneş olurum Yanarım sevginle ateş olurum Dolarım havaya nefes olurum Gülü susuz seni aşksız bırakmam Gönlündeki derdi siler atarım Ümit pınarıyla coşar akarım Kış göstermem sana ben hep baharım Gülü susuz seni aşksız bırakmam [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5426 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() SİVAS FM
GÖZLERİM UYKUYLA BARIŞTI SANMA SEN GİTTİN GİDELİ DARGIN SAYILIR BENDE BİR ZAMANLAR SEVİLDİM AMA SENİNKİ DÜPEDÜZ VURGUN SAYILIR NE KADAR ZULMETSEN AH ETMEM SANA HER İKİ CİHANDA GÜL KANA KANA SENİNLE CEHENNEM ÖDÜLDÜR BANA SENSİZ CENNET BİLE SÜRGÜN SAYILIR YALAN MI SÖYLEDİN GÖZ GÖRE GÖRE NE ZAMAN DOLACAK VERDİĞİN SÜRE GÖNÜLDEN GÖRDÜĞÜM TAKVİME GÖRE ALDIĞIM HER NEFES BİR GÜN SAYILIR NE KADAR ZULMETSEN AH ETMEM SANA HER İKİ CİHANDA GÜL KANA KANA SENİNLE CEHENNEM ÖDÜLDÜR BANA SENSİZ CENNET BİLE SÜRGÜN SAYILIR |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5427 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() sivas fm-deniz seki
Duy şaka değil inan gidiyorum Bir daha kapını çalamam biliyorum canımın acısını ben bilirim Bir daha mı aman tövbeler olsun mahvederim hayat bazen upuzun yol sevdiysen zor çok zor dostum çok zor rüzgar yönüm adın zulüm değmezmişsin meğer sahteymiş dilin canımın acısını ben bilirim Bir daha mı aman tövbeler olsun mahvederim Uyan şaka değil inan gidiyorum Bir daha kapını çalamam biliyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5428 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() sivas fm-doguş
ilk defa inanir oldum aska oda bana darbesini vurdu bak simdi yarim kaldim yine bilemem belkide o böyle mutlu Gamsiz vicdansiz ben sensiz ne yaparim simdi beni acilarla basbasa biraktin neden neden neden ben sana ne yapmistim tek sucum seni cilginca sevmekti |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5429 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() sivas fm-türkü
gözyaşlarım yağmur gibi yağıyor bu hasretlik yüreyimi yakıyor kimse garip hallarımı bilmiyor ayırdılar beni senden nedensiz günler geçmez yaşayamam ki sensiz seni sevmek yasak olsa süresiz sensiz taşıdığım bu can deyersiz sensin benim kaderim sensin derdim kederim başımı alır giderim diyar diyar eller nederse desin vazgeçemem benimsin isterse ölüm gelsin diyar diyar aramızda engeller var sıralı laf anlamaz gönlüm kara sevdalı eksilmez ezelden bahtım karalı ayırdılar beni senden nedensiz günler geçmez yaşayamam ki sensiz seni sevmek yasak olsa süresiz sensiz taşıdığım bu can deyersiz sensin benim kaderim sensin derdim kederim başımı alır giderim diyar diyar eller nederse desin vazgeçemem benimsin isterse ölüm gelsin diyar diyar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5430 |
Yeni Yiğido
![]() büsraHH Şuan
![]() Son Aktivite: 15.10.2009 15:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() asli güngör- ask herseye deger......
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 9 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 9 Misafir) | |
|
|